Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

bizde sorun eşimde hareket azlığı vardı benimde kanallarda ara ara yapışıklıklar var. benim 5 tane embryom olmuştu 5. gün embriyosu 2 tanesini transfer etmişlerdi şimdi 2 tane daha edeceğini söyledi. çarşamba kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun sen olumsuzdan sonra bekledin mi ben hemen bu ay tekrar deneyeceğim
canım benm mart ayıydı. eşimin işleri benm işler sonrasında ramazan derken bu aya kaldı. bizim morfolojıde sıkıntı var sıfır cıktı. bir de hareket problemı var ınsallah ikimiz de burdan hamileyim yazarz . tecrğbeli annelere soru sorarz:)

bizde sorun eşimde hareket azlığı vardı benimde kanallarda ara ara yapışıklıklar var. benim 5 tane embryom olmuştu 5. gün embriyosu 2 tanesini transfer etmişlerdi şimdi 2 tane daha edeceğini söyledi. çarşamba kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun sen olumsuzdan sonra bekledin mi ben hemen bu ay tekrar deneyeceğim
canım hayırlı olsun yeni tedavin bu ay benim de dondurulmuş transferim olacak hatta çarşamba benim de kontrolüm var adetin kaçıncı günündesin benim arefe günü başladı reglim ilk gün gittik 10 gün sonra gel dedi Turgut bey tahminim haftaya çarşamba perşembe transfer olur senin belli mi? ay birlikte yol alacağız heyecanlıyımmm:KK17:

canım hayırlı olsun yeni tedavin bu ay benim de dondurulmuş transferim olacak hatta çarşamba benim de kontrolüm var adetin kaçıncı günündesin benim arefe günü başladı reglim ilk gün gittik 10 gün sonra gel dedi Turgut bey tahminim haftaya çarşamba perşembe transfer olur senin belli mi? ay birlikte yol alacağız heyecanlıyımmm:KK17:
benim bugün adetin 10. günü asında bugün gitmem gerekiyordu ama Turgut bey yokmuş aradım çarşamba gel dedi. 12. gün olacak sanırım rahim kontrolü ve hormonlara bakacak. çünkü bizim olumsuz olmasına kullandığım hormon ilaçlarından olabilir demişti. ilaçsız transfer yapacak hayırlısı olsun inşallah senin içinde bende çok heyecanlıyım bir o kadar da endişeli ilk transferde çok umutluydum.

benim bugün adetin 10. günü asında bugün gitmem gerekiyordu ama Turgut bey yokmuş aradım çarşamba gel dedi. 12. gün olacak sanırım rahim kontrolü ve hormonlara bakacak. çünkü bizim olumsuz olmasına kullandığım hormon ilaçlarından olabilir demişti. ilaçsız transfer yapacak hayırlısı olsun inşallah senin içinde bende çok heyecanlıyım bir o kadar da endişeli ilk transferde çok umutluydum.
benim de ilaçsız canım ilk gün baktı 10 gün sonra gel dedi hatta denize havuza girebilir miyim dedim normal hayatına devam et dedi. ilk transfer de daha az şey yaşadığımız için belki daha umutlu oluyoruz doğru endişelenmemek elde değil ama içimizdeki öyle bir istek ki Rabbim maddi manevi güç verdikçe hiç bitmiyor umut bak benim 4. tedavim bir de iptal olan transferim var onu da saysam 5:( inşallah bu sefer gülsün yüzümüz bir de the-bankıng arkadaş var üçümüz de hayırlı sonuçları alalım artık:mad:

canım benim geçmiş olsun sanada pek bilgim yok ama 30ları devirmişsin şükür inş bundan sonra bi sıkıntı olmaz bizde gelebilseydik o günlere
durumunla ilgili biraz bilgi verebilirmisin bende de nedense bi erken doğum korkusu oldu üstümden atamıyom bi türlü şüphelerin nelerdi
Şükür devirdim canim. 18+4 acil serklaja aldılar servik kisalmasindan dolayi suan sadece dikisim tutuyormus üstü tamamen boş dedi doktorum. 32+2 olduk bugün şükür. kolay gelmedik. Sadece tuvalete izin verdi doktorum. Senin var mi sıkıntın o yuzden mi korkuyorsun yoksa sadece tedirginlik mi. Korktuğuna ugratmasin Rabbim insallah

dnzderya dnzderya A asyalacali canlar tedavinize başladınızmııı durumlar nasıllll rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsiin inşşşş kızlar dualarımdasınız
Canım merhaba bayram vs derken daha yeni görüyorum yazdığını. Ben bugün start verdim tedavime ilk iğnemide yaptım akşam. Haftaya transfer olur yüksek ihtimal inşallah güzel haberler verebilmek kısmet olur. Dualarınızda banada yer verin

Ben de cuma gidicem canm insallah hamile oluruz bu ay. Ayyyy nisanda dogum yapariz yaa evlilik yildonumumde.nasil heyecanlym.anlatamam

Canım merhaba bayram vs derken daha yeni görüyorum yazdığını. Ben bugün start verdim tedavime ilk iğnemide yaptım akşam. Haftaya transfer olur yüksek ihtimal inşallah güzel haberler verebilmek kısmet olur. Dualarınızda banada yer verin
Ayy canımmm bu sefer beraber gün sayacağız inşallah tabi bi aksilik olmazsa ben de çarşamba kontrole gidiyorum bakalım sanırım haftaya transfer olur gibi. İnşallah senin de bol bol sağlıklı kaliteli yumurtaların oluşur sağlıkla döllenir ve uzuuunnnnn ömürlü evlatların olur bu sefer inşallaahhhhhh.

Ben de cuma gidicem canm insallah hamile oluruz bu ay. Ayyyy nisanda dogum yapariz yaa evlilik yildonumumde.nasil heyecanlym.anlatamam
Bende çok heyecanlıyım bu sefer geçen sefer pek bişey anlamamıştım. Allahım inşallah bizlere de kısmet eder sağlıkla anne olmayı hakkımızda hayırlısı. birbirimize dua edelim

benim de ilaçsız canım ilk gün baktı 10 gün sonra gel dedi hatta denize havuza girebilir miyim dedim normal hayatına devam et dedi. ilk transfer de daha az şey yaşadığımız için belki daha umutlu oluyoruz doğru endişelenmemek elde değil ama içimizdeki öyle bir istek ki Rabbim maddi manevi güç verdikçe hiç bitmiyor umut bak benim 4. tedavim bir de iptal olan transferim var onu da saysam 5:KK43: inşallah bu sefer gülsün yüzümüz bir de the-bankıng arkadaş var üçümüz de hayırlı sonuçları alalım artık:mad:
İnşallah canım. sizde sorun neydi bizde benim eşimde ileri hareket sorunu vardı benimde kanallarda yapışıklıklar var demişlerdi. Birazda stres tabi :( kaç yumurtanız var dondurulmuş.

İnşallah canım. sizde sorun neydi bizde benim eşimde ileri hareket sorunu vardı benimde kanallarda yapışıklıklar var demişlerdi. Birazda stres tabi :KK43: kaç yumurtanız var dondurulmuş.
bizde de eişm de sayı ve morfoloji sorunu görünüyor ama 3. tedavimden sonra doğal yolla hamile kaldım hoş onun da 8. hafta da kalbi durdu sanırım asıl sorun zamanının gelmemiş olması. inşallah bu sefer gelmiştir zamanı hepimiz için. 4 embriyomuz var 3. gün donduruldu inşallah sağlıkla çözünürler

Back
X