Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bi yere gittmdr rahatsz olurum hemen evime donmek isterim bunlar abimn evi oglumn evi diye rahat rahat kaliyolar bende anlamiyrm nasl rahat oluyolar. Insallah gittgmzdr sizinle kalcam derde bend rahatsz oldugumi söylerim esimede kvdeyedeben kadin halimle abimlere giderken fszla kalnayayim insanlrin duzrni var sonucta die dusunuyorum ama neyazikki bazi insanlar anlamiyor bilmiyor. hrlr lohusa kadinin yaninda nasil nekadar kalinir bilmiyor.esinle duzgunce kinusmalisin. onun yaninda rahat edemiyorum grlip kalacaksa 3-4 gun kalsin bunuda esin en rahat annesine soyler brn evde degilim ne gerek var desin
Merhaba kizlar direk konuya giriyorum biraz uzun olcak kussura bakmayn. Biz eskisehir esimn ailesi ankrada yasiyo
1 yıllik evliyim. Evliligimn 1. Ayinda esimin erkek kardesi 17 yasinda 15 gunluge bize kalmaya geldi. Daha biz yeni evliyiz senin ne isin var hadi sen anlamiyosnda annendemi söylemiyo sana oglum yeni evliler gitme diye. Evet kizlar burdan ona sinir olmalarim basladi. Esim 12 saat calisiyo ben sabahtan aksama kadar onunla oturuyorm ve erkek cocuk konuscak biseyde bulamiyorz kös kös aksama kadar oturuyoz. Neyse bu 15 gun kaldi bende sabrettim gitti sonrasnda dogum yaptm dogurdugum gun zıplams ordan ben eskisehire gitcm yegenimi görcem diye. Len senin ne isin var ben yeni dogurmusum gelip napican ordan bidaha sinir oldum ona allahtan kv getirmems param yok 1 bilet daha alamam diye. Neyse sonrasinda kv 1 gun kaldi gitti ordan kaynm kvyle kavga ederms vay sen gittn gördunde ben görmedim bende gidicem diye neyse bu 3uncu geldi 1 gun kaldi gitti allahtan. Sonrasindada daha oglumn 40i cikmadan bidaha geldi bu sefer 10 gun kaldi. Ya ben logusa kadimn senin ne isin var kanamam var sutlerim akiyo rahat rahat dolanmak isticem evde onuda yapamiyorum rahatsiz oluyorm erkek cocuk sonucta 2.3 gun kal git 10gunde neyin nesi. Geliyo o baklonda oturuyo ben icerde cocugmla ilgileniyorm biseyde konustugu yok. Canim sıkılmıyomsn burda aksama kadar oturuyosn diyorm yok abla iyi burasi diyo ben asil ankarada sıkılıyorum diyo gel burda bizimle yasa dememizi bekliyi herlde hee fırsatta esime ben ankaradn cok sıkılıyorm diyo. Tabi orda rahat rahat sigra icemiyo annesi bilmiyo burda rahat rahat iciyo bisey istedginde esime söyluyo o alip geliyo annesinden istegnde param yok diye almiyoms. Burasi her konuda cok rahat diyio duyuro ben iyice sinir oluyorum. Simidi bi kac gune biz oraya gitcz 1 hafta kalmaya dönüste sizinle gelirim abi diyoms ben bunu duydm kac gundur sinir oluyorm esimede gelmesin diyemiyorm cunku kavga ederz. Simdi kizlar ben nasil bunun gelmemesini saglarim yardim edin bana.
Yazim hatalari yuzunden kussura bakmayn telefondan yaziyorum simdeden tesekkr ederim
Evet simdi onun ailesi ankarada yasiyo benimkilerde burda esimn isi dolayisiyla bzde burda oturuyorz. Kardesimi istemiyomsn dicek kesin biliyorm. Cunku bizimkiler hergun ugruyolar bebek oldugu icin. Seninkiler geliyo ben bisy demiyorm benimkiler gelince sen istemiyosn dicek. Dedi cünkü bunlari. Bende hak veriyorm bazen özlüyo ailesini diye ama kardesi gelincede ben rahatsiz oluyorm kv gelse bu kadar rahatsz ve sinir olmam.
O geldignde esim ayak islerini ona yaptiryo benmle evdeyken ben temzlk yaparken oda vileda yapiyo falan ama rahatsz olmuyo olsun ben yaparm nolcak diyo hepYapacağın şey şu; sizde rahat ettirmeyecekain ayak işlerini yaptır bakkala gönder zırtt bırt ilgilenme sıkılsın
Bu arada eşine de özel durumları anlat buradaki gibi rahat olamadığını vs söyle o uyarsın kadındı konuşmalarıyla eşin bunu halleder canım
Bak ne yap biliyor musun? Annelik yap o çocuğa. Her şeyine ama her şeyine karış ama bunu iyi niyetli bir şekilde yap. Ders çalış de mesela uniden konu aç. Ayak islerini yaptir. Evde iş yaptir.Kız arkadasi var oda ankarada durmadan msjlasp duruyolar onu nasl bırakip geliyo anlayamadm. Kötü arkadslari oldugunu sanmiyorm cunku ankarada sitenin parkinda oturuyolar hep göz önunde yani.
O geldignde esim ayak islerini ona yaptiryo benmle evdeyken ben temzlk yaparken oda vileda yapiyo falan ama rahatsz olmuyo olsun ben yaparm nolcak diyo hep
Ayak isleri ve temzlik yaptiriyorum. Kitapsiz geliyo ders calis diyemem ki.Bak ne yap biliyor musun? Annelik yap o çocuğa. Her şeyine ama her şeyine karış ama bunu iyi niyetli bir şekilde yap. Ders çalış de mesela uniden konu aç. Ayak islerini yaptir. Evde iş yaptir.
Tabi canm col rahat burda biz gece 12de yatiyorz o sabah ezaninda yatiyo biz sabah 9da kalkiyirz o 1de 2 de kalkiyo. Son geldiginde bi kac gun 9da 10da uyandirmaya basladm belki anlar diye anlamadiDaha
Yüzsüzmüş bide, rahat işte belli.
O an nasıl rahat ettirilmezse uğraş sıkılsın, kültür farkı olan ailelerin bakış açısı örneği bu da..
Tabi canm col rahat burda biz gece 12de yatiyorz o sabah ezaninda yatiyo biz sabah 9da kalkiyirz o 1de 2 de kalkiyo. Son geldiginde bi kac gun 9da 10da uyandirmaya basladm belki anlar diye anlamadi
Bence eşinizle konuşun güzel bir dille rahat değilim,istediğim gibi evde dolanamiyorum giyinemiyorum falan diyin,kv ye söylemeyin zaten mantıklı biri olsa o müsaade etmezdi oğlunun sizde kalmasına.Merhaba kizlar direk konuya giriyorum biraz uzun olcak kussura bakmayn. Biz eskisehir esimn ailesi ankrada yasiyo
1 yıllik evliyim. Evliligimn 1. Ayinda esimin erkek kardesi 17 yasinda 15 gunluge bize kalmaya geldi. Daha biz yeni evliyiz senin ne isin var hadi sen anlamiyosnda annendemi söylemiyo sana oglum yeni evliler gitme diye. Evet kizlar burdan ona sinir olmalarim basladi. Esim 12 saat calisiyo ben sabahtan aksama kadar onunla oturuyorm ve erkek cocuk konuscak biseyde bulamiyorz kös kös aksama kadar oturuyoz. Neyse bu 15 gun kaldi bende sabrettim gitti sonrasnda dogum yaptm dogurdugum gun zıplams ordan ben eskisehire gitcm yegenimi görcem diye. Len senin ne isin var ben yeni dogurmusum gelip napican ordan bidaha sinir oldum ona allahtan kv getirmems param yok 1 bilet daha alamam diye. Neyse sonrasinda kv 1 gun kaldi gitti ordan kaynm kvyle kavga ederms vay sen gittn gördunde ben görmedim bende gidicem diye neyse bu 3uncu geldi 1 gun kaldi gitti allahtan. Sonrasindada daha oglumn 40i cikmadan bidaha geldi bu sefer 10 gun kaldi. Ya ben logusa kadimn senin ne isin var kanamam var sutlerim akiyo rahat rahat dolanmak isticem evde onuda yapamiyorum rahatsiz oluyorm erkek cocuk sonucta 2.3 gun kal git 10gunde neyin nesi. Geliyo o baklonda oturuyo ben icerde cocugmla ilgileniyorm biseyde konustugu yok. Canim sıkılmıyomsn burda aksama kadar oturuyosn diyorm yok abla iyi burasi diyo ben asil ankarada sıkılıyorum diyo gel burda bizimle yasa dememizi bekliyi herlde hee fırsatta esime ben ankaradn cok sıkılıyorm diyo. Tabi orda rahat rahat sigra icemiyo annesi bilmiyo burda rahat rahat iciyo bisey istedginde esime söyluyo o alip geliyo annesinden istegnde param yok diye almiyoms. Burasi her konuda cok rahat diyio duyuro ben iyice sinir oluyorum. Simidi bi kac gune biz oraya gitcz 1 hafta kalmaya dönüste sizinle gelirim abi diyoms ben bunu duydm kac gundur sinir oluyorm esimede gelmesin diyemiyorm cunku kavga ederz. Simdi kizlar ben nasil bunun gelmemesini saglarim yardim edin bana.
Yazim hatalari yuzunden kussura bakmayn telefondan yaziyorum simdeden tesekkr ederim
Ankaraya gidince uygun bi dille anlatcam kvdeye insallah anlar bidaha yollamazBence eşinizle konuşun güzel bir dille rahat değilim,istediğim gibi evde dolanamiyorum giyinemiyorum falan diyin,kv ye söylemeyin zaten mantıklı biri olsa o müsaade etmezdi oğlunun sizde kalmasına.
Eşinizle konuşmanız daha mantıklı olmaz mı,anlayissiz mi esiniz?Ankaraya gidince uygun bi dille anlatcam kvdeye insallah anlar bidaha yollamaz
İyi de sizin ailenizin günde 1-2saat uğramasıyla bu çocuğun günlerce kalması aynı şey değil ki!Evet simdi onun ailesi ankarada yasiyo benimkilerde burda esimn isi dolayisiyla bzde burda oturuyorz. Kardesimi istemiyomsn dicek kesin biliyorm. Cunku bizimkiler hergun ugruyolar bebek oldugu icin. Seninkiler geliyo ben bisy demiyorm benimkiler gelince sen istemiyosn dicek. Dedi cünkü bunlari. Bende hak veriyorm bazen özlüyo ailesini diye ama kardesi gelincede ben rahatsiz oluyorm kv gelse bu kadar rahatsz ve sinir olmam.