- 15 Nisan 2014
- 837
- 517
- 83
- Konu Sahibi damlailayda
- #7.361
ARKADAŞIM BIR FETIH SÜRESI DE BEN OKUDUM RABBIM HEPIMIZIN GÖNLÜMÜZÜN MURADINI NASIP EYLER INŞALLAHKimler burda nasilsinizz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARKADAŞIM BIR FETIH SÜRESI DE BEN OKUDUM RABBIM HEPIMIZIN GÖNLÜMÜZÜN MURADINI NASIP EYLER INŞALLAHKimler burda nasilsinizz?
Aminnn cnm insallh allah kabul etsin.rabbim hepimizin dualarini kabul etsn.cnm kendimi dinlemiyorum diyosun en iyisini yapiyosn.ama ben merak ediyorum seni ufakta olsa bisey hissediyomusun belirti varmi?ARKADAŞIM BIR FETIH SÜRESI DE BEN OKUDUM RABBIM HEPIMIZIN GÖNLÜMÜZÜN MURADINI NASIP EYLER INŞALLAH
ARKADAŞIM BEL AĞRIM VAR HAFIFDE KASIK AĞRISI BÜĞÜN HASTANEDEN ARSMIŞLAR EŞIMI ÇARŞAMBA TEST YAPACAZ DIYE BAKALIM HAYIRLISI TEST GÜNÜMÜ BILE SAYMADIM ÇÜNKÜ KAÇ DEFA GÖZ YAŞLARIYLA DÖNDÜM İNŞALLAH BU SEFER MUTLULUK GÖZ YAŞIYLA DÖNERIM VE SIZLERE BIR PARÇADA UMUT OLURSAM NE MUTLU BANA CANIMAminnn cnm insallh allah kabul etsin.rabbim hepimizin dualarini kabul etsn.cnm kendimi dinlemiyorum diyosun en iyisini yapiyosn.ama ben merak ediyorum seni ufakta olsa bisey hissediyomusun belirti varmi?
Insallah cnm insallh bu belirtiler iyiye isaret dua ediyorum senin icin.hissediyorum sanki bu sefer olck insallh.rabbim hastane kapisindan hicbirimizi boynu bukuk dondermesin.seni cok iyi anliyorum gercekten cok zor eli bos donmek.ama bu son olur insallah.rabbim bu sefer yüzunu güldürur.ucuncu denemendi sanirim.digerleridemi turgut beyleydi?ARK
ARKADAŞIM BEL AĞRIM VAR HAFIFDE KASIK AĞRISI BÜĞÜN HASTANEDEN ARSMIŞLAR EŞIMI ÇARŞAMBA TEST YAPACAZ DIYE BAKALIM HAYIRLISI TEST GÜNÜMÜ BILE SAYMADIM ÇÜNKÜ KAÇ DEFA GÖZ YAŞLARIYLA DÖNDÜM İNŞALLAH BU SEFER MUTLULUK GÖZ YAŞIYLA DÖNERIM VE SIZLERE BIR PARÇADA UMUT OLURSAM NE MUTLU BANA CANIM
EVET ARKADAŞIM 3Tane tüp bir tanede aşılama turgut Beyle rabbim Herşeyin HAYIRLISINI nasip etsinInsallah cnm insallh bu belirtiler iyiye isaret dua ediyorum senin icin.hissediyorum sanki bu sefer olck insallh.rabbim hastane kapisindan hicbirimizi boynu bukuk dondermesin.seni cok iyi anliyorum gercekten cok zor eli bos donmek.ama bu son olur insallah.rabbim bu sefer yüzunu güldürur.ucuncu denemendi sanirim.digerleridemi turgut beyleydi?
Canım tabi ki birbirimize destek olacağız. Hep söylüyorum yaa bizi bizden iyi hiç kimse anlamaz. Bi de bende lekelenme olduğu zaman araştırmıştim da kesenin yanında küçük kan pıhtıları oluyormuş onlar patlama yapınca da kanama oluyormuş bebekle ilgisi yokmuş yani. Hatta bi arkadaşıma da doktoru onu söylemiş. Tabi bizim korkumuz çok olduğu için hemen panik oluyoruz. Rabbimden hayırlısı inşallah hiçbirimizin hevesini yarım bırakmasin.moral depom benim sağol Allahım esirgesin bebeklerimizi eşi ve kesesi yerinde bebek iyi ama plesantada kanama olmuş diyor dr.olabilir dedi ama ben emin olamıyorum şimdi karnım kasıklarım cızır cızır ediyo bazen elektrik çapıyo gibi ödüm kopuyo şimdi evdeyim yatıyorum elimden gelse hiç kalkmıycamçok sinir bozucu iki hafta sonu üst üste olunca iyice gerildim umarım bidaha yaşamam sağol tatlım en çok da senin cevap yazmanı beklemiştim desteğin için sağol
ah canım bulunduğun yer ve şartlar çok kötü gerçektende umarım bir daha yaşamazsın.senin yerinde kim olsa telaşlanır tabiki ama ne olursa olsun nasip olacaksa onu kucağına alacaksın korkma sadece böyle durumlarda elinden geleni yap takdir ALLAHındır.ALLAH bir daha göstermesin inşallah.sağol tatlım Allah senin de bebeğini esirgesin ama yaşadığım korkuyu anlatamam ben karstayım gecenin körü kar yağıyor tipi var göz gözü görmüyor doğum evinin yolunu bulamadık saatlerce dolaştık ağlama krizine girdim 1 saat sonunda ulaştık hastaneye hastanede dr.yok ebe yat alttan bakıcam deyince ağlayarak terkettim orayı sonra fakülteye geldik 2 saat dr.bekledik neler yaşadım bu mahrumiyet bölgesinde anlatamam lekelenmeler riskli değil demişsin ya benden gelen kırmızıydı net selpağın yarısı kadar bulaştı daha öncekinde de bir iki damla olmuştu inşallah bidaha yaşamam kimseye göstermesin Allahım
Amin bitanem Allah razı olsun ah Albenim ya bu çektiğimiz sıkıntılara değecek Allahın izniyle kuzum her şey yoluna girecek doğal gebelik olmayınca her evresi riskli hamile kalmayla da iş bitmiyor dediğin gibi benim eşim kucağıma almadan inanmam diyor sürekli, gerçekten de haklı ben de artık öyle düşünüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla bebisini kucağına alacaksın güzel tontiş anniş stres yok tamam mı pozitif dusunecegizsağol umudum Allah razı olsun aramadım turgut hocayı adam görmeden ne diyim diycek diye sınavım heralde burdaki dr.9 ay adet görenler var diyor korkma diyor ama bu jel ne kadar önemliymiş ne zaman kessem 3 gün sonra kanama oluyor dedim ya zorlama bebek olunca anca bu kadar oluyor inşallah Rabbim sana da versin ama bu korkuları yaşamadan herşey yolunda bir gebelik geçiresin inşallah
Allahım emeklerinin mukafatini bu sefer verecek inşallah arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum.EVET ARKADAŞIM 3Tane tüp bir tanede aşılama turgut Beyle rabbim Herşeyin HAYIRLISINI nasip etsin
hayırlısı tatlım ama acıbademin labaratuvarıda iyi diye biliyorum ben.bir zamanlar özel sigortam varken ben hep acıbadem e giderdim en iyi doktorlar orada dendiği için ve öyleydide.şimdi de istanbulda çok ön plandalar labaratuvarı kötü olamaz nerde olursa olsun ama çalışan hatası olursa ona bişey diyemem.sorunlarimiz aynismis cnm. ben turgut beyle devam edicem insallah bu sefer olur.doktorun istanbulda sanirim.ben istanbulu cok dusundum ama mesafe hemde izin sıkintisi olunca ikinci kez burda denemeye karar verdim insallah pisman olmam.buranin labaratuari konusunda cok iyi seyler duymadim acikcasi ama birkez daha deneyecem bakalim.bana dua et olurmu![]()
aynı olay bende vardı ayalarca hep kanama alanıydı tutmasıyla bitmiyor iş riskli gebelik bizimkiler allaha emanetler içinizi ferah tutun inşallah gün gelecek hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağızmoral depom benim sağol Allahım esirgesin bebeklerimizi eşi ve kesesi yerinde bebek iyi ama plesantada kanama olmuş diyor dr.olabilir dedi ama ben emin olamıyorum şimdi karnım kasıklarım cızır cızır ediyo bazen elektrik çapıyo gibi ödüm kopuyo şimdi evdeyim yatıyorum elimden gelse hiç kalkmıycamçok sinir bozucu iki hafta sonu üst üste olunca iyice gerildim umarım bidaha yaşamam sağol tatlım en çok da senin cevap yazmanı beklemiştim desteğin için sağol
inşallah arkadaşım sağol güzel dileklerin için o kadar stresliydim ki rahimde mi kanama alanı var dedi plesentada mı hatırlayamadım şu an yok kanamam umarım bidaha yaşamam daha 3,5 aylık 5,5 ay nasıl geçecek bilmiyorum keşke çalışmıyo olsaydım hep yatardım heralde tekrar teşekkürleraynı olay bende vardı ayalarca hep kanama alanıydı tutmasıyla bitmiyor iş riskli gebelik bizimkiler allaha emanetler içinizi ferah tutun inşallah gün gelecek hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız
tamam bebeğim sağol inşallah pozitif omayı becerebilirim biliyosun ebn başından beri hiç pozitif olmadım hep olmayacak diye başladım şimdi de oldu ama sonuna gidemiycem diyorum umarım sen haklı çıkarsın tüp bebeğimi alırım sağlıcakla kucağımaAmin bitanem Allah razı olsun ah Albenim ya bu çektiğimiz sıkıntılara değecek Allahın izniyle kuzum her şey yoluna girecek doğal gebelik olmayınca her evresi riskli hamile kalmayla da iş bitmiyor dediğin gibi benim eşim kucağıma almadan inanmam diyor sürekli, gerçekten de haklı ben de artık öyle düşünüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla bebisini kucağına alacaksın güzel tontiş anniş stres yok tamam mı pozitif dusunecegiz![]()
Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayi nasip etsin arkadaşım hayırlı olsun. Darısı bizlere inşallah. Ben de 1 aşılama 2 tüp denedim 2. Tuttu fakat degerlerim artmadi düşük yaptım bu ay, tavsiyen uzerine Dr. Aret beyi arastiriyorum da merkez tüp bebeği ne kadar a yapıyor acaba?sağol canım benim inşallah seninde olacak,sakın umudunu kesme.
bizim spermde sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu vardı ayrıca bende pco luyum.ama bunları hiiiç önemsemedi doktorum bütün bunlara rağmen senin ilk denemede %60 hamile kalman gerekirdi çekeceğin çile varmış umarım bitmiştir dedi ve hiç bir yan uygulama yapmadan klasik tüp bebek yaptı(embriyolog ve labaratuvarı çok iyiymiş bunu başka doktorlardan öğrendim)ve sonuç pozitif çok şükür ikizlere gebeyim ALLAH ın izniyle.doktorum Aret Kamar.
Inşallah Allahın izniyle alacaksın bitanem pozitif ve rahat olacağız öpüyorum ikinizi.tamam bebeğim sağol inşallah pozitif omayı becerebilirim biliyosun ebn başından beri hiç pozitif olmadım hep olmayacak diye başladım şimdi de oldu ama sonuna gidemiycem diyorum umarım sen haklı çıkarsın tüp bebeğimi alırım sağlıcakla kucağıma
Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayi nasip etsin arkadaşım hayırlı olsun. Darısı bizlere inşallah. Ben de 1 aşılama 2 tüp denedim 2. Tuttu fakat degerlerim artmadi düşük yaptım bu ay, tavsiyen uzerine Dr. Aret beyi arastiriyorum da merkez tüp bebeği ne kadar a yapıyor acaba?
Anladim canim cok tesekkur ederim cevabın için hayırlısı olsun inşallah Allahım kolaylik versin sizede canım Allah yardım ediyor gerçekten. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız.
ben semiha şakirden rapor çıkarıp gittim.
aret bey'e 250-TL(muayene ücreti, bir defaya mahsus ödeniyor gebelik oluşup 2. muayeneye kadar bir daha ödemiyosun)+
2500-TL( yumurta toplama günü ödüyorsun.eğer raporun yoksa bu 4500-TL oluyor.)+750-TL ilaçlarıma ödedim eczaneye(rapor olmasaydı 2500-TLtutuyordu ilaçlarım)
buraya kadar toplam =3500-TL ödedim(muayene+tüp bebek+ilaç)
ama ben raporu çıkarana kadar bazı tahliller ve rahim filmi +yol masrafı için yaklaşık =1500-TL ödedim.
ve bunların dışında bize raporu veren doktor 3 aylık ilaç verdi onu devlet ödemedi =1200-TL ödedim.
transferden sonra bazı ilaçlara =300-TL ödedim.
yani toplamda=6500-TL gebelik testine kadar ödediğim rakam canım.raporum olmasaydı bu rakam 10.250-TL olacaktı.
şimdi aret beyin muayene ücreti 350 oldu.
gebelikten sonrada çok ilacın olacak ama aile hekimliği yazıyor çoğunu yinede benim 11.haftaya kadar aylık ilaç giderim 350-tl idi şimdi 100-150 tl ye düştü.
ama sana şunu söyleyeyim hiiiiç kafana takma kocanın sabit maaşı varsa ALLAH yardım eder.ben hem ev kredisi hem k.kartı borcu varken birde bunun için hem akrabalarımdan borç aldım hemde 2 ayrı ihtiyaç kredisi çektim ama nasıl döndürüyoz ben bile hesap edemiyorum,ALLAH çok büyük...
BEN VARIM ARKADAŞIM HIÇ KIMSE GÖZÜKMÜYOR YAMrb kizlar kimler burdaaa??
Evet cnm hic iyi olmadi bu neden goremiyorsak artik.sen nasilsn heyecan varmi yarindi demi test gununBEN VARIM ARKADAŞIM HIÇ KIMSE GÖZÜKMÜYOR YA