Kaynımdan bunaldım artık yardım edinnnnn

Çocuğun var mı? Sakın o binadan ayrılmadan çocuk yapma..

Sende haklısın ne yapabilirsin ki allah korusun yuvam neyin dağılır
Farkında mısınız boş bir vücut olarak görülüyorsunuz
Aklınız fikriniz kimsenin umrunda değil
Size bunu yapmalarına izin vermeyin

Benim de var 3 tane kaynım diğer eltilerime bağırırlar bazen ama bana bağıramazlar hele küfür falan hiç önce eşim izin vermez zaten buna.Benim de bir tanesi her şeye karışmaya çalışır her konuda bir yorumu olur ama o sadece bize karşı değil herkese karşı öyledir.Eşim de eğer onu ilgilendiren bir şey yoksa sana ne der geçer gider.Sizin de iş eşinizde bitiyor siz onun karısısınız sizin küçük düşmenize izin vermemesi gerekir.

O nasil apartman ya. Kimse buna bisey demiyor mu, kaynana kayinpeder elti falan yok mu soyle akli basinda sen napiyorsun diyecek? Hepsini gectim esin ne ise yariyor? Abisinin surekli sana bunlari yapmasi gururuna dokunmuyor mu? En sevimsiz koca tipi. Kaynin da pisirik kardesi yuzunden boyle yapiyor zaten. Esin arkanda dimdik dursa kufuru birak, "bir ihtiyacin var mi yenge" diye kapiya gelir ancak.

Aileniz ne diyor peki bütün bunlara? Bir de o apartmandan çıkıp çooook uzak bir semte taşınmadıkça bebek yapmayın. Bunu eşinize koz olarak kullanın. Taşınmıyorsak bebek de yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…