Kaynpederinizden memnun musunuz kzlar?

Benim kayinpeder ickici ağzı bozuk birisi. Hicbirsekilde memnun değilim. Hayatta destek olmaz ancak köstek olur. Sadece kendini düşünür. Hiçbir sekilde saygı duymuyorum bu insana. Ben ailemden babamdan oyle görmedim o yusden baba demek istemiyorum çünkü kendi babama saygısızlık etmiş gibi oluyorum

maalesef degılım ılk bast DUNYA TATL9SI KAYINVSALIDEMI COK UZDUGU ICI SUREKLI KUFUR ETTIGI ICIN UCUNCUSU YAVRULARIMA BI GUN YUZU GULMEDIGI ICIN EN KOTUSU ESIMI COCUKLUGUNU ELIDEN Aldıgı ıcı

cok cok cok seviyorum o benim ikinci babam o kadar tatli ki,sirf dilimi bilmiyor konusamiyoruz diye 2 yil ingilizce kursuna gitti anlasmak icin 65 yasindaki adam (= (buarada yurtdisinda yaiyorum esimle ortak dilimiz ingilizce )

benim kp 10 kv ye bedel, küfürbaz, huysuz , bencil, aşırı egoist, kıskanç , haset, GÖRGÜSÜZ, ve çıkarcı , ayrıca 3 kuruş para için canını verebilecek bi tip, hiç evlat sevgisi yok, çocuklarına bakınca nakit banknot görüyor adam :1:

nası gıcık oluyorum nefret ediyorum, ama allah ikisine de ömür versin diyorum hep :34: kv özünde iyi ama onun gazıyla oda saçmalıyor ,

benimkide tam bi bencil o ne derse o olacak başka yolu yok vede cok kaba bende pek sevmiyorum hatta bazen yüzünü bile görmeye tahammül edemiyorum

Benim kayınpederim de müthiş bir insandır.Allah aramızdaki muhabbeti bozmasın.Şeker gibidir.Çok eğitimli ilerigörüşlü iyi kalpli bir adam:)Ay yerim ben onuuuuu :)Kayınvalidemi de yerim o da çok tatlı.Minnoşlarım beniimmm :)Cuma günü ziyarete gidiyoruz,şimdiden bir sevinç kapladı içimi.

Benimki orman kanunlarına göre yaşıyor. Kayinvalideme diliyle zulmeder, sen söylesin boylesin vs. Bir şeyi isterken emreder, en guzel yemekleri bile beğenmedigini söyler, bana ve herkese saçma sapan ,incitici şakalar yapar, sesli olarak genirir, yer içer tüm gün tv seyreder ,evden hiç çıkmaz. Verdiği sözleri tutmaz. Surekli yemek, cay, kahve ister bir de ben seni bosayacam der. Bazen kayinvalideme aciyorum Allah sabir versin. Simdi ben hastayim bana soylemiyor ama iyilesince bana da emredecek ve esim hicbir sey demiyor babasina

Benimki orman kanunlarına göre yaşıyor. Kayinvalideme diliyle zulmeder, sen söylesin boylesin vs. Bir şeyi isterken emreder, en guzel yemekleri bile beğenmedigini söyler, bana ve herkese saçma sapan ,incitici şakalar yapar, sesli olarak genirir, yer içer tüm gün tv seyreder ,evden hiç çıkmaz. Verdiği sözleri tutmaz. Surekli yemek, cay, kahve ister bir de ben seni bosayacam der. Bazen kayinvalideme aciyorum Allah sabir versin. Simdi ben hastayim bana soylemiyor ama iyilesince bana da emredecek ve esim hicbir sey demiyor babasina
Yuhh ne bicim kp oyle..benm ki cok iyidr cok sever bizi ben severim diye gider agactan incr toplar koye gitmek istesem hemen gelip alir ve ayrica cok kibar bi insandr koyde yetismis ama gercekten sasiracak kadar kibar ve beyefendi yani soyle dusunun biz koye gittigimizde asla evdeki wc yi kullanmaz rahatsiz oluruz diye disarda bir tane daha wc var onu kullanir hasta olalim ne yapacagini sasirir yani kv de ayni sekilde o da cok iyidr

valla benım kaynanamda kayınpederimde ben merkezcı ınsanlar.herseyı kendılerını dusunerek yaparlar...etraftan duyuyorum mesala kayınpederım benı hep korur yardımcı olmaya calısır dıye söyleniyoo...ama bıuzde nerdeeeee..valla 10 kaynanaya bedel benım kayınpeder...sizinkıler nasıl????
Benim kp cok iyi bir insandir temiz kalplidir beni de cok sever ama ne zaman kv vr gorumcemle ters dussem benim karsimda olur hakli oldugumubbilse bule susturmaz onlari sebebini anlayabilmis degilim

Benim kp cok iyi bir insandir temiz kalplidir beni de cok sever ama ne zaman kv vr gorumcemle ters dussem benim karsimda olur hakli oldugumubbilse bule susturmaz onlari sebebini anlayabilmis degilim
Canm sonucta esi ve kizi ne bekliyordun ki zaten insanlarin gerck yuzu bu sekilde ortaya cikiyor...benm kp de bizi cok sever gelinleri olarak kv ile biraz mesafeliydi problemleri vardi gecen yil kv ile eltim tartistilar kp in ve diger akrabalarin onunde eltim haksizdi cok buyuk ayip etti kaynvalideme boyle olunca kp de tartismadan sonra eltime tavir aldi eltim de baya bozuldu haliyle hic birsey demez benden yana saniyordu ama haksiz oldugundan mi yoksa digeri ne olursa olsun esi oldugundan mi bilemiyorum

Bende sevicem aslında altımızda ki arabayı yüz binlik arabaya binip ikinci evini ödemek için sıkışan üç kağıtçı oğlu için satın demese bide beni arıyor üç senelik evliliğimizde aramamış hey allahım sen büyüksün diğer oğlu için satılan arabamızın kredi bizzat bizim bütçemüzden ödenmekte bu arada

Bende sevicem aslında altımızda ki arabayı yüz binlik arabaya binip ikinci evini ödemek için sıkışan üç kağıtçı oğlu için satın demese bide beni arıyor üç senelik evliliğimizde aramamış hey allahım sen büyüksün diğer oğlu için satılan arabamızın kredi bizzat bizim bütçemüzden ödenmekte bu arada
Nefret ediyorum boyle yapan insanlardan ortak is mi yapiyorsunuz kayninla ya da neden o satmiyor arabasini

Bende severim hem kv hem kp. Ama kararinda severim ne cok ne az:-)

Canm sonucta esi ve kizi ne bekliyordun ki zaten insanlarin gerck yuzu bu sekilde ortaya cikiyor...benm kp de bizi cok sever gelinleri olarak kv ile biraz mesafeliydi problemleri vardi gecen yil kv ile eltim tartistilar kp in ve diger akrabalarin onunde eltim haksizdi cok buyuk ayip etti kaynvalideme boyle olunca kp de tartismadan sonra eltime tavir aldi eltim de baya bozuldu haliyle hic birsey demez benden yana saniyordu ama haksiz oldugundan mi yoksa digeri ne olursa olsun esi oldugundan mi bilemiyorum
Ne bileyim adil bir insandir diye dusunuyordum ama artik anladim onlar aile ben el kiziyim :bicak::bicak:

ben çok memnunum Allah razı olsun ondan

Back
X