Kaynvalidemin beli krld!:(((napcam ben???

Evet, hatta Dolar üzerinden istiyor o yabancı uyruklular...Güvenilir olanını bulmak da şans işi oluyor.

sen niye bakıcaksın ki
oğlu baksın kızı varsa kızı baksın.
kimse öz evladı o baksın.çünkü böyle şeyler öz evladın görevidir.
eşinin annesine bakmak zorunda değilsin.
ama aranızda güçlü bir bağ varsa kayınvalideciğinle,çok seviyorsan kayınvalideni bakabilirsin.
açık açık söyleyim ben bakmazdım.ha hiç evladı kalmasa ya da kimsesi olmasa,bakıcı tutar baktırırdım.eve kamera taktırdım bak her hareketini görürüm.güzel bak kayınvalideme derdim.
elimden gelen bu olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun, sonrası için kolay gelsin...
Dert etme Allah yardım eder... Elinden geleni yap inan bana kat kat fazlası sana dönecektir...
Kendi annen baban yerine koy... Hastalık bu tiksinme, çekinme, utanma gibi şeyler söz konusu olmamalı... Dediğim gibi Allah herşeyin sabrını, gücünü verir...

Yorumlari okurken Sok geçirdim resmen. Insanlik ôldü mü ya?? Yorumun agir olabilir snein için, ama yazma geregi duydum. 18 aylik kizim var diyorsun, Alllah bagislasin. Coçugun var diye, hastaneye gitmemissin bile. Evin 15 dk mesafede diye, yok üsûtûrüm, yok kizim var hasta olur, bunlar hepsi bahane tatlim. Kayinvaliden sonuçta bir anne, esini dogurup büyüten kadin. Inan ki kimseye muhtaç olmak istemezdir. Sen kalkip nasil bakacam diye hesap yapiyorsun. Allah senin basinada verebilir böyle bir durum Allah korusun. Hem baksan, ne kadar sevaba girebilecegin, aklina geliyormu? Esin ne kadar sevinir. Sen kayinvalidemi seviyorum diyorsun ama gerçekten ôyle olsa, belli edersin. Benim 2 tane oglum var, 3 hamileyim, kayinvalidem bana yeri gelir kan kusturur ama ben terrdüt etmeden bakardim. Arti sizden baska, kimsesi de yok. Bakici tut demek ne kadar kolay arkadaslar. Yok yok kusura bakmayin ama ben insanlik ölmedi..

arkadaşım evlilikler ne günler için...kayınpederiniz pek ala bakabilir eşine...sz çocuğunuza mı bakacaksınız yoksa kayınvalidenize mi...

kayınpederide bunamış.yani oda hasta.adam gece çişe kalkmayı hatırlayamıyormuş, yatalak kadına nasıl baksın.

valla bende bazı yorumları okuyunca pess dedim.
bir ayağı çukurda yaşlı kayınvalideye kayınpedere bakmak ne kadar eziyet gelmiş bazılarına.
pessCADIARZU

allah ım umarım size güç ve sabrını verir yaradanım kimseyi kimsenin eline baktırmasın bakanada zor yatanada bu işin sevabıda üzerinize olur inşallah çok çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım,belki anlattığın beli kırılan kişi gibi hemen toparlar,eski sağlığına kavuşur.Düşünceli olması da iyi birşey.En güzeli zor zamanda bakıcı tutman,nihayetinde küçük bebeğin var.

Öncelikle Allah acil şifalar versin....
eğer çocukla uğraşmaktan ilgilenemem diyorsan yanınıza alın isterse 1+1 ev olsun br yatak ço masraf değildsir eminim kimseye
mesela ben acayip beceriksizim öyle altından almayı falan becerebilecek kabiliyet malesef yok ben de
ben aynı durumda olsam evime alır br de bakıcı tutarım altını alamk banyosuna yardmcı olması için
ama gözünün ardına bırakmak zor br durum olur...
siz demişsnz ki ben altından almayı flana becerebilirim..
ozaman kendiniz için yardımcı tutun yemek temizlik ütü vb. için...
tabi maddi durum da çok önemli
ama evinde bakıcıyla bırakırsanız gönül koyacağı muhakkak...
evet düzeniniz değişecek ama hem eşinizin hem kayınvalidenizin gönlünü kırmamış oalcaksınız hem de aklınızıda bir huzursuzluk kalmayacak...
küçük bebekle tek başıma aişin altından kalkamam diyorsanız evinize alın ya da evleri genişse siz birkaç ay onlarda kalın bir de yardımcı tutun...
aklıma başka fikir gelmiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…