• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynım ve elti ayarlama.

• Konu Sahibi Konu Sahibi nukk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kamp kurmak onemli kamp kurmadan asla kamp kurmayana yasamis demem:KK53:

Ozenti sen beni nekadar taniyosun:KK14:
O bir ornekti ben seni tanimiyorsam sende beni tanimiyorsun ama yazilanlardan yalanci ve kiskanc oldugun belli ilk yazilarinla 2. Cevap yazdigin birbirine zit seyler uste cikicam diye firildak gibi donup durma yazdiklarini oku ...

Kendiyle celisen sensin 21 yasinda evlenirsin sonra millete evlenmeyin basinizi yakmayin diyende sensin..

Ya mutsuz bir evliligin var yada evlenmedwn mutsuz bir aile icinde yetistin..

Velhasil mutsuz kadin sendromu Allah yardimcin olsun uzuldum..

karı koca bır olmuş habıre kaynını düşünüyorsunuz herhalde eşin adam nişanlanırken bıle bu kız daha ıyı dıye düşünyor siz ya mutsuz olursa dıye allah aşkına bırakın kendı haline daha 20 yaşındakı ınsanları ne evliliği ne nişanı

Kendiyle celisen sensin 21 yasinda evlenirsin sonra millete evlenmeyin basinizi yakmayin diyende sensin..

Ya mutsuz bir evliligin var yada evlenmedwn mutsuz bir aile icinde yetistin..

Velhasil mutsuz kadin sendromu Allah yardimcin olsun uzuldum..
21 yasinda evlendim fakat diger yazdiklarimida okursa 16 yasindan itibaren serbest buyudum istedigim yere gittim istedigim seyi yaptim hep kac kisi yapabiliyor 20 yasinda aksam ezanindan sonra cikamayan var herkes boyle mi ???? Evlendim esimde oyle full temizlik yemek tam takir bekleyen biri degil isten gelir evide temizler yemekte yapar mevsimi gelir yollara düşeriz oyuzden benim icin evliligin yeri ayri bekarligin yeri ayriydi ama herkeste imkan olmayabilir oyuzden erken evlenmek iyi degil hos bazi kizlar meslegini eline alip calissa bile parayi baba eline sayiyor kendi birsey yapamiyor bunlarda var herkesi benim gibi dusunup yanit veremezdim hayat sartlari bir degil oyuzden ilk once bagimsiz yasamayi bi tatsinlar gorsunler sonra evlensinler hoş yasamadigi hic bilmedigi biseyinde cogu insan yoklugunu hisseder mi bilmem ama durum bu ozelliklede erkek daha gec olgunlasiyor kimiside 30 olsada kar etmiyor ama 20 erkek icin cok erken sonrada okuyoruz burda esim arkadaslariyla takiliyor gec geliyor 20 yasinda cocuktan ne bekliyosun ki birden aile adamimi olacak mantikli olun biraz

Kendini hepbi ispat halindesin farkindamisin:KK14:

Bosver bunlari erken isteyen erken evlensin korkacak bir durum yok..

Kisilik oturmamissa sen 30 yasinda ol sikinti:KK14:

Back
X