Kaynpeder Einizin i yerine, Einizi grmeye gitmenize kzar m?

canım ya çok şanslısın bak ne kadar anlayışlı şevkatli bir eşin var. şükret canım. eşini çok takdir ettim. kıyamam ya.. Rabbim size bir ömür boyu mutluluk, birsürüde evlat nasip etsin. hiç üzme canını. eşinide bunaltma bak herşey yoluna girer inşallah. cahillik çok zor maalesef.sen onları duymazdan gel canınıda sıkma.

canım bencede kendini üzme.. bak herşey eşinde biter sana hak veriyorya senin tarafındaya o önemli.. ha bu arada çocukla alakası olan bişey değildir.. onlar konuşsun konuşsun dursun duymamazlıktan gel canım..Allah yardımcın olsun..

bence kayınpederin haberi yok kaynanaa kendi söleyemediğini onun adını kullanarak sana söylüyor ıykkkk vallahi sende gidiceni hiç söleme çek kapıyı git

sanırım yaslı baslı ınsanlar zamanlarının kendı donemlerı gıbı oldugunu dusunduklerınden emınım.Erkegın kalabalık oldugu yere bayan gıremez anlayısı ıle.Babanızı ve annenızı olabıldıgı kadarıyla bu durumu konusmaya calısın kendınız anlatın,ifade edın ıcınıze atıp kendı basınıza aglamayın..Aksı davranıs tutumlar aranızdakı olumsuzlukların artmasına sebep olur.Sonrası daha buyuk kavgalar.Gecmıs zaman ınsanların bu durumu kolay kabullenebıleceklerını sanmıyorum.Cunku kendılerıne gore hep dogrudurlar.Esınızle konusup onlarla ters sekılde ıletısım kurmalarını saglarsanız muhtemelen onlar tarafından kocanızı doldurdugunuzu dusuneceklerdır ve daha buyuk sorunlara dogru adım adım ılerleyeceksınız demektır ...

bu konuyu nasıl çocuk olmadığı için sizi ayırmaya kalktıklarına bağladın anlamadım :uhm:

cocuk konusunda cok hassasınız...
oyle olması mumkun degıl bence...
ustelık ıyı yonden bakarsanız buyutulecek pek bırşey olmadıgını gorursunuz..
hem eşiniz gıtmenıze bırşey demıyorsa sız gıtmenıze devam edersınız..
eşiniz sızden bırşey soylememenızı ıstemış..
sızde uymak durumundasınız..
cunku anlatıp destek bekleyen sızdınız..
ya hıcbırşeyı aksettırmeyecek aranızda halledeceksınız..(bana gore en dogrusu)
yada aksettırdıgınızde soylenenlerı yapmalısınız..

amannn benim kayınpederimde 2.kaynanamdır diye düşünürüm hep.
en son yaptığı olayda beni arayıp bebeğim hakında akıl vermesiydi
eşimle tartışmıştım bende (benim anneliğimi kimse sorgulayamaz diye)

eşimi işyerinde ziyaret edecek olsam bundan kayinpederime ne??
nereye istersem giderim kimseye sormam, ben annemden-babamdan izin almazdım bekarken şimdi kayinvalde-kayinpederde kim oluyormuş
zaten uzak oturuyoruz görüşmüyoruz fazla ama yakın olsak bile durum böyle olurdu

anammmm kızmakmıı valla canım bı soz vardır ama burda ayıp kaccak hani kızarsa ona buz hedıye etmek gıbısınden gamyoncuiremsu parçalarım haaa kımmış o kocan dururken ona laf dusermiiiklava:

valla seni aşırı alıngan gördüm
bu konuyu bu kadar abartmana bence gerek yoktu
hassas bir dönemden geçtiğin için sanırım
bu konuyu nasıl çocuk olmadığı için sizi ayırmaya kalktıklarına bağladın anlamadım :uhm:

al benden de o kadar arkadaşım

ben takmazdım konu onaları bağlayan bi konu değil çünkü..sen ve eşin arasında bişey...iki taraf rahatsız olmuyo gerisi kime ne??

ne biçim bişeymiş bu ya sen evli barklı aklı başında bi insansın eşinin yanına giderkende onlaramı soracakmışsın hiç tavz verme valla sana karışmaya hakları yok eşin var senin onlara laf söylemek düşmez hadi kayınpederin demiş böle bişey kayınvalidende ne hemen sana getirip sölüyo kocasına diyememişmi biz karışmayalım die sırf cahillik hepsi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…