Bence de gelecek oraya çöreklenecekKaynınızın canı çalışmak değil, bence macera istiyor.
Macera değilde Avrupa sevdasıKaynınızın canı çalışmak değil, bence macera istiyor.
Derlerse ne olur ki!gelsin çok yakın akraba ne dicen aynı durumda senin kardeşinde olabilir eşin tavrı ne olurdu onu bilmek gerek ,bir ay çalışsın anlaşamıyorsanz kalacak başka yer bulun diyin dicem ayıp olacak ama gelme demekte olmaz belki yapamaz geri döner evlenince malesef ailelerde evlenıyor sonra gelmek istedik bize 3 ay bakmadı dicek tum sülale
Pardon eksik mi yazmışım acabaz 3 ayda 6 bin euro kazanabilir ki biz şuna 6 diyelim3 ayda 6 bin ?
Türkiyede de en az asgeri ücretle işe girse zaten aynı parayı kazanacak. Asgari ücret burda 2000 tl :) orda ssk sız kaçak kuçuk çalışcağına burda + bide ssk sı olur kaynınızın canı tatil istemiş galiba
Ankara buyuksehir baskent illaki iş bulur kucuk Bi yer degilki.kardeste olsa uzun sureli aynı evde olmak sıkıntı yaratabilir herkesn her evin Bi düzeni var.. Esinz iş yok falan deyip geciştrsinMerhaba hanımlar hayırlı ramazanlar.
Önceki konumdan bilenler bilir, eskiden eşim benimle evlenip avrupaya gelince burun kıvıranlar olmuştu(eşim işci diye,ama kendilerinden daha rahat yaşıyoruz ya neyse).
Kaynım epeydir işsiz. 2 çocuğu var.Ankara ve cevresinde iş bulamamış.Eşime sordu oralarda bana iş varmı diye.
Anladığım kadarıyla turist olarak gelip 3 ay gizlice çalışıp gidecekmiş.
Eşim peyzaj bahçe düzenlemeyle uğraşıyor(kısmen inşaatda işin içine girebilir).
Ancak anlamadığım şu, türkiyede bu branşta hiç mi iş yok?
Kaynım gelirse o halde bizimle kalır çünkü başka akrabaları yok.
Bir yatak odası ve 2 çocuğumun paylaştığı bir çocuk odası var.
Kaynım genel olarak zor bir insan, cabuk kırıcı olan, kadındır susacak gibi bir "dünya"görüşüne sahip.
Bize gelirse ona biz farkli gelebiliriz, gerginlik veya eşimi doldurma gibi girişimler sizce çikarmı?
Dolduruşdan ziyade.."sende amma genişsin karın zırt pırt cikiyo giriyo eve"gibisinden istenmeyen yorumlar...
Görümcem ile görüştük onun haberi yokmuş bundan. Şaşkindi. Abim iş bulamıyo değil aramiyo seçici dedi.
Bende isterim rızıkları bol olsun, ama kaynım eşim gibi bir insan değil ki idare edebileyim ayrıcada yemek konusunda seçici. Yapabilecegi yorumlar beni etkileyebilir. Belkide cok iyi geciniriz bilemedim.
Nolacak peki cocukları karısı orada,abinde burada 3 ay calisip gidecekmi dedim eşime. Yoksa diger türlü burda yasayacaklarını sanmam.
Güya 2 bin euro kazansa bile 3 ayda 6 bin yaparmış buda trde iyi para edermiş filan. Oh iyi dedim trdeki her issiz gelsin kacak çalışsın memlekette başka akıllı yok zaten dedim bizde zor duruma düşelim.
Sizlerle dertleşip, ne düşünmem yapmam gerek bununla ilgili tavsiye almaya geldim.
Hımm 6 bin euro 40 bin türk lirası yapar buda 3 ayda cok iyi bir türk parası. Ben 3 ayda 6 bin euro değilde 6 bin TL diye anladım.Pardon eksik mi yazmışım acabaz 3 ayda 6 bin euro kazanabilir ki biz şuna 6 diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?