Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki de aşırı cimri... sözde herşeyi eşim için yapıyorlarmış dışarıda öyle anlatıyorlar... ama biz bir iğne görmedik bugüne kadar ev almaya karar verdik, onlarlada paylaştık fikrimizi paranız varsa alın bizden bi yardım beklemeyin dedi, fikirlerimiz uyuştuğu sürece saygılıyım ama toplu iğne ucu kadar sevmiyorum ikisinide.
hhahahahha sanki benim kayınvalidem ve kayınpederimi anlattınnn![]()
benim kayınpeder oğlunun yuvasını yıkan bi adam![]()
bende çok severim kayınpederimi ama sevmediğim bi huyu var o da sigara(
nefret ederim sigaradan kokusundan adam öyle bir içiyorki resmen üstüne siniyor o yüzden mecburen uzaklaşıyorum oradan((
sadece sigara mı içiyor diye uzaklaşıyorsun:)
Tamam benım de üstüme siniyor ordan geldikten sonra duş almak zorunda kalıyorum ama,
benım kayınpederim yanımda gaz çıkakrıp , geğirdiği, girdiği tuvaletin sifonunu çekmediği ve bunlardan utanmadığı halde eşim yüzünden uzaklaşamıyorum.Sanırım benimki kadar iğrenç bi adamla kimse karşılaşmamaştır.Hatta öyle bi adam yoktur başka
sadece sigara mı içiyor diye uzaklaşıyorsun:)
Tamam benım de üstüme siniyor ordan geldikten sonra duş almak zorunda kalıyorum ama,
benım kayınpederim yanımda gaz çıkakrıp , geğirdiği, girdiği tuvaletin sifonunu çekmediği ve bunlardan utanmadığı halde eşim yüzünden uzaklaşamıyorum.Sanırım benimki kadar iğrenç bi adamla kimse karşılaşmamaştır.Hatta öyle bi adam yoktur başka
valla benım kaynanamda kayınpederimde ben merkezcı ınsanlar.herseyı kendılerını dusunerek yaparlar...etraftan duyuyorum mesala kayınpederım benı hep korur yardımcı olmaya calısır dıye söyleniyoo...ama bıuzde nerdeeeee..valla 10 kaynanaya bedel benım kayınpeder...sizinkıler nasıl????