Kayseri Acıbadem Hastanesı. Dr. Burak Yücel hakkında bilgisi olan var mı?

sunreir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
214
46
118
3 haftalık hamileyim ve Burak Yücel e muayene oldum ilk defa. Tanıyan bilen var mı aranızda. Onunla devam etmeli miyim arkadaşlar?

canım bende acıbademe gidiyorum burak beyde iyi birine benziyor birkez bende muayene olmuştum iyi ama sen bilirsin

Peki hamile misiniz sizde? Sonra ona devam etmediniz mi? Evet ilgili güleryüzlü en önemlisi dinliyo ve ben söylemeden ne düşündüğümü anlayabiliyo. Ben memnun kaldım ama yine de sormak istedim başka tecrübeler duymaya da ihtiyacım var ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı istemeden. Korkuyorum bu yüzden galiba.

Peki hamile misiniz sizde? Sonra ona devam etmediniz mi? Evet ilgili güleryüzlü en önemlisi dinliyo ve ben söylemeden ne düşündüğümü anlayabiliyo. Ben memnun kaldım ama yine de sormak istedim başka tecrübeler duymaya da ihtiyacım var ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı istemeden. Korkuyorum bu yüzden galiba.

şuan 27 haftalık hamileyim canım ben turgut beye gidiyorum o sebeple tekrar gitmedim tüp bebek benimkisi o sebeple doktor değişikliği yapmadım

şuan 27 haftalık hamileyim canım ben turgut beye gidiyorum o sebeple tekrar gitmedim tüp bebek benimkisi o sebeple doktor değişikliği yapmadım

Anladım cnm teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğin için. Hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşun bebeğinizle inşallah. :emir_bebek:

3 haftalık hamileyim ve Burak Yücel e muayene oldum ilk defa. Tanıyan bilen var mı aranızda. Onunla devam etmeli miyim arkadaşlar?

Ben de Turgut Beyin tavsiyesiyle Burak Beye gidiyorum.. Daha bir defa muayene oldum ama memnun kaldım.. Açıkçası benimki tüp bebek olduğundan Turgut Beyden başka doktora geçmeyi düşünmüyordum ama kendisi çok yoğun olduğundan devam edemedik..

Back
X