• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynima haksızlık mi yapıyorum bilmiyorum :(

Tacsiz Prenses

Sakın görünüşe aldanma, görünüşte herkes insandır.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
308
137
103
Merhabalar. Cok kisa özet geceyim.Kaynim sezonluk calismaya geliyor. Belki hormonlarimdan dolayi boyle hissediyorum bilmiyorum ama hareketleri konuşması herseyi beni rahatsiz ediyor. Bir sure ayni evde kalmak zorunda kaldik. Esim, kaynim ben.. cok vurdumduymaz. Evli cocugu var iki tane Allah bağışlasın ama bir isi yok, isi olsun diye cabasi yok, gayreti yok. Esimle yillardir ayriydilar yeni görüşmeye basladilar birbirleriyle. Yurt dışında yasiyor sezonluk calismaya geliyor esim is ayarladi. Sigarasi ev kirasi hepsi esimin üstünde. Yillardir görüsmüyorlar kardesler diye birsey demedim bu duruma. Gitti memleketine esim yine gelsin diye ugrasiyor. Ben bazen fesatca mi düşünüyorum diyorum kendi kendime kiziyorum, kendimi sucluyorum ama bende isten ciktim simdi esim tek calisacak bebeğimiz gelecek.. kardesi desen esime guveniyor her konuda. Parasi sigarasi yokken gidip cok rahat markete borc yapiyor. Her gun bir paket sigara iciyor. Ya çok düşüncesiz cok rahat. Kendini gelistirse o da yok. Cok konustu esimde bende, cok cabaladik ama değişmiyor. Kro ağzıyla konusuyor. Esim de bu konuda bisey demiyor. Kardesi kirilacak diye bende bisey demiyorum huzursuz olmak istemiyorum. Ne sekilde esime kirmadan bu durumu soyleyebilirim bilmiyorum :( bi akil verin yaa :((

eşinizle açık açık konuşun..
düşünmeniz gereken bir can daha geliyor..
masraflar katlanarak artacak..
kardeşi olabilir ama resmen sırtını dayamış size..
kendine gelmesi lazım..

bence çok haklısınız, hep kızmışımdır başkasının sırtından geçinen ve bu durumdan hiç rahatsız olmayan insanlara. ayrıca hoşlanmadığınız birinin evinizde kalması zaten sinir bozucu. eşiniz hiç fikrinizi almıyor mu gelsin mi kalsın mı diye hamilesiniz sanırım evde rahat etmek istediğinizi yalnız olmak istediğinizi falan söyleyin.

ev taşıma durumumuz olacağı sira kalmıştı bizde. Eşim ısrar ediyor kal bizde gitme diye. kalsin dimi diye bana da dönüp soruyor. Kalsin diyorum ne diyebilirim ki.. simdi kendi memleketinde. Gercekten hiç gelsin istemiyorum cok bunaldim. Bunu esime ne sekilde söyleyebilirim ki :/

hamileyim.Bu durum bende sıkıntı yaratıyor. İşten ayrıldım bebeğimiz olacak. Nasıl geçineceğiz ben uzun bir süre çalışamayacağım de.

ohh bulmus boyle karı kocayı :)
valla kardesımde olsa kımse kusura bakmassın o hıc bır problem yokken yan gelıp yatacak ben onun kırasını sıgarasını odeyecegım.. yok eger sezonluk calısırsada gelecek evımde kalacak.. sahsen ben hıc bırını kabul edemezdım..sız hıcde hakssızlık falan yapmıyorsunuz

Bence kaynınız sizi ve eşinizi kullanıyor açık açık eşinize kullanılıyomuş gibi hissettiğinizi ilerde bebek doğunca nasıl geçiniceğinizi kardeşine açıklaması gerektiğini söyleyin siz değil de eşiniz konuşmayı denesin bir de belki ailesi olduğu için daha farklı karşılar kaynınız yapıcı eleştiri yapın ki kendinde hata aramaya düzeltme çabasına girmeye başlasın.

Konusu açılırsa soylemek daha dogru olur sanırım. Son seferinde esim de bunaldigimi farketti. Kendimi suclu hissediyordum ama sizden gelen yorumlari gördükçe fesatca dusunmedigimi anladim..

Konusu açılırsa soylemek daha dogru olur sanırım. Son seferinde esim de bunaldigimi farketti. Kendimi suclu hissediyordum ama sizden gelen yorumlari gördükçe fesatca dusunmedigimi anladim..
Bence kendinizi böyle şeyler için üzmeyin üzülmek size de bebeğinize de yararlı olmaz eşiniz de anladıysa zaten konusu geçince mutlaka kaynınızla konuşucaktır.

Bence kaynınız sizi ve eşinizi kullanıyor açık açık eşinize kullanılıyomuş gibi hissettiğinizi ilerde bebek doğunca nasıl geçiniceğinizi kardeşine açıklaması gerektiğini söyleyin siz değil de eşiniz konuşmayı denesin bir de belki ailesi olduğu için daha farklı karşılar kaynınız yapıcı eleştiri yapın ki kendinde hata aramaya düzeltme çabasına girmeye başlasın.

Deneyecegim. Umarim ise yarar :/ ama acik acik kullaniliyoruz dersem ben fesat olurum çünkü esim benim gördüğüm gibi görmüyor. Kendi kardeşi olduğu için harcadiklari yaptıkları elbette ki gözüne gelmiyor. Benim kardesim de olsa benimde gözüme gelmez ama bir yerde dur derim. Eşim kardeşimin annesi de babasi da benim diyor. Kendi esi calismiyor. Cocuklarina da kayinvalidesi bakiyor.

Deneyecegim. Umarim ise yarar :/ ama acik acik kullaniliyoruz dersem ben fesat olurum çünkü esim benim gördüğüm gibi görmüyor. Kendi kardeşi olduğu için harcadiklari yaptıkları elbette ki gözüne gelmiyor. Benim kardesim de olsa benimde gözüme gelmez ama bir yerde dur derim. Eşim kardeşimin annesi de babasi da benim diyor. Kendi esi calismiyor. Cocuklarina da kayinvalidesi bakiyor.
Açık açık kullanılıyoruz demenize gerek yok belli edin yeter. Kendi kardeşi olduğu için eşiniz olaya daha farklı bakabilir ama belli bir süre sonra bebeğiniz olunca olucak zorluklardan bahsederseniz daha farklı bi açıdan bakabilir.Anladığım kadarıyla kaynınız biraz hazırcı hep birilerine yüklüyor sorumluklarını bence eşiniz de bir süre sonra bu durumdan sıkılıcaktor zaten zamana bırakırsanız ve eşinizle konuşursanız işe yarayabilir.:)

hastayım böyle rahat insanlara birde çocukları var ya biz çalıştığımız halde çocuk yapacakken 10 kere düşünüyoruz aman smmm stajım bitsin aman belgemi alıyımda öyle yapıyım falan filan

gayet sakin ve fevri olmadan hissettiklerini paylaş eşinle.
anlayacağını umuyorum.

Ayyyyy bir tanede bende var ama bak sakin yuz vermeyin bu tipler asalakliga alismis bu yasina gelmis bir baltaya sap olamamis birde colugumun cocugunun rizkini onami yedircem esinle konus bizimde masrafimiz articak tadimiz kacmasin iyiyken kotu olmayalim herkes yerinde saolsun de ve kestirip at kimse mecbur deilll elini verirsin kolunu kurtaramazsin soyleyim

Kendisi de zamanla anliyor ama o anlayana kadar ben tukeniyorum. Red kitt gibi agzinda hep sigara. Balkon kullukleri doluyor dökmüyor. Esim uyardi kac kere. Yok değişmiyor.

Anlayışlı oturup konuşuruz cok seyi. Olgun bi insan esim yasca buyuk benden. Ama daha once böyle bi konu konusmadim. Ne tepki verir bilmiyorum. Daha sonra ben kotu dusunuyor olmak istemiyorum.

Her şeyden önce sihara içiyor, evde de içer. Daha da önemlisi çocuk olunca sen çocuğu evde rahat rahat emziremezsin evde erkek varken. Ben akşam eşimle oturup salonda güldür güldür izleyerek kızımı emziriyorum. Kaynın evdeyken senin emzirmek için her seferinde başka odaya geçmen gerekir. Bir süre sonra sıkılırsın..

Ayyyyy bir tanede bende var ama bak sakin yuz vermeyin bu tipler asalakliga alismis bu yasina gelmis bir baltaya sap olamamis birde colugumun cocugunun rizkini onami yedircem esinle konus bizimde masrafimiz articak tadimiz kacmasin iyiyken kotu olmayalim herkes yerinde saolsun de ve kestirip at kimse mecbur deilll elini verirsin kolunu kurtaramazsin soyleyim

Sanirim o duruma geldik. Esi de memleketlerinde. Hic umrunda değil valla atti kocasini buraya.. Telefonda kaynima yeni telefon istiyorum diyor eltim. Yani insanın zoruna gidiyor. Kotu niyetli bi insan değilim ama gerçekten sıkıldım. Iki küçük çocugu var. Esim çocuklarına kiyamiyor. Kendi memleketinde surekli bu is bulup calismiyor kac yasina gelmis ben mi soyleyim eşime bunu bunu yapsin diye.
Konuşursam eşimi kirmaktan yanlis anlaşılmaktan korkuyorum çünkü konuşunca sert konuşuyorum.

Ama sanirim konusu açılınca konuşma zamanı geldi

Her şeyden önce sihara içiyor, evde de içer. Daha da önemlisi çocuk olunca sen çocuğu evde rahat rahat emziremezsin evde erkek varken. Ben akşam eşimle oturup salonda güldür güldür izleyerek kızımı emziriyorum. Kaynın evdeyken senin emzirmek için her seferinde başka odaya geçmen gerekir. Bir süre sonra sıkılırsın..
Ayni evde buyuk
Ayni evde buyuk konuşmayım ama bir daha zor.. kesinlikle kabul etmem bu sefer.
kendi ailem de bu durumdan sıkıldığımi görüyor. En son annem bu sebepten araniz bozulursa eşine bir cift lafim var deyip duruyor..

Back
X