Kaynpederim taklarma gz dikti bir fikir verin

canım verme altınlarını.olurmu öyle şey.hem iki gün sonra sizin ihtiyacınız olsa altınlara geri vereceklermi eminim hayır.hem altınların senin bi yerde güvencen,olacak şey değil yahu.ay benimkiler altınlarımı istememişti ama beş altı tane çeyrek altın istediler bizde vermiştik.ay hepsi aynı şekerim.sen verme emi.benim gibi deli olma

Ne görümcesi ne istemesi ne diyosun bacım.sen.. Valla cıngar çıkarırım ben olsam insanı enayi yerine koyuyorlar.Benim annem babam kayınpederim için mi taktı onları??
Annemler takıları soruyor dersin.Deki benim ailem de borç yaptı biz onlara bir şey vermedik.
Gelin yaptığınız masrafları çıkaralım ona göre alın paranızı.
Ay gece gece sinirlerim bozuldu.
Al bilekliklerini de neden görümcen de sorabilir miyim.?
Ben yeni gelinim takmak istiyorum de..
Annemler takılarımı soruyorlar de.

Kesinlikle verme .Zaten bütün arkadaşlar aynı şeyi yazmış.En iyisi parayı bir yere yatırın hemen.Ben olsam bir araba alırım ya kendi adına veya eşinle ortak olabilir.Onlarda takıların üstüne bir bardak su içsinler.Ne akıllı ve ne yüzsüz insanlar , hiç hoş değil canım. .Sanırım ben hep gelinden yana bir kayınvalide olacağım :))) Şaka bir tarafa bu para sizin geleceğiniz.Yapılan hareket çok ayıp .Sizde ona göre davranın.

görümcenin taktığı bileklikleri aynen geri iste...

kayınpederinle de açıkça düzgünce konuş.

yaptığınız masrafın çok daha üstünde bir takıyı zaten aldınız şimdiye kadar sustuk. siz hala kıymet bilmiyorsunuz. görümcemin kolunda takılı bana gelmiş hediyeleir yollayın. ve bir daha takı mevzusunu da bize açmayın de.siz kadar benim ailemde masraf etti ama altın para peşine düşüp soran olmadı izin verinde artık ben takayım gelin oldumu bileyim de..

aaa canım olmaz ki böyle... biraz sesinizi çıkarmazsanız kimsenin kendine geleceği yok.

ben verdim zor durumdalardı sadece allah razı olsun desinler diye verdim ama onlar allah razı olsun demedi üzerinden 2 sene geçti ve şu anda onlara verdiğim paranın 2 katı var bendeki biz memuruz ama rabbim büyük birikti anlamadık bile nasıl olduğunu. parayı verdiğim gün eve geldim öyle ağladım ki dua ettim rabbim ben senin rızan için verdim zor durumdalardı onlar senin rızanı esirgedi benden bana onlardan fazla verki senin rızan için seni anacak insanlara faydam olsun diye dua ettim çok şükür. geri vericeklerdi güya ama biriktirip bankaya yatırmışlar faizini yiyolar afiyet olsun ne diyim:)

sana takılanları istiyolar alıyorlar görümcen takmaya başlıyor.Yetmiyor hepsini istiyorlar kafamçokkarıştı
Ve sende hala diğerlerinide vereyimmi diyorsun.Pes valla.Bu ne yaa. Ne açıkgöz insanlarmış,hayret. Ama bana kalırsa suçlu sensin buna izin verdiğin için,sen verdikçe isteyecekler daha.Tavrını koy bence kati bir şekilde. Benimde borcum harcım var de ve birazda sert olursan sonra vazgeçerler istemekten bana kalırsa

sakın verme..
açıkçada söyle..kusura bakmayın veremem benim kendime hiç bir şeyim kalmıyor diye.
görüşmüyorlarsada görşmeyin..
eşinede söyle;yarın bir gün başımıza bir şey gelse kimseden para alamayız kusura bakma ben altınlarımı vermiyorum diye..
saçmalığa bak..
çok sinirlendim..
bana neden bu çifkeflikle böyle kayınvalideler kayınpederler düşmedi bilmiyorum..böylelerinin hakkından benim gibiler gelir..:mymeka:

bence çok yalnış bana böyle çirkeflikte insalar niye düşmedi haklarından gelirim demişsiniz neresi yalnış derseniz eşiniz yanınızda olmadıktan sonra maalesef hadlerini bildiremiyorsunuz o eşinize bakar bence.

arkadaşım sende sakın verme takılarını eğer eşin de senin arkandaysa görüşmezsin olur biter.

arkadaşım sende sakın verme takılarını eğer eşin de senin arkandaysa görüşmezsin olur biter.

eşim ailesinin yanında pasif kalıyor
düğünden kalma bir sürü borç varmış ne yapacağımı şaşırmış surumdatım nasıl çıkıcam işin içinden bilemiyorum

ya ne demek pasif kalıyor bir zırnık görmemişsiniz onlardan takılar ellerinizden alınmış görümce tarafından takılıyor demekkki satılmamaış hepsi borca yatırılmamaış.
ıstemmeye istemeyemi aldılar sizi napmaya çalışıyorlar anlamadım.
Ama sakın vermeyin bilzeiğinizi altınınızı geri dönüşü asla olmaz aldıklarınız yeter diyin bunlarda bizim güvencemiz artık bizde bir aileyiz kendimizi de düşünmemeiz gerek diyin.
Onlar yüzsüzse sizde yüzsüz olacaksınız.

ya ne demek pasif kalıyor bir zırnık görmemişsiniz onlardan takılar ellerinizden alınmış görümce tarafından takılıyor demekkki satılmamaış hepsi borca yatırılmamaış.
İstemmeye istemeyemi aldılar sizi napmaya çalışıyorlar anlamadım.
Ama sakın vermeyin bilzeiğinizi altınınızı geri dönüşü asla olmaz aldıklarınız yeter diyin bunlarda bizim güvencemiz artık bizde bir aileyiz kendimizi de düşünmemeiz gerek diyin.
Onlar yüzsüzse sizde yüzsüz olacaksınız.

kayınpederim tam alemci her gece alem yapmaya gidiyormuş böyle paraları yiyor bir sürüde borçlanıyor herkesin diline düşmüşler zaten ailece yeme içme giyme gezme meraklısılar ben ilk istediklerinde kendi taktıklarını verdim kabul etmediler illa hepsini alıcaklar bende vermedim ama huzur vermiyorlar babamı arıyorlar bilesikleri vermiyor adam patronumu bile aramış takılarımın hepside şirkkette kasada patronumda terslemiş ama utanıcak yüz yokki bunlarda

aileni arıyınca nolacağını sanıyorlar benim ailem en nasıl istersin o parayı der biraz aileniz destek çıksın size bence eşiniz zaten pasifmiş dediğinize göre en azından kendi aileniz arkanızda olursa bukadar bastıramazlar

Kurtulmak istiyorsan sadece kendi tarafının taktıklarını ver ama senin tarafının taktıklarını asla verme..

Şimdi eşim kırılmasın diye düşünüp tamamını vermek de isteyebilirsin ama inan ki eşini falan düşünmüyceksin böyle zamanlarda, kendini düşüneceksin.....Tecrübe bunlar canım..
Eşin de zaten sesini çıkarmaz..

kayınpederim tam alemci her gece alem yapmaya gidiyormuş böyle paraları yiyor bir sürüde borçlanıyor herkesin diline düşmüşler zaten ailece yeme içme giyme gezme meraklısılar ben ilk istediklerinde kendi taktıklarını verdim kabul etmediler illa hepsini alıcaklar bende vermedim ama huzur vermiyorlar babamı arıyorlar bilesikleri vermiyor adam patronumu bile aramış takılarımın hepside şirkkette kasada patronumda terslemiş ama utanıcak yüz yokki bunlarda

Arkadaşım çok haklı bir başlık yazmışsın.Gerçekten göz dikmiş altınlara kayınpederin..

Senin babanı da aramak neyin nesi?:kızgın: Bu nasıl bir görgüsüzlüktür..:kızgın:

Adam kendi malını gibi işi yüzsüzlüğe vurmuş, altınların peşine düşmüş..

Sakın verme sakın.. Baban da gerekirse telefonlarına çıkmasın, gerekirse baban da terslesin..

Sen de net olarak asla vermeyeceğini söyle gitsin, resti çek, çekinme, kayınpeder de olsa haddini bilecek, ne demek bilezikler için patronumu babamı aramak..?

Ne utanmaz adammış ya...:kızgın:

canım biraz sert dur.versem mi vermessem mi diye de düşünme artık
kesin bir şekilde vermeyeceğini anlasınlar,sonuçta o altınlar senin,ne demek ya ayıp bişey,
eşini sevebilirsin herkes eşini seviyor.sırf bu yüzden mi vermek istiyorsun
eşin de seni seviyorsa o da senden istemez.
altınları satıp bankayada yatırabilirsin,ama kendi hesabına

Bence de yani sen hala versem mi vermesem mi diye aradasın..Eşini seviyorsun diye kendi tarafının altınlarını nasıl vermeyi düşünürsün, eşin de seni seviyorsa, bunu senden istemez zaten..

Verme niyetindeysen ver o zaman bize sormana gerek yok...
Ama en azından senin tarafının taktıklarını asla vermeyeceksen ki bence vermemen lazım, o zaman bunu artık net ve gerekirse ters bir dille kayınpederine söylemen lazım..

Eşinden de , başkasından da çekinme bu konuda..Sonra sen pişman olursun..
Dediğim gibi baban da, partonun da terslesin gerekirse..

verirsen ilerde ben ne yaptım diyeceksin çünkü bunlar altınlarla düze çıkacak halde değil gibi geliyor bana.Onları satar yerler sonra yine borç istemeye gelirler kapınıza. Kurtulamazsın olan altınlara olur. ılerde ihtiyacınız olur çünkü

sen kararlı ve sert dur canım babanda terslesin versin cevaplarını .sen hiçbi takılarını verme.şimdi yarısını versen gene doymaz hiçvermemişten sayar.o yüzden tekini bile verme.bu nasıl bi arsızlık bu çok sinirlendimkötükedihüso

ne çirkef insnalar var.... kafamçokkarıştı
sen kimsinli babamı arayıp kızın altınlarını vermiyor diyorsun :oklava:
verme bacım ne verecen ya ay gıcık oldummm naniknaniknaniknaniknaniknanik

Back
X