Kaynpederimle ilgili!!

babasida olsa bu kadar hayatina yön vermeye hakki yok...sonucta evlisiniz..üstelik esin askere gidicek....
madem esinin diplomasida var gayet iyi yerlerde is bulabilir...ama önce bulsunda öyle ciksin bu zamanda neyin ne olacagida belli degil....
hem esinizin hem sizin kafaniz rahat olur...her an kayinpederinize hesap vererek gecmez zaman...
siz kendi basina bir aile olarak kendi hayatinizi kurun...belki babasinin yaninda aldigi parayi alamaz ama hic degilse kafasi rahat olur...zaten insan huzurlu olmadiktan sonra dünyakadar para kazansa neolur....

Canımm ne güzel iki diploması varmış elinde bak..o diplomaları babasının yanında çürütmek için mi aldı. Bence Bankalara filan bile girebilir..önce bi askerliğini halletsin de. Özel bankalar 26 yaşına kadar, devlet bankaları da 30 yaşına kadar alıyor bildiğim kadarı ile. Asıl ben sana üzüldüm, şimdi eşin de askere gidecek, hem özlem olacak hem de sen uğraşmak zorunda kalacaksın onlarla..allah sabır versin canım. Eşin de inşallah bir an önce sapa sağlam gider gelir..hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.
saol canm amin .. ben ailemle kalacağm ama onun yokluğu bana çok zorgelecek elim kolum o benm arkadaşım dostum aşkım sewgilim eşim onsz nasıl geçecekgnler blmiorm:1no2::gitme:

babasida olsa bu kadar hayatina yön vermeye hakki yok...sonucta evlisiniz..üstelik esin askere gidicek....
madem esinin diplomasida var gayet iyi yerlerde is bulabilir...ama önce bulsunda öyle ciksin bu zamanda neyin ne olacagida belli degil....
hem esinizin hem sizin kafaniz rahat olur...her an kayinpederinize hesap vererek gecmez zaman...
siz kendi basina bir aile olarak kendi hayatinizi kurun...belki babasinin yaninda aldigi parayi alamaz ama hic degilse kafasi rahat olur...zaten insan huzurlu olmadiktan sonra dünyakadar para kazansa neolur....

haklsıın canm huzur çok onmlii kendi kasamıza bile aylğmzn dışna çıkınca borç yazılıo tatlmmm ::sinifsinif:

CANIM BENDE ktü myo bilgisayar programcılığı mezunuyum 2yıllık fakat şuanda gsm oparatöründe müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum.sölemek istediğimm mesleğimizle ilgili iş alanı yok trabzonda mesleğini yapamıyosun ancak büyük şehirlerde bu mümkün umarım eşin bulabilir...

Ne olursa olsun arkadasim...Anne Babada olsa isin icine para girdimi hersey cok farkli oluyor....helede evlilikten sonra.

Ne yapip yapin onlara bagimli olarak yasamayin, esin mutlaka is bulur allahin izini ile....:kahve:

elındekı dıplomalarla özel şirketlere ve özel bankalara muracat edebılır canım... Hemde bu ara hep alım dönemlerı haberın olsun canım...

Back
X