• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynvalide ile ayn Apartmanda oturmak doru mu?

hakkında hayırlısı canım bence sen mutlu olursun ılımlı anlayışlı birine benziyorsun

şimdi olmasa da ileride mutlaka sorun çıkar diyorum.Şimdi önünde bin yuvarlanırlar ben kesinlikle oturmam oturmuyorum da allah korusun

merak ettigim konu bu hiç eşinnin ailesiyle aynı apartmanda oturanlar varmı..ben yakın oturmayı kendim istedim..şimdi evi hazırlıyoruz..sizce iyi olurmu...tecrubelilerden yardım bekliyorum....daha elenmedim ama en kısa zamanda evlinicez..sizce dogru mu yaptıgım..erkek arkadasım bu duruma cok sevindi aileside öyle...kafam karıstııı şimdidenn

valla arkadaşım bence hiççççç doğru yapmadınnn çok zor çok çünkü ben altlı üstlü oturuyorum örnek verim mesela bütün gün illa bi gözükmen lazım misafir gelince koşturman lazım kendine fazla zaman ayırmazsın tam kocan için bi süpriz yapcan zırt telefonnn d... gellll misafir geldi yada bi çay yapta içelim offff biyere gitmene karşırlar bence yani ben olsam asla böle bişi düşünmem şimdiki aklım olsa kirada otururdum çalışıp geçinirdimmm
yinede sen bilirsin canm

ama şimdi kararımdan dönersem inan daha evlenmeden kötü gelin olur cıkarım..inanın o kadar sevinmişlerki benı arıyorlar sürekli bir ilgi bir ilgi..bende ne biliyim yaştan da olsa gerek onları mutlu görünce daha bir heesleniyorum..ben hiç çeyiz falan yapmıyorum a dan z ye onlar hazırıyo evi baştan dekore ediyorlar..artık gec gibi..inşallah hayırlısı olur..keşke bunu onceden yazsaydım sizin fikrlerinizi alsaydım

canım karşındakilerin senin için çabaladığını ciddiye aldığını görmek çok güzel bişiy kim olsa sevinir.
sen de onları hoş tutar takdir edersen biraz da resmiyeti korursan inan hiç bir sorun olmaz. sık sık güzel sözler övgüler yap sadece görüştüğünde tatlı dil göstermek onlarıda eşinide çok mutlu edicektir.gelim gidimi sık yapmazsanız onlarda sende bunalmazsın.

arwencim sana şu kadar sölim asrın hatasını yapmışsın. sana misafir geldimi onları çağırmak zorundasın çağırmadınmı bir ton sorun. akşamları olur olmadık zamanlarda yakınsın ya telefona ihtiyaç duymaksızın pat kapı çalar onlar. bi yere giderken muhakkak haber vermek zorundasın. eşin eve gelmeden önce eğerki düşkünse ilk oraya uğramak zorunda. daha bunun gibi bi dolu şey ben yaşadım biliorum ama allah dualarımı kabul etti şu an ayrıyım ve inan bundan güzeli yok...

şimdiden ilerde çıkacak sorunları düşünme eğer düşünürsen kayınvalidenin yaptığı her hareket batar sana sonrasında da daha büyük sorunlar çıkar o yüzden kötü şeyler düşünme olaylara iyi tarafından bak ama tabi bu senin tercihin ve biraz idareci olmak zorundasın 1 sene sonra olmadı hadi öbür eve dersen daha çok sorun yaşarsın

ben aynı binada oturuyorum canım asla kimseye aynı binada oturmayı tavsiye etmem çok zor oluyo herşeye karışmaya kalkıyolar tabi sende bi yerde patlayınca sorunlar oluyo eşimde tartışamazsın tık duysalar kapıdalar vs. vs. daha bir sürü neden sayabilirim ama çok uzun sürer canım yol yakınken ben vazgeç derim uzak bi evde oturun bence

bende aynı apartmanda oturyorum...
tabi zorlukları çok ama kendine karıştırmaz taviz vermezsen sorun olacağını düşünmüyorum.
evet misafirin geldiğinde çağırman gerekiyo ama biyere giderken de haber vermek zorunda değilsin bukonuda taviz vermemelisin bence.
ben biyere giderken haber vermiyorum aynı apatmanda otuyoruz ama haftada bi kere falan oturmaya gidiyoruz.
başka yerde otursak bile böle olacak...
ev temzilemeye gel misafir geldi çık demelri bana nadir oluyo ki kayınvalidem hasta yapamıyo olduğu halde beni çağırmıyo temizliğe ama rada misafir gelince gel diyor..
bende arada olduğu için ne onun gönlünü kırıyorum nede eşimin hatrını..
bence hiiiç kafanı karıştırma madem bikere istedin ve altarnatifin var denersin baktın mutlu değilsin başka yere taşınırsın..
ben mutlumuyum tabiki değilim uzak olsam keşke dediğim zaman çook oluyo ama kayınvalidem yüzünden değil.kayınpederin ve görümcemin uzak olmasına rağmen mal hırsı yüzünden.
bikere kabul etmişsin şimdi dönmen bence pek hoş olmaz dediğim gibi mutlu olmazsan taşınırsın.
evet eşinle evlenirken ailesiylede evleniyosun ama şunu unutma önemli olan eşinin sana olan tutumu haklıyla haksızı ayırt edebilmesi dengede tutabilmesi ama bunları evlenmeden bilemezsin..
şöle söliim uzak olsan bile müdahale eden huzur bozan okadar çokiii etrafimdekiler öle en azından.
herşey için hayırlısı olsun umarım bir ömür mutlu huzurlu yaşarsın kocanla ve bu mutluluğunuzu istediğiniz zamn bi bebişle süslemeniz dileğiyle:CüvCüv:hihoyyythihoyyyt

valla arkadaşım bence hiççççç doğru yapmadınnn çok zor çok çünkü ben altlı üstlü oturuyorum örnek verim mesela bütün gün illa bi gözükmen lazım misafir gelince koşturman lazım kendine fazla zaman ayırmazsın tam kocan için bi süpriz yapcan zırt telefonnn d... gellll misafir geldi yada bi çay yapta içelim offff biyere gitmene karşırlar bence yani ben olsam asla böle bişi düşünmem şimdiki aklım olsa kirada otururdum çalışıp geçinirdimmm
yinede sen bilirsin canm
bence peppecura arkadasın dedikleri aklını karıstırmasın çünkü bu cok abartı bende karsılıklı oturuorum ama asla bana kimse karısamaz ama tabiki istemediğin durumlar muhakkak oluyor eşim annesini ne zaman balkonda görse anne gel cay içelim dio oda sağolsun hiç kırmaz kaydirigubbakcemile3 zararı oldugundan değil ama yorgun oluyorum cay tasımak bile eziyet gelio o zaman en cok esime kızıorum tabi kendi boxeriyle oh yan gelip yatıo askım sunu getir bunu götür ama yinede ben sanslı gelinlerdenim cok konustugumu bilirler bana asla sarmazlar :roflol:

bence kişilere bağlı bu.kayınvaliden karıştırmayı seven sürekli evinin içine burnunu sokucak bi tipse eyvah derim ben.bide şu var aynı apt. olucaksınız sürekli birbirinizn evine girip cıkma durumlarınız olucak sende bunlardan hoşnut kalmıyacak biriysen bunada eyvah derim.ama dediğim gibi kişilere bağlı bişey bu..bence çok samimi olmayın en azından biraz mesafe olmalı aranızda..insan evde annesıyle bile zaman zaman kavga ederken bide bir yabancıyı düşünün..umarım sorunsuz bir evlilik geçirirsiniz:Saruboceq:

dilerim dediğin gibi gerçekten sakindir kayınvaliden ama eğer düğün sonu kaynanacılık oynamak isterse o zaman işin gerçekten çok zor işte...

bende evlendiğimde aynı apartmanda hatta bonus olarakta bitişik dairlerdeydik,kabus gibiydi,çok sakin sessiz kendi halinde biri idi kayınvalidem ama evlenene kadar evlendikten sonra,evimde yemek bile yiyemedim :(

aramızda asla kavga gürültü oladı ama oğluna kendi düşüncelerini empoze edip üstüme salardı,kendi iyi olur bizi birbirimize düşürürdü.
diğer eltilerime ise o gelin oldu onlarda kaynana oldu...

umarım bu kararından pişmanlık duymazsın canım...

canım evlenmeden önce hiç bir şeye karışmıyolar demişsin,evlendikten sonra karışıyolar evi yönetmeye çalışıyolar ben uzağım yinede problemler var inşallah herşey gönlünce olur.............................

canım aslına bakarsan kayınvalidem çok iyi bir insan ve biz aynı apartmanda oturuyoruz
bugüne kadar hiç sorunum olmadı bana karışmaz.
ancak bukadar içiçe olmak insanı çok sıkıyor mesela iki üç günde bir orda yemekte oluruz ve bütün akşam hepberaberiz
helede yeni evliyken çok sıkardı bu durum tamam iyi insanlar ama senin özgürlüğün kısıtlanıyor belki o gece eşimle bi film izlicem bi yere gitcem .
neyse işin o kısmını çok uzatmayayım buaralar canımı çok sıkan bi durum var
bu yaz kaynanam ve kayınvalidem görümceme tatile gittiler iki bekar kaynımda evde kaldılar ve ben bi aydır iki evin temizliğini bılaşığını ütüsünü aklınıza gelebilecek ne varsa yürütmeye çalışıyorum ama bir günde arayıp teşekkür babında bişey duymadım çalış çalış nereye kadar bizimde tatilimiz mahvoldu hiç bi yere gidemiyoruz üstelik bu ilk değil kaynanam sürekli bi yerlere gidiyor ve sorumluluk bana kalıyor bekar görümcem olmadığı için.
bigün de bi aferin diyen yokki ne diye bukadar uğraşıyorum ama eşime sorarsanız mecburmuşum..
valla okadar sinirlendimki tayinimi öyle uzak bi yere isticemki kimse bize gelemesin dedim eşime
çok uzattım bunlar sadece buz dağının görürnen kısma okadar severek geldimi aynı apartmana ancak çoook pişman oldum hiç bir zaman çekirdek aile olamadık hep cümbürcemaat yaşıyoruz
aklı olan aynı apartmanda değil aynı şehirde oturmazzzzzz

herkes farklidir
cok cok iyi gecinenlerde oluyor tam tersi olanlarda var
ins cok iyi anlasirsiniz
yinede moralini bozma kavga cikar felan diye
icini ferah tut ins hersey cok guzel olur
simdiden mutluluklar

valla cnm karsında ii biriyse birde anlastınız mı sızden ıyı kımse olmaz ama
anlasamadınız mı işte o kötüü ne diyeyim sana
ben kayınvalıdemlerle altlı ustlu oturuyom kendı evlerı ii yönleri çok ama bizim durumlar biraz karısık
inş. siz mutlu olursunuzzz
bunu can -ı gönülden istiyorumm tatlımm

Back
X