• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynımın söz yüzüğü takılacak gitmek zorundamıyım

sayeste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
219
6
96
Kırıkkale
arkadaşlar merhaba kaynım istanbulda doktorluk yapıyor haziran ayının sonunda .Biz hatay da oturuyoruz 1000 km den fazla uzaklıkta.Dolayısıyla ben de 2 çocukla gitmek istemiyorum. düğünü antepte olacak ona gideriz diye düşünüyorum.sizce gitmem şart mı ? eşime sen git annenlerle ben gelmesem falan diyorum ama ..olmaz diyor.. o kadar yolu çekecek halim hiç yok bir de gidince ne olacak çok mu yaranacağım aman ..

Bence ne eşin gitmek zorunda,nede sen..
Her koyun kendi bacağından asılır.
Düğününe gidin yeter.

mesela ben böyle bir günde sevdiklerimi yanımda görmek isterim.
yani bir de dıdısının dıdısı değilsiniz ki.
hani siz tamam bir nebze. uzak, çoluk çocuk tamam gitmeseniz de mazur görülür ama abi.
bence kardeşinin yanında olmalı.

Son düzenleme:
bencede gitmene gerek yok
.
çocuklu hanımsın , birde .çocuklarlar hastalanma ihtlmalleri var eşin eğlenceye düşkün mü?bende gitmemiştim çalıştığım için

Bence gidin bi değişiklik olur size :ssz:
Aman bana gezmek olsunda yeter ki :1:
Biraz farklı ortamlara girmek size iyi gelecektir.
Eee ömür boyu eşinizin ailesinden uzak kalıcak değilsiniz.
şöyle bi düğünde bayramda nişanda giyinin kuşanın girin eşinizin koluna gidin :12:

Eşiniz abi/ kardeş olarak illa bulunacağım diyebilir, ki kardeşidir orda olmalı diye düşünüyorum. Ama siz o kadar yolu söz için 2 çocukla çekmek istemeyebilirsiniz bu da sizin en doğal hakkınız eşiniziz anlayışla karşılaması gerekir.

Eşiniz abi/ kardeş olarak illa bulunacağım diyebilir, ki kardeşidir orda olmalı diye düşünüyorum. Ama siz o kadar yolu söz için 2 çocukla çekmek istemeyebilirsiniz bu da sizin en doğal hakkınız eşiniziz anlayışla karşılaması gerekir.

aslında eşim de gitmek istemiyor ama mecbur ..eşim de ben olmadan bir yere gitmez öyle bir huyu var. Kaynanam da çocuklara ben bakarım yolda giderken diyor valla yine de hiç içimden gelmiyor ..gitmesem kırgınlık olur gibi geliyor ..şaşırıp kaldım anlayacağınız..

Bence gitmelisiniz,kaynınız sanuçta el değil. hem karşı tarafı da düşünmek gerek. eltiniz de yanlış anlayabilir sözüme bile gelmediler olur.

Bence gidilmeli. Onsan oyle günlerde yakınlarını ister. Biz sözlendigimizde kaynim gelmedi. Bizde de yaklaşık o kdr mesafe var. Eminim esim de yanında olmasını isterdim.

Bu sene o evlendi. Söze sorunlu hamileliğinden dolayı gidemedim ama o cok üzüldü yokum diye. Demekki önemliymiş. Daha sonra kız tarafı bohça getiriyor diye gunubirlik gittim geldim. Hepsi cok cok sevindi. Bana karşı ilgileri sevgileri bile arttı.
Kayinbiraderi cok mutlu ettim o da bana yetti.

Bunlar ömürde bir kere olan seyler bence hele de Esin istiyorsa gitmelisin

Back
X