Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet zor bir durum ve haklisiniz, sanirim bu konuyu birazda olsa konusmussun esinle ve o da sana hak vermis ama ne yapabilecegini bilmiyor. eger dusunduklerim dogruysa esine bunlari soylemende bir sakinca yok bence ve kabul edebilir:
'butun gun isyerinde oldugumuz icin ben seninle daha uzun sure bas basa kalmak istiyorum, surda kac aydir evliyiz ama dogru durust bas basa yemek yiyemedik ve ben bu duruma cok uzuluyorum. kaynim yemek yapmasini biliyor ama evlerinde mutfak esyalari olmadigi icin yapamiyor ve ben ona birkac esya almak istiyorum, ama kaynim yalnis anlayabilir diye sen bi sekilde ona hediye gibi verirsen yalnis anlamaz nede olsa sen onun abisisin.' tarzinda seyler desen iyi olur? 'bazen bizde bazen kendi evinde yemek yer' demeyide unutma, yoksa hic bir zaman istemedigini sanip sana kirilabilir esin. artik kaynimdan biktim demekten iyidir yani, ne esini uzersin ne kaynini..kolay gelsin :80:
cok tesekkürler.. böyle deneyebilirdim ama bir sürpriz gelisme oldu dün... üzücü ama oldu. Kaynim bi yanlis yapti ve esim onu cok fena azarlamis.. simdi esime kirgin. Onla kesinlike konusmuyor artik. Cocuk gibi yani.... gurur yapiyor.. yapacak hali yok aslinda... bence cok saygisiz.. bize gelmez birdaha. Annesigile anlattik onlarda caresiz.. "kardesine iyi bak" diyen annesi simdi esime caresiz onu rahat birak, kendine birak diyor... bakalim nolcak simdi... cok inatci biri.... esime cok kizgin. O azarlamis, sonra bir arkadasi kaynimi kendi ailesi önünde azarlamis ve akil vermeye calismis. Kaynimda utanmis, SIKILMIS azarlaninca... esim herkese anlatti biliyor... herkesin bildigini esimmi sakliycaki? sacma....
bu kardeşler bu kadar nankör olmak zorundamı okadar iyilik yapmışınız bide abisiyle konuşmuyor.cok tesekkürler.. böyle deneyebilirdim ama bir sürpriz gelisme oldu dün... üzücü ama oldu. Kaynim bi yanlis yapti ve esim onu cok fena azarlamis.. simdi esime kirgin. Onla kesinlike konusmuyor artik. Cocuk gibi yani.... gurur yapiyor.. yapacak hali yok aslinda... bence cok saygisiz.. bize gelmez birdaha. Annesigile anlattik onlarda caresiz.. "kardesine iyi bak" diyen annesi simdi esime caresiz onu rahat birak, kendine birak diyor... bakalim nolcak simdi... cok inatci biri.... esime cok kizgin. O azarlamis, sonra bir arkadasi kaynimi kendi ailesi önünde azarlamis ve akil vermeye calismis. Kaynimda utanmis, SIKILMIS azarlaninca... esim herkese anlatti biliyor... herkesin bildigini esimmi sakliycaki? sacma....
bu kardeşler bu kadar nankör olmak zorundamı okadar iyilik yapmışınız bide abisiyle konuşmuyor.
isabet olmuş valla
Ne olur yanlış anlamayın sırf meraktan soruyorum, yahu bebek zaten dokuz aylık bir hamilelik sonrası doğmuyormu bu durumda siz olsa olsa en fazla bir haftalık hamile sayılırsınız bu da gebelikten sayılmaz çünki o dokuz ay son adetin ilk günü dikakte alınarak hesaplanır yani sizin şu an adet döneminde olmanız gerekiyor nasıl oluyorda daha olmamış gebeliğin doğumunu hesap ediyorsunuz.nasil davranmaliyim?
kizlar, ben 4 aydir evliyim ve almanyada yasiyorum.. beyim türk yada alman degil. O detaylarada girmek istemiyoru. Onunla cok mutluyum. Bebegimiz olacak insallah 9 ay sonra.
Ne olur yanlış anlamayın sırf meraktan soruyorum, yahu bebek zaten dokuz aylık bir hamilelik sonrası doğmuyormu bu durumda siz olsa olsa en fazla bir haftalık hamile sayılırsınız bu da gebelikten sayılmaz çünki o dokuz ay son adetin ilk günü dikakte alınarak hesaplanır yani sizin şu an adet döneminde olmanız gerekiyor nasıl oluyorda daha olmamış gebeliğin doğumunu hesap ediyorsunuz.
Kaynınızla olan mevzuya gelince hayır kalpsiz falan değilsiniz, kimse kusura bakamsın ama herkes yerini haddini bilecek. Eğer dilini bile bilmediği, öğrenmek için çabalamadığı bir memlekette olmuyorsa zorlamayacak, edebiyle oturacaksa buyursun kimse yediğini içitiğini esirgemez ama herkesin bir özel hayatı bir de sınırı vardır. Bu sınır aşılalı çok olmuş bence iyi bir çıkışla kendinizi bir hatırlatın. Zira beni yok sayıp saygısızlık edeni ben hayatımdan yok ederim.
Rabbim salıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, stresten sıkıntıdan uzak durmaya çalışın lütfen. hiç kimse ve hiç bir şey bebeğinizden kıymetli, önemli değil.dogum hesabi hakkinda: ben su an 6. haftalik gebeyim. Yaziyi yazdigim zaman 5 haftaliktim.. yani adetim 1 hafta gecikmisti ve pozitif test yapmistim günler önce. O yüzden gebe oldugumu biliyordum bile. Dün doktorda bebegin kesesini gördüm hatta :) Dogumda onuncu ayda olca insallah...
Öbür dedikleriniz beni yine eminlestirdi. cünkü kendimi belirstiz bir durumda biliyordum. Kaynima haksizlik etmek istemem ama burda bana durumumu cevaplayanlarin cogu - yada hepsi - ayni fikirde... Kimseye anlatmak istemiyorum onun icin sizin fikirleriniz cok yararli benim icin :)
Rabbim salıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, stresten sıkıntıdan uzak durmaya çalışın lütfen. hiç kimse ve hiç bir şey bebeğinizden kıymetli, önemli değil.