Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavi ücretleri neydi acabaCanım gittinmi ne yaptin bilmiyirum ama kesinlikle öneririm gökalp beyi. 13 eylul de donmus embriyo transferi yapildi bugun aldim sonucu hamileyimne zaman istesem ulasabildim ve istedigim sorunun cevabini da net bir sekilde alabildim. İlgisinden alakasindan tedavisinden ben cok memnunum.
8250 tüp bebek ücreti muayene +yumurta toplama + transfer dahil.Tedavi ücretleri neydi acaba
Bendede aynı şeyler oldu. İlk deneme Semih hoca ve negatif. Siz tekrar yaptırdınız mi . Tavsiye edebileceğiniz biri var mıAcıbadem de Semih Zeki Uludağ’a gittim geçen ay yapıldı transferim. Negatif sonuçlandı ama ben Semih hocayı tavsiye ederim. Sorduğunuz hiç bir soruyu cevapsız bırakmıyor. Öncesinde de üniversitenin ivf ünitesindeydi. Sürekli üzerinize titreyen bi insan değil tabi biraz daha bilimsel yaklaşıyor. Ben yapım gereği abartılı ilgiden çok hoşlanmayan biriyim. Kendi adıma tavsiye ederim![]()
Asla yaptırmayın. Bizim ilk tedavimiz orada oldu. Reklam derdi olan biri. İlgi sıfır. Özellikle transferden sonra o kadar zor zamanlar yaşadım ki kendisi yüzünden. Sonra Ankara'da Tolga Ecemiş'e gittim. Niye yazıyorum? Tedavi pahalı, giden zaman, yiten umut oluyor. Para belki bir şekilde bulunuyor ama giden zaman ile yiten umudun çözümü olmuyor. Biz kızımızı kucağımıza alacağız 60 gün sonra. Tolga Hoca sayesinde... Allah binlerce kez razı olsun.merhaba hanımlar acıbadem de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Kayseri de olup Gökalp beyde tadavi olanlar var mı bana genetik tanılı tüp bebek önerdi... Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var...
Merhaba ben de semih hocayı düşünüyorum.. Şiddetli infertilite var bende.. Sizin sorununuz neydi acaba? Neden negatif oldu?Acıbadem de Semih Zeki Uludağ’a gittim geçen ay yapıldı transferim. Negatif sonuçlandı ama ben Semih hocayı tavsiye ederim. Sorduğunuz hiç bir soruyu cevapsız bırakmıyor. Öncesinde de üniversitenin ivf ünitesindeydi. Sürekli üzerinize titreyen bi insan değil tabi biraz daha bilimsel yaklaşıyor. Ben yapım gereği abartılı ilgiden çok hoşlanmayan biriyim. Kendi adıma tavsiye ederim![]()
Size sonuna kadar katiliyorum reklam meraklisi bi insan bende ilk onunla denedim tuttu ve dusuk oldu 9.haftada.cok kotu bi dr isine geldigi gibi davranan bi tip.randevu alir 3 4 saat beklersin girersin insan yerine koymaz o kadar.Asla yaptırmayın. Bizim ilk tedavimiz orada oldu. Reklam derdi olan biri. İlgi sıfır. Özellikle transferden sonra o kadar zor zamanlar yaşadım ki kendisi yüzünden. Sonra Ankara'da Tolga Ecemiş'e gittim. Niye yazıyorum? Tedavi pahalı, giden zaman, yiten umut oluyor. Para belki bir şekilde bulunuyor ama giden zaman ile yiten umudun çözümü olmuyor. Biz kızımızı kucağımıza alacağız 60 gün sonra. Tolga Hoca sayesinde... Allah binlerce kez razı olsun.
Merhaba semih beye gittiniz mi acaba. Son durumunuz nedir doktor araştırması yapıyorum da.Merhaba ben de semih hocayı düşünüyorum.. Şiddetli infertilite var bende.. Sizin sorununuz neydi acaba? Neden negatif oldu?
Merhaba ben de semih hocayı düşünüyorum.. Şiddetli infertilite var bende.. Sizin sorununuz neydi acaba? Neden negatif oldu?
2 ayrı başlıkta da sormuşum pardonMerhaba semih beye gittiniz mi acaba. Son durumunuz nedir doktor araştırması yapıyorum da.
Tedaviye basladiniz mi banada ayni yontemi önerdi tecrubelerinizi paylasir misinizmerhaba hanımlar acıbadem de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Kayseri de olup Gökalp beyde tadavi olanlar var mı bana genetik tanılı tüp bebek önerdi... Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var...
Kendisi o hastaneden gitti ama şunu söyleyeyim iletişime açık görünse de değil. Ben hocam bu kadar ilaç çok fazla değil mi? Ohss olmam dimi dedim kendisi hiçbir hastam ohss olmadı dedi. Sonra aradım bulantı kusma baygınlık var dedim hiçbir cevap alamadım. Aradan kısa bir süre geçti hayatımın kabusu başladı bir sürü hastalık yaşadım. ben yine asla kendisini suçlamadım kader dedim doktor istemez dedim. Neyse aradan 2 sene geçti yanına gittim transfer için. Telefonda aradım durumu anlattım doktorlar onay veriyor dedim. Gel yapalım dedi. Gittim daha kapıdan girer girmez dosyama bakınca ben “bu işlemi yapmam ölürsün sen de anne olma ne olacak, karınız ölür bu hastalık ciddi dedi” hayır doktorlar onay veriyor dedim onun üstüne ben yapmam başkasına git dedi. Sonra ikna için uğraştım ama nasıl ağlıyorum. Doktorunla görüşeyim dedi hemen aynı şehirdeki profesörümün yanına gittim kendisini aradı işlem sıkıntılı değil takipte kalırız dedi. Bunun üstüne de yeniden yanına gittim “ sen çok kilo almışsın ölüm olur bu asla yapmam başkasına git dedi” yanından çıktım arabamın yanında düşüp kaldım o derece sinirlerimi yıprattı. Sonuç şu an hamileyim başka bir doktorda. Ölüm hastalık elbette kader ama burada iyi niyet görmüyorum. kilomu en başta da biliyordu aynı kilodaydım bu sefer de git mide ameliyatı ol dedi...Neden çağlar yazıcıoğlu değil?Kendisini çok severim çok ilgili.Gece gündüz ne zaman istersem ulaştım.İnstagramına bile yazsam cvp aldım.Çok pozitif.Tavsiye ederim.
Çok üzüldüm geçmiş olsun neyseki hamilesiniz sağlıcakla kucağınıza alın. Benim burdan gördüğüm kadarıyla hiçbir doktor mükemmel değil.İnsan yaşadığını biliyor.Kendisi o hastaneden gitti ama şunu söyleyeyim iletişime açık görünse de değil. Ben hocam bu kadar ilaç çok fazla değil mi? Ohss olmam dimi dedim kendisi hiçbir hastam ohss olmadı dedi. Sonra aradım bulantı kusma baygınlık var dedim hiçbir cevap alamadım. Aradan kısa bir süre geçti hayatımın kabusu başladı bir sürü hastalık yaşadım. ben yine asla kendisini suçlamadım kader dedim doktor istemez dedim. Neyse aradan 2 sene geçti yanına gittim transfer için. Telefonda aradım durumu anlattım doktorlar onay veriyor dedim. Gel yapalım dedi. Gittim daha kapıdan girer girmez dosyama bakınca ben “bu işlemi yapmam ölürsün sen de anne olma ne olacak, karınız ölür bu hastalık ciddi dedi” hayır doktorlar onay veriyor dedim onun üstüne ben yapmam başkasına git dedi. Sonra ikna için uğraştım ama nasıl ağlıyorum. Doktorunla görüşeyim dedi hemen aynı şehirdeki profesörümün yanına gittim kendisini aradı işlem sıkıntılı değil takipte kalırız dedi. Bunun üstüne de yeniden yanına gittim “ sen çok kilo almışsın ölüm olur bu asla yapmam başkasına git dedi” yanından çıktım arabamın yanında düşüp kaldım o derece sinirlerimi yıprattı. Sonuç şu an hamileyim başka bir doktorda. Ölüm hastalık elbette kader ama burada iyi niyet görmüyorum. kilomu en başta da biliyordu aynı kilodaydım bu sefer de git mide ameliyatı ol dedi...
Öyle tabi kesinlikle. Dediğim gibi suçlamıyorum iletişime çok açık bir doktordu ama ne yazık ki üzücü şeyler de yaşadım.Çok üzüldüm geçmiş olsun neyseki hamilesiniz sağlıcakla kucağınıza alın. Benim burdan gördüğüm kadarıyla hiçbir doktor mükemmel değil.İnsan yaşadığını biliyor.
merhaba hangı doktor kontrolu ıle gebe kaldınız ,tüp bebek mi yaptırdınızKendisi o hastaneden gitti ama şunu söyleyeyim iletişime açık görünse de değil. Ben hocam bu kadar ilaç çok fazla değil mi? Ohss olmam dimi dedim kendisi hiçbir hastam ohss olmadı dedi. Sonra aradım bulantı kusma baygınlık var dedim hiçbir cevap alamadım. Aradan kısa bir süre geçti hayatımın kabusu başladı bir sürü hastalık yaşadım. ben yine asla kendisini suçlamadım kader dedim doktor istemez dedim. Neyse aradan 2 sene geçti yanına gittim transfer için. Telefonda aradım durumu anlattım doktorlar onay veriyor dedim. Gel yapalım dedi. Gittim daha kapıdan girer girmez dosyama bakınca ben “bu işlemi yapmam ölürsün sen de anne olma ne olacak, karınız ölür bu hastalık ciddi dedi” hayır doktorlar onay veriyor dedim onun üstüne ben yapmam başkasına git dedi. Sonra ikna için uğraştım ama nasıl ağlıyorum. Doktorunla görüşeyim dedi hemen aynı şehirdeki profesörümün yanına gittim kendisini aradı işlem sıkıntılı değil takipte kalırız dedi. Bunun üstüne de yeniden yanına gittim “ sen çok kilo almışsın ölüm olur bu asla yapmam başkasına git dedi” yanından çıktım arabamın yanında düşüp kaldım o derece sinirlerimi yıprattı. Sonuç şu an hamileyim başka bir doktorda. Ölüm hastalık elbette kader ama burada iyi niyet görmüyorum. kilomu en başta da biliyordu aynı kilodaydım bu sefer de git mide ameliyatı ol dedi...
bende kendısının hastasıyım sonuc alabildiniz mi sizTedaviye basladiniz mi banada ayni yontemi önerdi tecrubelerinizi paylasir misiniz