kaynım olacak şahıs

Senden nefret etmesinin sebebi seni kardeşine layık görmüyor oldugundan olabilir...bence kardeşini çektmiyor bunun başka hiç bir açıklaması yok aynı seylerin orneklerini gördüm...yaza gizli bir hayranlıkta böyle nefretle davranmaya sebeb olabilir...birde sanırım seninle dalarsak onu mutlu ediyor...her daim bu lafı sok asının tek sebebi bu..

teyzemde biliyor tüm olayları o da böyle dio kıskanıyr falan dio çnkü o eşiyle iyi deil ve sürekli eşine de dengesiz davranan bi insan

Canım yanlış anlama sakın ama bence eksik anlattığın yada anlatmayı unuttuğun nokta var gibi kimse kimseye durup dururken hakaret etmez dengesiz falan demez.Ama dersin ki pskikolojisi bozuk hatta bunun için doktora falan gitmesi gerek o zaman bunu kafaya takmana bile değmez güler geçerim:))

ben mi yanlış düşünüyorum bilemedim ama ilk önce abi değil sevgiliniz suçlu.aranızdaki problemi biliyorsa sizi neden muhattap ediyor?hadi o bunu istedi siz niye aramayı kabul ediyorsunuz?aranızın iyi olmayan birini neden aramış olabilirsiniz?ayrıca sevgiliniz size nasıl bu lafları söyletiyor.söyleme falan demesi bişey ifade ettimi?bence hayır.bugün söyledi yarın yine söyleyecek.aslında belkide sizin farketmediğiniz önemli bir konu daha var.yengesi yemek bilmiyor,iş bilmiyor aç kalacaksınız diyor sevgilinizde gelip bunu size söylüyor.
lütfen bir düşünürmüsünüz evlendiğinizde onların söylediğinizi size sizin söylediğinizi onlara söylerse ne olacak?çok soru cümlesi oldu ama ben hiç hiç hiç anlam veremedim.
bence abiden önce suçu sevgilinizde arayın derim.benim başıma böyle birşey gelse benim ilk tepkim abine nasıl böyle bir şey söyletirsin benim hakkımda olur.

böyle başladıysa böylede gider.düzelmesini bekleme.karşılaşmamaya görüşmemeye çalış o kadar.önemli olan sevgilinle aranın iyi olması.sen onunla ilişkini iyi tuttuğun sürece o da sana destek olduğu sürece sorun yok demektir.boşuna bu konuda tartışıp abisini sevindirme.

sevgilim yemeğe çağırdı ve gittim konuyu detaylıca konustuk ve altında yatan sebeide sonunda öğrendim abisi sevgilime başka kız düşünüyormuş ondan beni istemiyor yani sevgilimde tartısarak bizim ilişkimizi istemeyen kişilere yardımcı olmayalım sevindirmeyelim ben hep senin yanındayım okul bitsin en kısa zamanda evlenecez ve asla yanyana gelmiceksınız bende artık abimle konusmuyorum dedi ve böylece konuyu kapattık ve benm içim de rahatlamıs oldu

ya en baştan beri böyle bnmle hep ters konusuyor sevgilimde farkında ilk zamanlarda böyleydi sevgilim uyardı abisini düzgün konuş ben ciddi düşünüyorum diye bende uzun süredr konusmuyordum bgn yine konusunca böyle oldu artık bana hakaret edince yine sevgilim alttan aldı onun adına özür diledi dengesiz kendisi falan üzülme sen die ama hep aynı işte ne yaptığımı bilsem telefonla 3 , 4 kez konusmusuzdur bi kez de yanyana geldik ama her seferinde laf sokmalar oluyor

ortada hiçbirşey yokken bir insan bir insana dengesiz demez canım.belki bilmeden bi yanlışın olmuştur abisine.sevgiline söyle konuşsun abisiyle neye dayanarak böyle konuştuğunu.sizde öğrenin sorunun ne olduğunu

sevgilim yemeğe çağırdı ve gittim konuyu detaylıca konustuk ve altında yatan sebeide sonunda öğrendim abisi sevgilime başka kız düşünüyormuş ondan beni istemiyor yani sevgilimde tartısarak bizim ilişkimizi istemeyen kişilere yardımcı olmayalım sevindirmeyelim ben hep senin yanındayım okul bitsin en kısa zamanda evlenecez ve asla yanyana gelmiceksınız bende artık abimle konusmuyorum dedi ve böylece konuyu kapattık ve benm içim de rahatlamıs oldu

bu kadar basit bir sebepten kardeşiyle konuşmamayı göze alması çok anlamsız geldi bana

öncelikle ben yerinizde olsam o gerizekalı vb..gibi lafları yuttururum ona,o kim ki bir başkasına hakaret edebiliyor..ayrıca ortada daha hiçbir şey yokken çok fazla içli-dışlı olmuşsunuz ve bu da sizin aleyhinize olan bi durum.sevgilinizin abisiyle işleri yoluna koymadan resmi birşeyler planlamayın bence çünkü gelecekte pek iyi şeyler görünmüyor gibi.ağzı bozuk bir abi daha başka şeylerde yapabilir.

tüm cevapları okumadım ama bir şey merak ediyorum
saçma gelebilir ama siz kaynınızın eşinden bariz bir şekilde daha güzel misiniz? ya da okuduğunuz okul falan daha mı yüksek. Daha önce bir arkadaşımda bu durumla karşılaştığım için soruyorum.
Ne kadar abi kardeş de olsalar
1. ihtimal siz eğer çok güzelseniz kardeşini kıskanıp öfkeleniyor olabilir
2. ihtimal abisinin eşi sizi kıskanıyordur ve aleyhinizde konuşuyordur abisi de eşine yaranmak için size böyle davranıyordur.
3. ihtimal abi ve eşin arası iyi değildir ve sizin de aranızı bozmak istiyorlardır kıskançlıkla

çünkü ortada anormal bir durum var. şayet dünyanın en dengesiz en salak insanı bile olsa karşımdaki eğer kardeşimin sevgilisiyse ,kardeşim üzülmesin diye hayatta saygısızlık yapmam ve kardeşim mutlu olsun diye iyi davranırım.
garip gerçekten

Back
X