eşinin ailesiyle yılda 1 veya 2 kere görüşmeni tavsiye ediyorum şokumm altınları vermek ne demek düğünde takılan diğer altınlarıda iste süprizzzzz yüzsüzlükse sende yüzsüzlüğünü yap insan olana insan gibi davranılır nabza göre şerbet ver akıllı ol ( gerekirse bizde sıkışığız düğnde takılan altınları istiyorum de ama tatlı dille oyna rol yap ) agresiif diil yavaş sakin...lmaz: çok yüzsüzler ya nasıl tahammül ediyorsun allah yardımcın olsun
klava:
Ahhhh arkamda sağlam biri olsa eşim zaten ailesine bir şey diyemiyor annesi geldi ağladı sızladı eşim üzüldü beni ikna etmeye çalışıyor o an hemen aklıma geldi ben enişteme borç verdim altınları ne zaman durumunu düzeltirse o zaman vericek dedim numaradan eniştemi aradım enişte bilezikleri sana vermiştimya annemleri durumu sıkışıkmış falan dedim oda bozuntuya vermedi ben şuan veremem biliyorsun ev aldım yapabileceğim bir şey yok dedi ama bu munzurlar annemi babamı patronumu aradılar eee bizimkilerde yumuşak ver kızım onlar utansın şöyle böyle ama kesin karalıyım artık hiç bir şey vermiycem ben işten çıkmış olsam bir aylık kiramı bile ödemezler elimdekileride verirsem ne yaparım ben?