- 27 Haziran 2024
- 84
- 80
- 3
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Ben teşekkür ederim asıl en ufak bir faydam olduysaDoğru söylüyosunuz hepsini kafamdan atıcam. Çok teşekkür ederim destek oldunuz❤![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben teşekkür ederim asıl en ufak bir faydam olduysaDoğru söylüyosunuz hepsini kafamdan atıcam. Çok teşekkür ederim destek oldunuz❤![]()
Kayninizi mi kafaya takiyorsunuz ? İlginç.Öyle büyük bir sorunumuz yok görünürde ama farkettiğimiz bişeyi paylaşmak istedim. Kaynımın sinirli bir yapısı var aniden parlar. Eşimle de kavga etmişlerdi ve bayağı küs kalmışlardı. Çok kıskanç haset kinci küsen bir tip. Bazen benimle konuşurken de sinirli sinirli konuşuyor. Ben de bana bağırılmasına gelemiyorum kaynım hiç bağırmadı ama laf söylemişliği sinirli konuşma şekli var. Ben de bazen kendi kendime çok kuruyorum kafamda sanki o bana bağırmış bende sen hayırdır bana bağıramazsın diye kavga ediyomuşum diye birden aklıma geliyo sonra panik atak geçiriyorum nerdeyse elim ayağım titriyo. Eşim olsun ailesi olsun herkes kaynımdan ve eltimden çok çekiniyo bişey demiyolar çok sinir oluyorum bu duruma hiç görmek bile istemiyorum onları
Kaynımı takmıyorum bana olan tavrı takıyorum. Karşılık veremeeiğim içinKayninizi mi kafaya takiyorsunuz ? İlginç.
Neden ama ? Benim için yok hukmunde nerdeyse niye takayım ki ? Aynı evde mi yasiyorsun ?Kaynımı takmıyorum bana olan tavrı takıyorum. Karşılık veremeeiğim için
Öyle büyük bir sorunumuz yok görünürde ama farkettiğimiz bişeyi paylaşmak istedim. Kaynımın sinirli bir yapısı var aniden parlar. Eşimle de kavga etmişlerdi ve bayağı küs kalmışlardı. Çok kıskanç haset kinci küsen bir tip. Bazen benimle konuşurken de sinirli sinirli konuşuyor. Ben de bana bağırılmasına gelemiyorum kaynım hiç bağırmadı ama laf söylemişliği sinirli konuşma şekli var. Ben de bazen kendi kendime çok kuruyorum kafamda sanki o bana bağırmış bende sen hayırdır bana bağıramazsın diye kavga ediyomuşum diye birden aklıma geliyo sonra panik atak geçiriyorum nerdeyse elim ayağım titriyo. Eşim olsun ailesi olsun herkes kaynımdan ve eltimden çok çekiniyo bişey demiyolar çok sinir oluyorum bu duruma hiç görmek bile istemiyorum onları
Kayınlar genelde sorundurÖyle büyük bir sorunumuz yok görünürde ama farkettiğimiz bişeyi paylaşmak istedim. Kaynımın sinirli bir yapısı var aniden parlar. Eşimle de kavga etmişlerdi ve bayağı küs kalmışlardı. Çok kıskanç haset kinci küsen bir tip. Bazen benimle konuşurken de sinirli sinirli konuşuyor. Ben de bana bağırılmasına gelemiyorum kaynım hiç bağırmadı ama laf söylemişliği sinirli konuşma şekli var. Ben de bazen kendi kendime çok kuruyorum kafamda sanki o bana bağırmış bende sen hayırdır bana bağıramazsın diye kavga ediyomuşum diye birden aklıma geliyo sonra panik atak geçiriyorum nerdeyse elim ayağım titriyo. Eşim olsun ailesi olsun herkes kaynımdan ve eltimden çok çekiniyo bişey demiyolar çok sinir oluyorum bu duruma hiç görmek bile istemiyorum onları
Hepsi kafayı yemiş! Birgün de köyün delisi siz olun bakalım, küsecekler mi? İşte bu şahane bir fırsat olur..Öyle büyük bir sorunumuz yok görünürde ama farkettiğimiz bişeyi paylaşmak istedim. Kaynımın sinirli bir yapısı var aniden parlar. Eşimle de kavga etmişlerdi ve bayağı küs kalmışlardı. Çok kıskanç haset kinci küsen bir tip. Bazen benimle konuşurken de sinirli sinirli konuşuyor. Ben de bana bağırılmasına gelemiyorum kaynım hiç bağırmadı ama laf söylemişliği sinirli konuşma şekli var. Ben de bazen kendi kendime çok kuruyorum kafamda sanki o bana bağırmış bende sen hayırdır bana bağıramazsın diye kavga ediyomuşum diye birden aklıma geliyo sonra panik atak geçiriyorum nerdeyse elim ayağım titriyo. Eşim olsun ailesi olsun herkes kaynımdan ve eltimden çok çekiniyo bişey demiyolar çok sinir oluyorum bu duruma hiç görmek bile istemiyorum onları
Hamile misiniz. İmkanım olsa cocugum da yok herseyi bırakir giderim yazmışsınız bi yorumda. İnsallah esinizle iyisinizdir. Her ailenin bir delisi vardır derler. Sizde de kayın demek ki. Ben kaynımi ve eltimi cok severim, cok iyi insanlar. Kv ile iyiyseniz gerisi boş, bizde de kv sorunlu. Hatta sorunlu az kalırBunları neden bu kadar kafama taktığımı da bilmiyorum hem hiç umursamak istemıyorum hem de aklıma geliyolar belki de boş olduğumdan inşallah bebeğim ilaç olur bana şifa olur çok güzel mutlu huzurlu bir aile ortmında büyür![]()
Hamile değilim istiyoruz sadece. Kayınvalidem de iyi ama onların destekçisi hep onları tutar. Eşimi seviyorum. Sevmek yetmiyo bazen yine buna da şükür diyorum zamanla oturur her şey yerine diye düşünüyorumHamile misiniz. İmkanım olsa cocugum da yok herseyi bırakir giderim yazmışsınız bi yorumda. İnsallah esinizle iyisinizdir. Her ailenin bir delisi vardır derler. Sizde de kayın demek ki. Ben kaynımi ve eltimi cok severim, cok iyi insanlar. Kv ile iyiyseniz gerisi boş, bizde de kv sorunlu. Hatta sorunlu az kalır![]()
Daha o kadar nefret etmiyorumKaynım için öldü diye haber gelse, mezdeke açıp göbek atarım okadar büyük nefret benimkisi.
Yıllardır görmüyorum, görmeyide bu dünyada Rabbim nasip etmesin inşallah.
Kaynımda öyle hemen bağrır kavga eder küsme huyu var diye herkes çekiniyo böyle insanları umursamıycaksın da kaynanam gil abartıyolar afedersin ama bildiğin götlerinden ayrılmıyo boş şeyleri kafaya takıyolar çok boş yaşıyolar sıkıldım iyice. Valla herkesin bi damarı varsa basarsa yapacak bişey yok katlanır sonucuna herkesBwnim kaynım da öyleydi :) fesatın teki dedikoducu üstelik karakter olarak yerlerde . Kocam görüşmüyor ama ben denk gelirsek konuşurdum. Kv görümcem filan çekinirler ondan çekinme sebepleri de şu; evde kavga çıkarır ortalığı yıkar kavga eder küfür eder . Neyse bana laf soktu asla altta kalmam mort ettim olay büyüdü asla altta kalmadım ; şimdi asla bana bulaşmaz ;deli deliyi görünce sopasını saklar yani kusura bakmayın da sıç.rım bacağına. Elin oğlundan ne korkuyorsunuz bir kavga edin kuzu olur herkes
Olması gereken de bu işte tebrik ediyorum eşinizi herkes yapamıyo bunu maalesefbenim kaynım benimle bir kere üstten konustu ve esim ağzının payını verdi. sen benim esimle öyle konusamazsın dedi. o da yok ben aileden gördüğüm için öyle konustum falan dedi. esim de konusamazsın haddini bil dedi. o gün bugün ne eltim ne de kaynım benimle dikkatli konusuyortepki gösterin. siz sustukça azarlar
Kimsenin size sahip çıkmasına gerek yok.Hiç sevmiyorum gerçekten 2 yıldır evliyim hiç ısınamadım ne kaynıma ne eltime ne kaynanama evlendiğime de çooook pişmanım keşke bana sahip çıkan bi ailem olsa şuan çocuğum da yok 1 dakika bile düşünmem babamın evine dönerim böyle kendimi hasta edeceğime babamın azarını çekerim
Kesinlikle bu çok doğru çalışmıyorum evde booş boş duruyorum o yüzden her şeyi çok kurup takıyorum kendi kendime meşgale bulmaya çalışıyorum ama hemen onlardan da sıkılıyorum eşim ve ailesi gelinlerin çalışmasını istemiyolar geri kafalılıktan çünkü kaynımın durumu o kadar da iyi değil eltim bi ara çalışmak istemiş ama kayınbabam benim oğlumun parası mı yetmiyo gerekirse alışveriş pazarlarını ben yaparım demiş öyle de alışverişlerini yiyecek olarak Kayınbabam yapar. İstemiyolar çalıştırtmıyolar benimde 2 yıldır evliyim çocuğum olmuyo inşallah diyorum olur da bebeğimle birbirimize şifa oluruzSiz evdemisiniz çalışıyormuşsunuz aktif bir hayatınız varmı . Evde kaldıkça insan çok fazla kuruyor ben çalışıyorum hergün diyorum iyiki aktif bir hayatım çünkü boş kaldığım bende kuruyorum kafamda yok şu şunu dedi, yok ben niye cevap vermedim sustum. Bence çalışmıyorsanız çalışın paranızı elinize aksınızın kendinize öz güveniniz gelir
Vay be ne kayinlar var, inanarim ama kaynin cirkefide igeenc oluyorKaynım için öldü diye haber gelse, mezdeke açıp göbek atarım okadar büyük nefret benimkisi.
Yıllardır görmüyorum, görmeyide bu dünyada Rabbim nasip etmesin inşallah.