Kaynımla yalnız kalmak canımı sıkıyor

Ben 17.18 yaşında falan zannediyordum,33 yaşında koca adam:KK57:,eşinde amma gamsızmış, yerine koydumda kendimi,eşimle beraber olmaya çekinirdim,kaynımın beni öyle hayal etmesinden falan..
Kayın öyle hayal etmez ya:110:
Belliki yengesini anne yerine koymuş
O artık evin oğlu pozisyonunda :KK53:

Eşiniz annesi ile konuşacak, ne zaman ev bakmayı düşünüyor biraz da siz alın yanınıza diyecek. Başka çareniz yok, siz derseniz iş daha da inada binebilir. Siz de bu sürede eşinize evde kapalı gezmek zorunda olmadığınızı, evinizde rahat etmenib en doğal hakkınız olduğunu işleyin. İş yapmayın, yemek yapmayın. Greve gidin. Yorgunum deyin, içimden gelmiyor deyin. Kayna bak ya evin oğlu gibi. Benim eşim balayından döndüğümüz ilk gün daha valizlerimiz ortadayken, kardeşim gelcek bizde kalcak babam sinirine dokunuyormuş, bundan sonra evde sorun olduğunda hep bize gelip kalmak istiyormuş ona göre haberin olsun dedi. Bir haftalık evliymişiz aman yeni gelinmişim hiç umrumda olmadı verdim ağızlarının payını. Şimdi hiç öyle teklifler yok. Hiçbir şey için geç değil, kendi keyfinizi düşünün artık biraz da.

Eşiniz annesi ile konuşacak, ne zaman ev bakmayı düşünüyor biraz da siz alın yanınıza diyecek. Başka çareniz yok, siz derseniz iş daha da inada binebilir. Siz de bu sürede eşinize evde kapalı gezmek zorunda olmadığınızı, evinizde rahat etmenib en doğal hakkınız olduğunu işleyin. İş yapmayın, yemek yapmayın. Greve gidin. Yorgunum deyin, içimden gelmiyor deyin. Kayna bak ya evin oğlu gibi. Benim eşim balayından döndüğümüz ilk gün daha valizlerimiz ortadayken, kardeşim gelcek bizde kalcak babam sinirine dokunuyormuş, bundan sonra evde sorun olduğunda hep bize gelip kalmak istiyormuş ona göre haberin olsun dedi. Bir haftalık evliymişiz aman yeni gelinmişim hiç umrumda olmadı verdim ağızlarının payını. Şimdi hiç öyle teklifler yok. Hiçbir şey için geç değil, kendi keyfinizi düşünün artık biraz da.
Seninki de tam öküzmüş
Aralarında karar verip sana haber mi veriyorlarmış :eek:

Valla etmesede aklına gelir,bekar adam,neler duyuyoruz,insanın ortada iç çamaşırı unutacam diye aklı gider..
Valla benim sütyenim yatak odasında kapıdaki askılıkta asılı
Ya acaba ortada çamaşır falan mı unutsa konu sahibi
Belki utanır gider adam bişeyde diyemez :bicak:

33 yaşında kayın daha kötü tabi ama görümce olsa da kötü olurdu benim için. Ben 8 ay anneme zor dayanırım be. Eşimle evimde yalnız kalmak isterim. Bu kadar.

Seninki de tam öküzmüş
Aralarında karar verip sana haber mi veriyorlarmış :eek:

Öyle valla :) ama o anı tam çözemiyorum işte, annesi mi söyledi kardeşi mi teklif etti eşim de gelip bana kendi fikriymiş gibi anlattı. Beş dakika önce annesinin evine uğramıştı o ara oldu ne olduysa. Büyük ihtimal kardeşi kendi dedi, annesine hayır diyebiliyor eşim ama kardeşine çok zor. Abiler bu şekilde kardeşlerini çocukları gibi mi görüyorlar artık bilemedim. Çok sinir. Konu sahibinin eşi de öyle. Bir de kadınsal şeylerden anlamıyorlar, yazık bu kadının reglisi var sancısı var hiç mi rahatına bakamayacak

Valla benim sütyenim yatak odasında kapıdaki askılıkta asılı
Ya acaba ortada çamaşır falan mı unutsa konu sahibi
Belki utanır gider adam bişeyde diyemez :bicak:
Çok riskli bir hareket olur ,bence sık sık arkadaşlarını davet etsin özellikle çocuklu olanları,kaynı bu durumdan sıkılabilir
Ama buda riskli,buda alışkanlık yapabilir arkadaşlarında,bu seferde misafirden bıktım konusu açabilir burda..

8 aydır orda bulunmasına kV ve KP nasıl müdahale etmedi
kV yi ara anne biz çocuk istiyoz ama senin oğlan burda olduğu için yapamiyoz şunu bi alın surdan da seneye bebek sevelim hep beraber deyin.
Zira kV ler de çooook gamsizmis laftan anlayacak bi şey olsalar zaten o eşşek kadar oglani 8 ay o evde barindirtmazlar bir yere yerlestirirlerdi siz ragatsizliginizi belirtmeden onlar rahatsız olurdu
belki böyle yaparsaniz torun sevdasına vazgecerler
Böyle evliliğe çocuk falan yapmasın bence konu sahibi
Lohusalıkta falanda gelir kalır kadın bu sefer konu açar kaynım evde bebeğimi rahat emziremiyorum vs. Diye iyice delirir
Kocası bu kadar rahat bir adam şaşırtıcı ben olsam bir dakika durmam
8 ay kaynınla yaşamak ne demek :KK14:

Çok riskli bir hareket olur ,bence sık sık arkadaşlarını davet etsin özellikle çocuklu olanları,kaynı bu durumdan sıkılabilir
Ama buda riskli,buda alışkanlık yapabilir arkadaşlarında,bu seferde misafirden bıktım konusu açabilir burda..
Ne riski olabilir ki
Kazık kadar adam gidip ben abimin donunu yengemin sütyenini gördüm banyoda diyemez
Dese onu kınar millet zaten
Vallahi olur anca öyle gider o

Öyle valla :) ama o anı tam çözemiyorum işte, annesi mi söyledi kardeşi mi teklif etti eşim de gelip bana kendi fikriymiş gibi anlattı. Beş dakika önce annesinin evine uğramıştı o ara oldu ne olduysa. Büyük ihtimal kardeşi kendi dedi, annesine hayır diyebiliyor eşim ama kardeşine çok zor. Abiler bu şekilde kardeşlerini çocukları gibi mi görüyorlar artık bilemedim. Çok sinir. Konu sahibinin eşi de öyle. Bir de kadınsal şeylerden anlamıyorlar, yazık bu kadının reglisi var sancısı var hiç mi rahatına bakamayacak
Erkekler evlenince evin tek karar mercii falan sanıyorlar heralde kendilerini
Takdir ettim seni:KK50:
Yerinde ve zamanında bir müdahale
Bir kere sesini çıkarmasaydın kardeşi her fırsatta sizdeydi

Daha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana. Ne yapabilirim git mi diyeyim diyor. Kendisi isine geldiğinde muhafazakâr takılır.erkeklerle aynı ortamda bulunmamdan hoşlanmaz. Bende ıstiyorum ki annesine veya ablasina bu durumun uygun olmadığını benim rahat edemedigimi en azından eşimin evde olmadığı zamanlarda evde durmamasini soylemesini ıstiyorum. Haksiz miyim kızlar bu konuda.
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.
Ayni dertten muzdarib iz .. bizim kayın daha gelmedi haftaya gelecek .. eşim in gecesi gündüz u yok çok çalışıyor ben onları yalnız kalacağım .. üstelik gidiş dönüş biletini de eşime aldırdı o..... Kaynana ... Napim bende bilmiyorum .. ben çalışmıyorum da çocuk çok .. kardeşi 18 yaşında

Ne riski olabilir ki
Kazık kadar adam gidip ben abimin donunu yengemin sütyenini gördüm banyoda diyemez
Dese onu kınar millet zaten
Vallahi olur anca öyle gider o
Ben yapamazdım,yerin dibine girerim öyle bişey yaşasam,ayyy düşünmesi bile kötü:skandal:

Ben yapamazdım,yerin dibine girerim öyle bişey yaşasam,ayyy düşünmesi bile kötü:skandal:
Kadın olsa ben yapardım
Görümcemin huyudur çatkapı yatak odasına dalmak.Aslında okumuş kadın ama görgüsüz biraz.1 2 3 derken birgün girdim yatak odasına kapıyı kapattım iç çamaşırlarıyla oturdum yatağa.Kapı açılınca giyiniyormuş gibi yapıcam elimde tişört bekledim :KK23:
Bu açtı kapıyı girecek gibi oldu afallayıp pardon dedi çıktı.Ondan sonra önce vuruyor kapıya ses vermeden girmiyor.Göreceğini görüp rahatlamışta olabilir artık bilemicem :deli:Bazılarına icraat şart.

Kocanda da sorun var o zaman senin kapali bir bayan olmana rağmen senin yaninda erkek kardesini bulundurmamasi lazim bu basini surekli kapatman gerektigi anlamina gelir yani cok haklisin esine de ki istememekten degil ama gel bi de sen otur butun gun türbanla kendi evinde bakalim dayanabiliyo musun de bende kapaliyim esimin kuzeni gelince bir iki saat bile o esarp bunaltiyo beni evin icinde sonuna kadar haklisin

Kadın olsa ben yapardım
Görümcemin huyudur çatkapı yatak odasına dalmak.Aslında okumuş kadın ama görgüsüz biraz.1 2 3 derken birgün girdim yatak odasına kapıyı kapattım iç çamaşırlarıyla oturdum yatağa.Kapı açılınca giyiniyormuş gibi yapıcam elimde tişört bekledim :KK23:
Bu açtı kapıyı girecek gibi oldu afallayıp pardon dedi çıktı.Ondan sonra önce vuruyor kapıya ses vermeden girmiyor.Göreceğini görüp rahatlamışta olabilir artık bilemicem :deli:Bazılarına icraat şart.
Vaaovv 10 numara teknik olmuş:KK9::KK9::KK9:

Daha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana. Ne yapabilirim git mi diyeyim diyor. Kendisi isine geldiğinde muhafazakâr takılır.erkeklerle aynı ortamda bulunmamdan hoşlanmaz. Bende ıstiyorum ki annesine veya ablasina bu durumun uygun olmadığını benim rahat edemedigimi en azından eşimin evde olmadığı zamanlarda evde durmamasini soylemesini ıstiyorum. Haksiz miyim kızlar bu konuda.
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.
Eşine diyeceğin laf basit "Düşüncesiz biri olsam ve kardeşini istemesem bu teklifi ben sana yapmam. Bunu isteyen yardımcı olmak isteyen bendim. Ama düşündüğüm gibi olmadı hiçbir şekilde esneklik sağlayamıyorum. Ben bu şekilde sürekli evde olacağını düşünmemiştim erkek adam çıkar dışarı diye düşünmüştüm. Bende kapalı bir bayanım biliyorsun evde rahat olamıyorum. Ben kardeşinin buna da uyum sağlayacağını evde benimle oturmak istemeyeceğini düşünmüştüm. Sen oturur muydun akşama kadar her gün yengenle. Düşünürdün değil mi? Bir ablanda annende oda daha rahat olabilir. Onu kırmadan yine sen anlatırsın. Alınacaksa da o kişi ben olurum ve beni anlamak zorunda değil. Beni at ortaya yengenin işleri işte de biliyosun türbanlı kadın oda sıkılıyor sen anlarsın de. Sen yine kardeşinle kötü olmazsın"

Basit deyip uzun oldu biraz ama şu açıklama yerinde bir açıklama. :)

Böyle evliliğe çocuk falan yapmasın bence konu sahibi
Lohusalıkta falanda gelir kalır kadın bu sefer konu açar kaynım evde bebeğimi rahat emziremiyorum vs. Diye iyice delirir
Kocası bu kadar rahat bir adam şaşırtıcı ben olsam bir dakika durmam
8 ay kaynınla yaşamak ne demek :KK14:
e tabii canım şu anda çocuk yapmasın kV lere öyle desin kaynini göndermek için sonra keyfine göre

Kadın olsa ben yapardım
Supersin ya hic gulecegim yoktu gorecegini gormus rahatlamissta olabilir yazmissin ya guldurdun beniii ALLAHta seni güldürsün:KK48:

Back
X