- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
ben 2 buçuk yıllık evliyim eşimle üni de tanıştık 2 yıl sonra evlendik bende kendim istemiştim eşimin ailesine yakın olmayı çünkü istanbul ulusta çok güzel bir sitede hazır evleri vardı daha fazla masraf olmasın hemde ev güzel dedik bizimki giriş katı onunki 3. kat benim için problem olmaz nasıl olsa iyi anlaşıoruz dedim. demez olsaydım o ben gelinime hiç karışmam diyen kadın gitti yerine bizi tamamen himayesine alan takıntılı bir tip geldi. hergün yemek yapmama rağmen benim oğlum bunları yemez dedi tabak tabak yemekler indirdi ben evde yokken evime girdi temizleticem ayağında bütün evin heryerini deiştirdi. inanmayacaksınız bir gün evime bir geldim evde misafir ağırlıyor hemde benim evimde benden habersiz. onlara gelen her misafir bizede geldi yada biz yukarıya çağırıldık. kendi balkonumuzda arkadaşalrmızla oturduk eğilip aşağıya artık geç oldu diye bağırdı. alışveriş yapıp torbayla eve gelemiyodum karın para harcıyo diyolardı. giriş çıkış saatlerim balkonlardan gözetleniodu. ayy daha neler neler en son 6 aylık hamileyken birbirimize girdik eşim Allaha şükür benim yanımda oldu o halimle 10 gün içinde ev bulduk dayadık döşedik taşındık hamile halimle yani. doğumdan 15 gün önce barıştık şimdi evime bile gelmeye yüzleri yok terbiyesiz aşağılık insanlar.
BİR KEZ DAHA HATIRLATAYIM BEN BU İNSANLARI ÇOK FARKLI TANIYODUM HATTA BİZ NİŞANLIYKEN EŞİM ASKERE GİTTİ YALNIZ KALMASINLAR DİYE HAFTADA 1-2 GİTTİM ONLARDA KALDIM HASTA OLDU GİTTİM YARDIM ETTİM ONUNLA GEZMELERE GİTTİM ARKADAŞLIK ETTİM. ÇOK FARKLILARDI ARKADAŞ GİBİYDİK. EVLİLİKTEN SONRA HERŞEY DEĞİŞTİ O YÜZDEN HİİİİÇBİRŞEYE GÜVENME AYNI APARTMANDA SINIR ÇİZEMİOSUN EVİN YOL GEÇEN HANINA DÖNEBİLİYO. BEN BASKIN Bİ İNSAN OLMAMA RAĞĞMEN ÖNÜNE GEÇMEYE ÇALIŞINCA BUNLAR OLDU. DİKKAT ET ŞANSIN VARSA BAŞKA BİRYERDE OTUR.
Okudukça şok oldum, neyse ki kurtarmışsınız kendinizi.