Tebrik ederim. Süpersinliseden sonra nerdeyse hic aileme yuk olmadim..yazin teksil fabrikasinda işçi olarak calistim kisin ozel ders verdim. okul bitti alanim dardi 2. universite yi orgun okudum 2. ogretim.olarak. gunduz calistim aksam.okudum. hic de isi birakayim.okuyayim demedim. asla diyemezdim zaten okulu bitmis birinin illa calismasi gerekir diye dusundugumden.
28 yasinda koca.kazik.kadar adami herkes el bebek gul bebek yapiyor cok ilginc..hadi annesi kiyamaz edemez. esinizin de bohle yapmasi sacma. sizin.buna musaade etmesiniz cok asiri sacma. asla asla izin vermezdim.
herseyden once butun aile ona kotuluk ediyor zaten..asla ev gecindirmeyi ogrenemeyecek . ilerde esiyle de cok sorun yasar
Merhaba hanımlar,
Geçen sene iki kez üst üste düşük yaptığım için yalnız kalıp kendimi dinlemek istedim ve işimden istifa ettim. Maddi anlamda idare edebileceğimizi düşünmüştüm ama düşündüğümün biraz altında kaldık, biraz zorlandık. Ben de buna ben sebep oldum diye daha fazla yük olmamak için tüm harcamalarimi kıstım hatta 5 liranın bile hesabını yapar oldum. Bir süredir de iş aramama rağmen hala iş bulamadım. Şansımı arttırmak için kurslara giderek elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Gelelim asıl konuya. Eşinin erkek kardeşi benden 3 yaş küçük yani 28 yaşında ve umarım seneye okulu bitirecek. Kendisi ortalama 10 yıldır üniveriste okuyor. Eşimin babası tek maaşlı emekli bir adamcağız. Bu kadar uzun süren eğitim hayatına bir yerden sonra yetişememişler ve kv 2-3 sene çocuk bakmak zorunda kaldı ve tüm hayatları sürekli bir tasarruf halinde. Bu duruma kaynım üzülüyor gibi görünse de hiçbir şeye elini sürüp keyfini bozmuyor. Kv ye bir ara kaynım part time bir işe girse hem ucundan da olsa iş hayatını görür hem de kendine harçlık yapar. İş hayatında küçük de olsa tecrübe kendini belli ediyor dedim. Önce haklisin der gibi oldu, sonra oğluşuma kıyamam, derslerine baksın o dedi. Ben de ustelemedim. Kayinvalidemler çoğu yerde yetisemediginde eşim kaynım için destek oluyor. Bu zamana kadar bir şey demedim. Nadir itiraf anlarında eşim para gönderdim dediğinde iyi yapmışsın dedim. Ama artık doldum galiba. Geçen gün kardeşine 2000 liralık tablet alacağını söyledi. Hicbir şey demedim ama sinir oldum artık. Bu adam neredeyse 30una gelmiş. Bu zamana kadar ailesine çektirdiği sıkıntıları görmezden gelip tek maaşlı birinden nasıl tablet isteyebilir! Başarılı bir öğrenci olsa motive amaçlı alalım, kutlama hediyesi olsun ama artık bu nedir? Eşimle konuşsam mi bilemedim. Ben doktor masrafı çok olacak diye çocuk yapmıyorum. Çocuk için işe girmeyi mi beklesem diyorum ama ben böyle yaptıkça sanki daha çok gidiyor. Çok uzun oldu ama siz olsanız ne yaparsınız?
Bazı konular kavgayla çözülecekse güzel güzel konuşmak zamn kaybı:)Şöyle bir kınuşma yapabilirsiniz bence; düşüncem de budur ayrıca ;
Bu şekilde kardeşine iyilik yapmıyorsunuz aksine kötülük yapıyorsunuz. Bu yaşta birinin değil kendisini ailesini bile geçindirmesi gerekir. Ancak siz böyle yaptıkça hayata atılmayı erteliyor, ne zamana kadar yanında olacaksınız. Ölüm var hastalık var, kendine baksın artık. Hadi annenler yanlış anlar diye onlara bir şey demiyorum ama sen elini çek.
Beterin beteri varmışMillet ne guzel isini goturuyor ya.birde farkediyorum hep kayinlar akilli yani hic benim esim cok akilli kaynim saf diyeni gormedim hep kelekler bize gelmis akillilar millete dusmus ya. Sen yine iyi bir tablet diyorsun bizimki biraksam 45 milyarlik arabayi abisine verecek.ne olmus abimdir bir arabanin lafimi olur diyo.sen tablet olayini kendini kotu etmeden bi sekilde aldirma arkadasim....
asil rahat kocan sen kisarsan oyle olurMerhaba hanımlar,
Geçen sene iki kez üst üste düşük yaptığım için yalnız kalıp kendimi dinlemek istedim ve işimden istifa ettim. Maddi anlamda idare edebileceğimizi düşünmüştüm ama düşündüğümün biraz altında kaldık, biraz zorlandık. Ben de buna ben sebep oldum diye daha fazla yük olmamak için tüm harcamalarimi kıstım hatta 5 liranın bile hesabını yapar oldum. Bir süredir de iş aramama rağmen hala iş bulamadım. Şansımı arttırmak için kurslara giderek elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Gelelim asıl konuya. Eşinin erkek kardeşi benden 3 yaş küçük yani 28 yaşında ve umarım seneye okulu bitirecek. Kendisi ortalama 10 yıldır üniveriste okuyor. Eşimin babası tek maaşlı emekli bir adamcağız. Bu kadar uzun süren eğitim hayatına bir yerden sonra yetişememişler ve kv 2-3 sene çocuk bakmak zorunda kaldı ve tüm hayatları sürekli bir tasarruf halinde. Bu duruma kaynım üzülüyor gibi görünse de hiçbir şeye elini sürüp keyfini bozmuyor. Kv ye bir ara kaynım part time bir işe girse hem ucundan da olsa iş hayatını görür hem de kendine harçlık yapar. İş hayatında küçük de olsa tecrübe kendini belli ediyor dedim. Önce haklisin der gibi oldu, sonra oğluşuma kıyamam, derslerine baksın o dedi. Ben de ustelemedim. Kayinvalidemler çoğu yerde yetisemediginde eşim kaynım için destek oluyor. Bu zamana kadar bir şey demedim. Nadir itiraf anlarında eşim para gönderdim dediğinde iyi yapmışsın dedim. Ama artık doldum galiba. Geçen gün kardeşine 2000 liralık tablet alacağını söyledi. Hicbir şey demedim ama sinir oldum artık. Bu adam neredeyse 30una gelmiş. Bu zamana kadar ailesine çektirdiği sıkıntıları görmezden gelip tek maaşlı birinden nasıl tablet isteyebilir! Başarılı bir öğrenci olsa motive amaçlı alalım, kutlama hediyesi olsun ama artık bu nedir? Eşimle konuşsam mi bilemedim. Ben doktor masrafı çok olacak diye çocuk yapmıyorum. Çocuk için işe girmeyi mi beklesem diyorum ama ben böyle yaptıkça sanki daha çok gidiyor. Çok uzun oldu ama siz olsanız ne yaparsınız?
Ilahi bitterBazı konular kavgayla çözülecekse güzel güzel konuşmak zamn kaybı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?