Kaynım olacak kişi!

En suçlu eşiniz. Başta ona iş bulmayacaktı. O yaratık da size kapağı atar. Niye kira versin? Eşiniz şimdi size oynuyor ama az zaman geçsin, kardeşine git falan demez. Salı gider demis ya hani. Salıya var 3 gün. Neye dayanıp da gider dedi. Ev yok bir şey yok
Yani mutlaka bir gün gider
Ama hangi salı
Salı çok malum
Hangi ay, hangi yılındaki salı
Bu salı gidebilmesi için evin hazır olması gerekir
Yarını saymasak
2 gün var
2 günde elektrik su aboneliği bile açılmıyor
Ben herşeyi hazır evime bile 3 haftada taşınamadım içinde yapılcaklar bitmediği için

Salı programı rahat.Alıp emlakçıya götürecek.Kendi bilir.Eğer kardeşini tutarsa evde ben giderim.Tepkim zaten böyle olmasın diye şimdiden
O yaratık 😂hiç güleceğim yoktu
Kayın ne kadar maaş alıyor? Siz ev kiralarında baktınız mı? Sizin bulunduğunuz şehir için 1+1 eşyalı kiralar ortalama ne kadar?

Yani mutlaka bir gün gider
Ama hangi salı
Salı çok malum
Hangi ay, hangi yılındaki salı
Bu salı gidebilmesi için evin hazır olması gerekir
Yarını saymasak
2 gün var
2 günde elektrik su aboneliği bile açılmıyor
Ben herşeyi hazır evime bile 3 haftada taşınamadım içinde yapılcaklar bitmediği için
Bu Salı emlakçıya götürecek.Baktım olmuyor sevgili kayınpederimi dinler otele yollarım.Esas kapris o zaman yaparım işte.

Bu Salı emlakçıya götürecek.Baktım olmuyor sevgili kayınpederimi dinler otele yollarım.Esas kapris o zaman yaparım işte.
Bence salıyı beklemden direk yollayın
Yani evde sürekli laf sokmaktansa yollayın
Çok ciddiyim
Kendisi saf anlamiyor olabilir ama şu durumda ona iyilik yapmiyorsunuz
Varsın beni yengem istemedi desin
Otele gidince mecbur ev işine hız verir

Bence salıyı beklemden direk yollayın
Yani evde sürekli laf sokmaktansa yollayın
Çok ciddiyim
Kendisi saf anlamiyor olabilir ama şu durumda ona iyilik yapmiyorsunuz
Varsın beni yengem istemedi desin
Otele gidince mecbur ev işine hız verir
Yapamam işte.Saflığından değil gerçekten rahatlığından anlamıyor.Ayrıca Kv oğlunu baya bildiğinden gelme ihtimali var.Adam hiç kıyafet bile getirmemiş.Eşyaları aile evinde.Heö onları getirir hem yerleştirir hem torunu görürüm dedi bugün.onun da hatrı var.Yoksa çoktan merak etmeyin koyardım kapı önüne.

Salı programı rahat.Alıp emlakçıya götürecek.Kendi bilir.Eğer kardeşini tutarsa evde ben giderim.Tepkim zaten böyle olmasın diye şimdiden
O yaratık 😂hiç güleceğim yoktu
Valla ben evi temizlerken kedilerim bile kenara çekiliyor rahat temizlerim diye. Yediğini kaldırmayan, koyun gibi yayılan adama hayvan bile demek istemem. Hele başkasının evine gelip gitme niyeti olmayan insanlara iyice bilemiyorum

Ay fazla dedi.Senin özel ders çok abla dedi bana.Biz mi verelim deyince.
Öf desin ne var yani, az ye de sen de bul bir öğretmen kız , bas nikahı ,onun parasını ye kolaysa diyiverseydin.... Maaşı kirasina yetiyorsa gidecek bu çocuk er geç , herşeyi takmayiverin....

Bir kayın sorunu da benden gelsin.Burda yazıp kafa dağıtmaya,haksızsam duymaya,haklıysam iyice gaza gelmeye ihtiyacım var.
Eşimin erkek kardeşi yeni mühendis.Mezun olduğu yerde işe girmişti.İyi de kazanıyordu.Rahatı yerindeydi.Kv lere de çok yakın bir şehirdeydi.1 sene çalıştıktan sonra işten çıkarıldı.Ailesinin yanına döndü.2 aydır iş arıyordu.Bizim bulunduğumuz şehir onlara oldukça uzak.Burda bir firmanın üst düzey yöneticilerinden biri aile dostumuz.Eşim ona anlattı durumu.Gelsin görüşelim dendi.Perşembe geldi.Dün görüştüler.Sonuç olumlu.Pzt sözleşmeye kaldı iş.
Şimdi sıkıntı şu.Burda ev tutacak.Büyük ihtimal eşyalı tutacak.Güya Kvde de gelecekti.Hem kalan eşyalarını getirmek için hem de yardım etmek için.Ama bir salça yapma mevzusu yüzünden şimdi gelemem diyor.E tamam.Ama benim 1 yaşında yerinde durmayan oğlum var.Her gün 2 şer özel dersim var ki bunlar eve geliyor.Eşim de aynı şekilde okul artı dersler şeklinde yoğun çalışıyor.Ben çoğu zaman yemek yapmaya fırsat bulamadığımdan annemde giderim.Annem çok yakın.Ya da eşimle bir şeyler atıştırıp geçeriz.Önceliim oğlum.Onun yemeği varsa tamam diyorum.E şimdi evde eşşek kadar bi adam.Asla elini bir şeye sürmüyor.Sabah evi süpürüyorum.Yatmış koltuğa elinde telefon.Çocuk bir yandan bacağıma yapışıyor.Eşim duştan çıktı,azarladı.Napıyorsun sen yardım etsene diye.Ama adamın umrunda değil.Yediği tabağı kaldırmaz.Bi eline sağlık demez.Sanki otel.Akşam eşim ev bakıyor buna.Bunun umrunda değil.E tabi otel konforu var burda.Bırakmak ister mi?Hayır misafir tabi.Ama biraz saygılı biraz olsa ev bulana kadar idare ederiz.Ama zaten çocuk ve dersler yeterince yoruyor.Eşim yoğun olduğundan onun da pek yardımı olamıyor.En son ona annene söyle gelsin dedim.Yoksa ben arayıp patlayacam dedim.Ama bu sefer de bi çocuğu misafir edemeyen kötü gelin olurum.Valla şiştim.Ay nolur bi akıl verin.
Her şeyi yazamadım.Aklıma geldikçe yazdıkça konu uzadı.Kendisi akşam 7 de çıkacam zaten evi otel gibi kullanacam ne gerek var dedi mesela abisi ev bakarken.Güya şaka yaptı ama abisi gülmeyince şaka yaptım ya falan dedi.Daha bunun gibi şeyler.son mesajlarımda daha detaylı yazdım.Lütfen onlara göre yorum yapın.
Bence biraz kurulmuşsunuz, insanların karakterlerini değiştirmek bize düşmüyor malesef. Geçici olduğu için bir sorun aşırı şeyler yapmadıkça( evi aşırı dağıtma, arkadaş çağırma, açık saçık giyinme vs.) idare edilebilir. Sonuçta kardeş, benim kardeşim de baya sıııntılı bir tip ancak bizde geçici kalsa eşimin bir şey demesini istemem. Onun karakterini düzeltmek eşime düşmüş bir şey değil sonuçta ama böyle bir durumda destek olmak evet abla abilere düşer🙏🏻 İdare edin gidecekmiş zaten🫶🏻

Ay keşke terketse.Şimdi de diyor ki bu ev fiyatları çok yüksek.Ben bu kadar veremem.Eee?Ne yapalım biz mi verelim dedim.E abla fena olmaz.O kadar özel dersin var dedi…
Ay bu ne resmen yüzsuzlugun dik alası bu adam evden gitmez kovulmadan şu kadar tavra rağmen bu şekilde davranıyorsa işin zor geçmiş olsun konu sahibi

Ay bu ne resmen yüzsuzlugun dik alası bu adam evden gitmez kovulmadan şu kadar tavra rağmen bu şekilde davranıyorsa işin zor geçmiş olsun konu sahibi
Salı gününe kadar sesim çıkmaz.O gün emlakçıya götürecek eşim.Hı yan çizer yokuşa vurursa o zaman patlarım.

Salı gününe kadar sesim çıkmaz.O gün emlakçıya götürecek eşim.Hı yan çizer yokuşa vurursa o zaman patlarım.
Allah yardımcın olsun konu sahibi bence eşinin üzerine gitme biraz görmezden gel az kalmış zaten baktin gerçekten yayılmaya çalışıyor bir hafta sonra patlarsin

Bence biraz abartmissiniz sonucta 3 gun olmus ve ha diyimce ev bulunmuyor biraz bekleyin abisi zaten uyariyor yarin bir gun sizin ailenizde onun yerinde ilabilir zaten koca adama hizmet etmenize gerek yokki normal hayatiniza devam edin ben cok abartilacak bir sorun goremedim acikcasi neden bukadar celallendiniz annenize gideceginiz zaman biz cikiyoruz diyip cikin yani geri kalan seylerde esin zaten uyariyor e biraz idare edin sizde yabanci degilki bu adam

Biraz fevrisiniz bence. Aylardır sizde kalmıyormuş sonuçta. Bir iki hafta içinde eşiniz bulur bir ev ve gider. Ben kaynınız açısından bakıyorum da abisinin evi ve 1 hafta bile kalamıyor. Üzücü yani. Sizin kardeşiniz gelse eşiniz sürekli söylense ne hissedersiniz. Yardımcı olması için uyarın biraz sorumluluk verin yapar elbet o da bişeyler.
Ama konu sahibi kocamla başbaşa kalamıyoruz, o yüzden gitsin diye şikayet etmiyor. Kendi kötü huyları yüzünden istenmiyor. Yediğini, çıkardığını kaldırsa, bir makine doldursa boşaltsa, çocuğu eğlendiremiyorsa da bir süpürge çalıştırsa bu kadar öfkeyle gitsin denmez.

Konunuzu okudum konunuza göre yorum yaptım. Şimdi burda herkes sizi pofpoflamak zorunda mı ?

Bu da benim fikrim.

Keşke tecrübeleri, her fikri harmanlayıp düşüncelerinize yön verseniz ama belli ki siz sadece desteklenmek istiyorsunuz.
Pofpoflamak mı? 😂😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20220925-002057.webp
    Screenshot_20220925-002057.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 39
Back
X