Kaynpederinizden memnun musunuz kzlar?

öz babam kadar severim kayınpederimi melek gibidir sayar sever kollar beni allah razı olsun çok seviyorum:70:

bende cok severim yunus babamı öz babamdan farkı yoktur. Gözümün içine bakar. sagolsun. bi oglum olursa onun adını koyacam insallah..

benimki de aşırı cimri... sözde herşeyi eşim için yapıyorlarmış dışarıda öyle anlatıyorlar... ama biz bir iğne görmedik bugüne kadar ev almaya karar verdik, onlarlada paylaştık fikrimizi paranız varsa alın bizden bi yardım beklemeyin dedi, fikirlerimiz uyuştuğu sürece saygılıyım ama toplu iğne ucu kadar sevmiyorum ikisinide.

benimki de aşırı cimri... sözde herşeyi eşim için yapıyorlarmış dışarıda öyle anlatıyorlar... ama biz bir iğne görmedik bugüne kadar ev almaya karar verdik, onlarlada paylaştık fikrimizi paranız varsa alın bizden bi yardım beklemeyin dedi, fikirlerimiz uyuştuğu sürece saygılıyım ama toplu iğne ucu kadar sevmiyorum ikisinide.

hhahahahha sanki benim kayınvalidem ve kayınpederimi anlattınnn :52::52::52:

bende çok severim ve sevildiğimi de bilirim,bana kızım der hep kayınvalidem de öyleilafta bile gelin dedirtmezler kızımız o bizim derler sağolsunlar,
bende çok severim onlar,hatta baba sevgisini ve şefkatini kayınbabamdan gördüm desem yalan değil vallahi

benim kayınpeder oğlunun yuvasını yıkan bi adam :delphin:

ayy bende nefret m her şeyime karışıyor ya, nefret ediyorum. neymişte memlekete gittiğim zaman ondan izin alacakmışım eşim izin veriyorsa sana ne düşeceğini söyleyeceğimde söyleyemiyorum bir türlü. karı gibi adam. çenesi hiç durmaz. kocamda ağzını açamaz.pısırığın teki. ama ben diyorum ki bir gün ters konuşacağım bak saygısızlık nasıl yapılırmış görsün. kızlar birde üniversite mezunuyum, 26 yaşındayım, kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. ben 18 yaşında evlenmiş bir çocuk değilim ki sürekli beni yönlendirsin. kaynanam öğretiyor bence. oda o kadar sinsi biri ki. inşallah ağızlarının payını vereceğim günler gelir.

bende çok severim kayınpederimi ama sevmediğim bi huyu var o da sigara:((
nefret ederim sigaradan kokusundan adam öyle bir içiyorki resmen üstüne siniyor o yüzden mecburen uzaklaşıyorum oradan :(((

kayınvalidem'e göre memnunum ama tam anlamıyla değil
oğluna bile laf sokan biri, annemlere her gelişinde laf çarpar bize
gerekli gereksiz konuşmaları çok canımı sıkmıştır yıllardır
beterin beteri vardır deyip kabulleniyoruz napalım:1:

O adamı görmemek için ,onlara gitmemek için
kendime ait evi kiraya verip başka eve çıkmayı düşünüyorum .
fakat eşim kesinlikle yanaşmıyor bu fikrime .ben çalışmadığım için de nakliye ve depozit masraflarını ödeyemeyeceğimden taşınamıyorum.
dengesiz adam!!

bende çok severim kayınpederimi ama sevmediğim bi huyu var o da sigara:((
nefret ederim sigaradan kokusundan adam öyle bir içiyorki resmen üstüne siniyor o yüzden mecburen uzaklaşıyorum oradan :(((

sadece sigara mı içiyor diye uzaklaşıyorsun:)

Tamam benım de üstüme siniyor ordan geldikten sonra duş almak zorunda kalıyorum ama,
benım kayınpederim yanımda gaz çıkakrıp , geğirdiği, girdiği tuvaletin sifonunu çekmediği ve bunlardan utanmadığı halde eşim yüzünden uzaklaşamıyorum.Sanırım benimki kadar iğrenç bi adamla kimse karşılaşmamaştır.Hatta öyle bi adam yoktur başka

genel olarak bir şikayetim olmasa da bazı huyları beni delirtiyo. örneğin oğluna aşırı düşkünlüğü. her şeye karışması. kaynana görümce eksikliği duymuyorum sağolsun. daha dün yaşadığım bir olayı paylaşayım sizle. aynı binada oturduğumuz için babam sahura bize gelir.iftara da aynı şekilde.sahura kadar uyumuyoruz eşimle. saat 3te sofrayı hazırlarım.(ezan 4.15te okunuyo) dün sabah biraz geç kaldık( 10 dakika kadar). geldi hesap soruyo. çayı şimdiye kadar niye koymadınız. saatiniz yok mu sizin. dedim allahım sabır ver.sen yeni evli çiftin evine gece yarısı gelebiliyon bi de hesap soruyon. içimden çok meşguldüm oğluna sırnaşıyodum diyesim geldi. ama edep var bizde.:19:

Benim kayınpederim nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyen bir adam maalesef. Hayatı cırcır böceği misali geçmiş. Evine ekmek getirmeyen, çoluğunu çocuğunu karısını düşünmeyen bir hayatı olmuş. Evinde yiyecek bir lokma ekmek yokken tembel tembel yan gelip yatmış. Eşimin çocukluğu maddi sıkıntılar ve şiddet içinde geçmiş. Şimdi de istemem yan cebime koy misali sözleri beni sinir ediyor. Açıkçası ben kayınpederime zerre kadar saygı duymuyorum. Sırf eşim için katlanıyorum, o üzülmesin diye.

Tamam benım de üstüme siniyor ordan geldikten sonra duş almak zorunda kalıyorum ama,
benım kayınpederim yanımda gaz çıkakrıp , geğirdiği, girdiği tuvaletin sifonunu çekmediği ve bunlardan utanmadığı halde eşim yüzünden uzaklaşamıyorum.Sanırım benimki kadar iğrenç bi adamla kimse karşılaşmamaştır.Hatta öyle bi adam yoktur başka

canım sigara konusunda inanılmaz hassasım ve o koku öyle böyle bir koku değil yani heryer bi anda sigara kokuyor nefret ederim...

çok iğrenç ya ıyyy ben asla sevmem heralde öyle birşey olsa midemi bulandırır o adam

benim babacımda melek gibi hiçbirşeye karışmaz bazen gider karısını şikayet ederim güler ben karışmam işinize aranıza girmem der çok seviyorum ya onu :16:

valla benım kaynanamda kayınpederimde ben merkezcı ınsanlar.herseyı kendılerını dusunerek yaparlar...etraftan duyuyorum mesala kayınpederım benı hep korur yardımcı olmaya calısır dıye söyleniyoo...ama bıuzde nerdeeeee..valla 10 kaynanaya bedel benım kayınpeder...sizinkıler nasıl????

benım kayınpederımle sorunum mıllet kaynanayla sorun yaşar be tam tersi bızım problemımız hep onun yuzunden he bıde görumcem ama ben allaha havale edıyorum etme bulma dunyasııı bu dunya

Back
X