- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Ben de diyordum witch hunt kim![]()
Allah Allaaaaaaahhhhhhhh sayenizde ne witch liğim kaldı ne bi şey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de diyordum witch hunt kim![]()
Valla sevgili witch hunt teeeee santra çizgisinden vurmuşsun gol olmuş.
![]()
Aynen, abi kardes mayalari bozuk bence.
Iyi yapmissin, kiminle konusup konusmayacagini bu ahlak yoksunu heriflerden mi ogreniceksin ? Canin ne istiyorsa onu yap. Iyi demissin, az bile demissin.
Bu herifi de kocani da facebooktan sil.
Nir de komigime gitti, e$$ek kadar adam ergen cocuk gibi facebook muhabbeti yapiyor.Abi kardes bunlar adam olmaz.
dipnot : Aile aile diye aglarsin yazmis gerzek ama senin agladigin yok ki, salak herif
Ne dengesiz, densiz insanmış kaynınız.merhabalaaaaarrrrr....Benim bir kaynım var şu an 3 .ye evli ancak ikincisinden boşanamadığı için üçüncüyle molla nikahıyla evli ..Molla diyorum çünkü kadın azeri ..
Neyse ikinci eltimi severim zaten kadın ne olduğunu anlamadan aldatıldı ,çocuğuyla kalakaldı ..Bu kadıncağız bana facebooktan arkadaşlık daveti yollamış bende kabul ettim bir kaç hafta önce ..
kaynımdan böyle bir mesaj geldi ...
witch neden kabul ediyorsun o kadının arkadaşlığını ...
ben :Neden kabul etmeyeceğim ..Davet yollamış bende kabul ettim..
kaynım :Ben istemiyorum..
ben :Valla ben istiyorum ,buna da yalnız ben karar veririm..
kaynım :Şimdiki eşiminkini neden kabul etmedin o zaman ?
ben .Onu da istemediğim için kabul etmedim..Yani yine kendim karar verdim anlayacağın.
kaynım :Bende siliyorum o zaman seni ..
ben :Bana 50 kere davet yolladığın için en sonunda kabul ettim..Ama silmek istiyorsan sen bilirsin ..İyi akşamlar .
kaynım :Kocan çok iyi yapıyor sana ..Sen bu kafayla gidersen daha çooook üzülürsün ...Aile olucam diye daha çookkk ağlarsın ..
Ben :Bunu 3 eş değiştiren ama yine de dikiş tutturamayan sen söylüyorsan eğer kusura bakma dikkate alamam..Ayrıca senin kardeşin bulunmaz hint kumaşı olmadığına göre gittiği kadar gider gidemediği yerde kopar ..Şimdi sen kendi işine bak ..
O kadar sinirlendim ki söylediği laflara aslında ona da sinirlenmedim ..Gidip koştura koştura yetiştiren eşime kızdım ..Yani ben anlatmıyorum kimseye hiçbir şey (sizler hariç) o gitmiş anlatıyor ..
Ben şimdi ne yapayım ..
EDİT :Son durum şöyle bilenler için 5 gündür konuşmuyoruz ..Hala aramıyor ,sormuyor eşim ..![]()
Cevaplarını beğendim gökce : ) Böyle kayna böyle cevap aferin sana : )
eşinle kaynın kadın muhabbeti gibi
herşeyi birbirlerine anlatmışlar demekki
kaynını silde
eşine ne desek?
İkisini de sildim ..Ama ahh keşke hayatından da silebilmek bu kadar kolay olsa![]()
Ara sor önce arayı düzelt sonra alırsın acısınıNasıl düzeltçem adam aramıyo sormuyo deli gibi ben kendi kendime mi arayım olmaz hayatta yapmam![]()