Kaynımı bir Kaşık suda boğasım var

pistachio_27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
690
667
103
38
Evet Arkadaslar genelde olaninin aksine Eltimle cok iyi anlasiyorum cocuklarimizda yasit iyi anlasiyorlar o yüzden beraber her haftasonu gezmelere cikariz daha dogrusu cikiyorduk.

Katil olmamak adina buna ara vermeye karar verdim. Çocuklarımiz 3 yasinda ve yaklasik 1 yildir dogal olarak oyuncak kavgasi filan yapıyorlar. Ondan beri Kaynim kafayi yiyor. Cocuklarla bir olup kizima cephe aliyor. Ne bileyim kendi cocuguna hicbirsey demedigi halde benim çocuğumu azarlıyor, kavgasini ettikleri oyuncagini elinden aliyor.

Arada bir kafası atıp, gezinin ortasinda bizi birakip tekbasina geziyorlar. Kizim kuzenimi istiyorum diye tutturuyor busefer.

Insan gibi gelip ben suna suna bozuldum dese anlayacağım, sacma sapan triplere girip biz yokmusuz gibi davranarak aklınca cezalandiriyor. Ne bileyim o an esim yanimizda olmadigi halde bize hiç sormadan kendilerine sadece yemek alip geliyor veya ben daha yemegimi yerken, kendisi bitti diye hadi gidelim diyor. Bu listeyi sayfalarca devam ettirebilirim ama sizi sıkmamak adina sadece bunlarla özetliyorum.

Kendisi bunca kabaligi yaparken bizim yaptigimiz herseye bozuluyor. Mesela kızımın doğum gününü neden kadınlar arasinda yapmışım da amcasini cagirmamisim. Neden Lunaparka bilet alırken onlarla konusup beraber almamisiz. Neden kizimiza daha sert davranmiyormusuz falan filan.

Esimin ne yaptığını soracaksiniz muhtamelen: Esim bir defa bunu iyice azarladi. Ondan beri bu yaptiklarinin cogunu o ilerideyken veya az uzaklaştığında yapiyor.

Ben bugüne kadar bir defa haric hic agzimi bile acmadim. Icim acidigi halde kizimi azarlamalarina bile sustugum halde adam beni sevmiyor. Muhtamelen bacisiyla iyi anlaşamadigim icin. Konusursam hepten düsman kesilecez diye korkuyorum. Gelgelelimli aile. Beraber artik gezmeye gitmesekde görüşmek zorundayız.

Bugüne kadar eltime hep ben yazip esinin nesi oldugunu neden böyle yaptigini sorup kendimizi acikladim. Problemi cözmeye calisan hep ben oldum. Kendisi hicbirsey yapmadığı icin eltimdende soğumaya basladim artık.

Bu Adama karsi hangi tutum en dogrusu olur? Susmaya devam etmekmi yoksa artik gözümü karartıp ağzının payini vermekmi? Gercekten aile ici bir kavga istedigim en son sey ama susup icime atmaktanda cok yoruldum artik

Amcası da olsa evladınızı biri azarlarken nasıl duruyorsunuz aklım hayalim asla almıyor almayacakta.
Yaşı 15 olsa amcasıdır kızsın diyim de 3 yaşında bebek yav.
Yazık günah o çocuk neler yaşıyor içinde ona maruz kaldığı zaman.
Amcası öyle azar yapacak kırarım o dişlerini eline veririm.
Bi çocuğa anası sahip çıkmazsa gelende çarpar gidende kusura bakma. Onca yazıda evet bitek buna takıldım.

Buna takilmaniza birsey diyemem disaridan bakinca bende öyle söylerdim. Ama ben vesvese ediyorumdur dedim. Aklima kötü birsey getirmemeye calistim. Kızım amcasinida cok seviyor. Cocugun içgüdüsü yanilmaz dedim. Olaylarin icinde olunca herseyi berrak göremiyor insan. Cocugumun haksizlik yapildigini izin verdigimi düşündükçe ben de cok kiziyorum sadece o sahisa degil kendime de.

Back
X