kaynım olacak şahıs

ygmr01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
61
0
0
İçel Mersin
sevgilimle gayet iyiyiyiz (maşallah) tüm ailesiyle de taanısıyorum bir tek abisiyle anlaşamıyoruz bugünde sevgilim abiisini arayıp bişe sormamı istedi aradım aramız zaten bozuktu sadece bunun içinmi aradın dedi evet dedim tel.i yüzüme kapattı
sonra sevgilimle yanyana geldiğimizde sevgilim abisini aradı konu bana gelince çok dengesiz bi kız falan dedi sonra ben aldım tel.i bana çok saygısızsın dedi o da arada kardeşim olduğu için dedi bende evet arada o olmasaydı farklı olurdu dedim telefona kardeşini istedi bana hakaret etti g.zekalı dengesiz vb. dedi sevgilim tel.i aldı kapattı sora biz normal işimize baktık
akşam sevgilimi arayıp bi sürü bağırmış senin bnm gbi kardeşim yok daha şimdiden böyleyse evlenince sana neler yaptırır gibi sinirlerim çok bozuldu yaa

sizin işiniz baştan bozulmuş bu ne iş..
durup dururken böyle olunmaz.. tam olarak bu duruma gelmenizin sebebi ne ?

ya en baştan beri böyle bnmle hep ters konusuyor sevgilimde farkında ilk zamanlarda böyleydi sevgilim uyardı abisini düzgün konuş ben ciddi düşünüyorum diye bende uzun süredr konusmuyordum bgn yine konusunca böyle oldu artık bana hakaret edince yine sevgilim alttan aldı onun adına özür diledi dengesiz kendisi falan üzülme sen die ama hep aynı işte ne yaptığımı bilsem telefonla 3 , 4 kez konusmusuzdur bi kez de yanyana geldik ama her seferinde laf sokmalar oluyor

İlginc. İlk tanistiginiz andan berimi uyusmadi elektiriginiz. Yani sebep olmali. Eger sebepsiz oylesine sizi begenmedigi icin yapiyorsa cok haksiz. Kardesi icin sana saygi duymali.

Buarada sana tavsiye sakin serf cevap, karsilik verme. Uzgunce ayip ediyorsunuz vs diyerek elestir. Yarin birgun konustugun sozler sebep olur basin agrir. Yani onun seni sinirlendirmesine ve kendine deliller toplamasina izin verme. Hic belli olmaz kardeslerdir sen haksiz oluverirsin.

Sevgiliniz niye abisini aratıyor size?
Fazla yüz göz olmuşsunuz.
Ne demek gerizekalı, dengesiz.. gibi laflar.
Sorununuz da bence aranızda resmiyet olmadığı halde kaynım sıfatını kullanıp gereksiz bir moda girmeniz.
Sevgilinizin ailesiyle olan lüzümsuz samimiyetinizden vazgeçmeyi deneyin.

saka gibi yah üzüldüm adına cnm yah alttan almaya çalış sevdiğin insan için bırak o uutansın yaptıklarından bir arada bulunmamaya çalış derim kimseyi takma ikiniz mutlu oldugunuz sürece kmise bişiy diyemez !

İlginc. İlk tanistiginiz andan berimi uyusmadi elektiriginiz. Yani sebep olmali. Eger sebepsiz oylesine sizi begenmedigi icin yapiyorsa cok haksiz. Kardesi icin sana saygi duymali.

Buarada sana tavsiye sakin serf cevap, karsilik verme. Uzgunce ayip ediyorsunuz vs diyerek elestir. Yarin birgun konustugun sozler sebep olur basin agrir. Yani onun seni sinirlendirmesine ve kendine deliller toplamasina izin verme. Hic belli olmaz kardeslerdir sen haksiz oluverirsin.

bende artık bugün bana hakaret edince tepem attı tek söylediğim şey kardeşiniz olmasaydı arada bu saygıyıda göstermezdim dedim bu arada benden çok büyük deil 2 yaş var arada sevgilimde biliyor abisi haksız ama bir şey diyemiyor annemi babamı doldurur ileride bizim başımız ağrır diye

Sevgiliniz niye abisini aratıyor size?
Fazla yüz göz olmuşsunuz.
Ne demek gerizekalı, dengesiz.. gibi laflar.
Sorununuz da bence aranızda resmiyet olmadığı halde kaynım sıfatını kullanıp gereksiz bir moda girmeniz.
Sevgilinizin ailesiyle olan lüzümsuz samimiyetinizden vazgeçmeyi deneyin.

hiç samimiyet yok kayın dememim sebebi öylesine yoksa nrml sohbette falan kullanmam
ailesiyle dediğim gibi çok az görüşüyrm zaten bir kere yüzyüze geldim bikaç defada tel de konustum ailenin diğer kalanıyla aram iyii sadece abisi ve eşi sürekli laf sokuşturuyor

saka gibi yah üzüldüm adına cnm yah alttan almaya çalış sevdiğin insan için bırak o uutansın yaptıklarından bir arada bulunmamaya çalış derim kimseyi takma ikiniz mutlu oldugunuz sürece kmise bişiy diyemez !

çok şükür sevgilimle problem yok ama arayıp ona bağırıp çağırıyr sinirlerim bozuluyor

bende artık bugün bana hakaret edince tepem attı tek söylediğim şey kardeşiniz olmasaydı arada bu saygıyıda göstermezdim dedim bu arada benden çok büyük deil 2 yaş var arada sevgilimde biliyor abisi haksız ama bir şey diyemiyor annemi babamı doldurur ileride bizim başımız ağrır diye

Agzina saglik cevabin guzel olmus. Millet gorumceden ceker sana kaynin piyango olmus. Yok say o zaman tatlim uzme kendini. Oda kendi evlimi, sevgilisi var mi bilmiyorum onunla ugrassin umarim.

ortada herhangı bir resmıyet yok fakat siz butun aileyle tanışmış hatta onları benımseyıp sevgılınızın hiç sevmedığiniz abısıne kaynım dıorsunuz bencesızın sorununuz ilşkıde resmıyet yokken bastan bu kadar her şeyı benımseyıp abısıne karsı sessız kalmanız olmus evet cıddı olabılırsınız fakat bu sevgılınızın abısının sıze hakaret etme hakkını vermez o anda kendınızı savunup sızınle nasıl ve hangı hakla bu sekılde konuştuğunun hesabını sormalıydınız şimdıden byleyse ilerıde duşünemıorum ayrıca sylede bır gercek var GELİN ATA BINMİŞ YAAA NASİP DEMİŞ...

mesafe koymalısın..insan tanımadığı kişilerle bu kadar yüz göz olacak şekilde konuşmamalı..size karşı bu kadar hırçın olmasının altında başka birşey var..evliyse eşinin dırdırı,bekarsa kardeşinin ondan önce evlenecek olması yada maddiyat..insanın aklınada başka birşey gelmiyor yinede ne sebepen olursa olsun bir dengesizlik söz konusu uzak ve mesafeli olun..siz değerlisiniz değerinizi bilin,bildirin..

Agzina saglik cevabin guzel olmus. Millet gorumceden ceker sana kaynin piyango olmus. Yok say o zaman tatlim uzme kendini. Oda kendi evlimi, sevgilisi var mi bilmiyorum onunla ugrassin umarim.

evli ya ikisi berabr otryr beni karalıyor ben öğrenciyim üni.de annemde bana yemek falan öğretmedi hiç bunlarda bilio işte eşi de sürekli sevgilime yemek bilmıyr iş bilmıyr artık aç kalacaksın falan diyor abisi hep bi hakaret ediyor

evli ya ikisi berabr otryr beni karalıyor ben öğrenciyim üni.de annemde bana yemek falan öğretmedi hiç bunlarda bilio işte eşi de sürekli sevgilime yemek bilmıyr iş bilmıyr artık aç kalacaksın falan diyor abisi hep bi hakaret ediyor

onlar sana hakaret ederken sen yada sevgılın kendını savunma yapmıormusunuz yanı onlar senı karalarken sız dınlıomusunuz merak ettım.

ortada herhangı bir resmıyet yok fakat siz butun aileyle tanışmış hatta onları benımseyıp sevgılınızın hiç sevmedığiniz abısıne kaynım dıorsunuz bencesızın sorununuz ilşkıde resmıyet yokken bastan bu kadar her şeyı benımseyıp abısıne karsı sessız kalmanız olmus evet cıddı olabılırsınız fakat bu sevgılınızın abısının sıze hakaret etme hakkını vermez o anda kendınızı savunup sızınle nasıl ve hangı hakla bu sekılde konuştuğunun hesabını sormalıydınız şimdıden byleyse ilerıde duşünemıorum ayrıca sylede bır gercek var GELİN ATA BINMİŞ YAAA NASİP DEMİŞ...

benm konsma fırsatım olmadan sewgilim aldı tel.i kapattı ve anında onun adına falan özr diledi o böyle dedi ne dediğini bilmıyr bundan sonra da asla konusturmam sizi zaten dedi diyorum ya samimyt falan yok tabi çnkü bi kaç kez görüştüğün biriyle ne kadar samimi olabilirsinki ewet bu zamana kadar sessiz kaldım sonuçta ben abisini önemsemiyorum ortada ilişkimiz var ama bu sefer ağır konusunca bende diceğimi dedim

onlar sana hakaret ederken sen yada sevgılın kendını savunma yapmıormusunuz yanı onlar senı karalarken sız dınlıomusunuz merak ettım.[/QUO
ben sakin bi insanım o bugn sesini yükseltrken bile ben gayet sakin konusuyrdum sevgilim sürekli diyor ben ciddi düşüünüyorum doğru konusun die ama faydası yok

mesafe koymalısın..insan tanımadığı kişilerle bu kadar yüz göz olacak şekilde konuşmamalı..size karşı bu kadar hırçın olmasının altında başka birşey var..evliyse eşinin dırdırı,bekarsa kardeşinin ondan önce evlenecek olması yada maddiyat..insanın aklınada başka birşey gelmiyor yinede ne sebepen olursa olsun bir dengesizlik söz konusu uzak ve mesafeli olun..siz değerlisiniz değerinizi bilin,bildirin..

zaten bu olaylardan sonra kesinlikle uzak dururum

benm konsma fırsatım olmadan sewgilim aldı tel.i kapattı ve anında onun adına falan özr diledi o böyle dedi ne dediğini bilmıyr bundan sonra da asla konusturmam sizi zaten dedi diyorum ya samimyt falan yok tabi çnkü bi kaç kez görüştüğün biriyle ne kadar samimi olabilirsinki ewet bu zamana kadar sessiz kaldım sonuçta ben abisini önemsemiyorum ortada ilişkimiz var ama bu sefer ağır konusunca bende diceğimi dedim

size sadec sunu dıyebılırım kıı henuz arada resmıyet yokk ve sevgılınızın abısı sımdıden sıze bunları yapıosa ilerıde gercekten cekeceğiniz var elınden bu yuzden şimdıden alabıldınız kadar önlemını alın sevgılınızde sızı tutuormuş zaten hiç bır hakaretının yada lafının altında kalmayın aksi taktırde ilerıde asla önune gecemezsınız dedığım gbı kardesı ile bırlıkte olmanız onun sıze hakeret etme yada aşağılama hakkını ona vermez kendınızı ezdırmeyın.

bence abisinin sevgilinize hiç saygısı yok.Siz sevgiliniz için özür diledi diyorsunuz ama sizden özür dilemesi değil,özür diletmesi gerekirdi.Bugün abisine laf söyleyemeyen yarın annesine babasına söyleyemez. Ünv. okuyan kızsınız ezdirmeyin kendinizi öyle saygısızlık yaparak,bağırıp çağırarak değil ama üslubunuzu kaybetmeyin konuşmayın kesinlikle. Hatta sevgilinizin abisine eğer bu saygısızlığa devam ederse aynı saygısızlığı eşinin göreceğini söylemesi kısaca aba altında sopa göstermesi gerekir.Kime ne yemek yapıp yapmamanızdan bu evlendiğinizde eşiniz ile sizin aranızdadır yenge hanım bunu söyleme hakkını nerden buluyor malesef hayatta dengesiz insanlar mevcut ama bencede sebebsiz değildir görmüştürler kendince yanlışınızı.
Bir de yanlış anlamayın eleştirmiyorum bu hatayı bende yaptım daha önceden ama samimiyet demek illa ikide bir arayıp sormak demek değildir.Şuanda siz kız arkadaşsınız ailesinin tüm fertleri ile tanışıp telefon görüşmesi yapmanız yanlış zaten bu tür ilişkiler hep diken üstünde ilerler siz olabildiğince erken başlatmışsınız bir de. Kimse ile görüşmeyin bırakın evlendikten sonra zaten istemesenizde görüşmek zorunda kalıyorsunuz ne gerek var ki tatı canınızı sıkmaya.

ben sakin bi insanım o bugn sesini yükseltrken bile ben gayet sakin konusuyrdum sevgilim sürekli diyor ben ciddi düşüünüyorum doğru konusun die ama faydası yok[/QUOTE]

VALLAHI SIZIN YAPCAĞINIZ TEK ŞEY VAR BU SAATTEN SONRA MUMKUN OLDUĞU KADAR UZAK KALIP MECBURI ZAMANLAR OLMADIKCA(SÖZ NİŞAN DÜĞÜN) BIR ARAYA GELMEMENIZ BAŞKADA ÇZÜMÜ YOK BUNUN.

Back
X