Kayseri Acıbadem MUSTAFA TAŞ da tüp bebek yaptıranlar

Prenseshayali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
233
376
53
41
Mrb arkadaşlarım.2015 de ilk tüp bebekle oğluma kavuştum hamdolsun.Geçen yıl üstüste 2 deneme ve negatif sonuç aldım. Histereskopi ilaç dozajı artırımı herşey denedi ancak ne yazıkki olmadı.
Bu ay Mustafa Taş a gidecegim ancak geçen sefer ki doktorun tavrı ve yaşadığım sonuç beni endişelendiriyor.
Daha önce Mustafa beye gidenlerden tecrübelerini benimle paylaşmalarını istiyorum. Bende gittikten sonraki her aşamayı buraya yazıp tüp bebek düşünen arkadaşlarıma yol göstermek istiyorum.

Merhaba bende mustafa tas ile gorusme yapamayi dusunuyorum. Gittikden sonraki asamalarini merakla bekliyorum. Gecen yil görüştüğün doktor kimdi sakincasi yoksa?

Geçen sene kendisiyle tüp bebek denememiz olmuştu, sonuç olumsuz oldu ama doktorla alakalı değildi durum. Kendisinin hem doktorluğu hem de insanlığı çok iyidir. Tüp bebek maddi manevi zor ve stresli bir süreç doktorla iletişiminizde çok önemli. Kibar, nazik uzun uzun konusabileceğiniz bir doktordur. Ben kendi adıma memnun kalmıştım. Bu işte epeyde tebrüceye sahip oldu kendisi. Şuan iş değişikliği nedeniyle dr değiştirdim ama devam etmeyi isterdim.

Merhaba kızlar bende acıbadem mustafa hocanın hastasıyım tedavimin sonuna geldim ben transfer olacağım hocamızdan çok memnun kaldım açıkcası pozitifliği bitmeyen enerjisi sizi dinlemesi anlaması gerçekten önemli şeyler elinden geleni yapıyor fazlasıyla sonuç taktiri ilahi artık bekleyeyip göreceğiz

Arkadaşlarım ben başladım...
ilk görüşme ücretsiz biliyorsunuz. Görüştük yumurtalarımın gayet iyi durumda olduğunu belirtip. Hormon testleri istedi... ilaçlarımı yazdı..
Cumartesi gitmiştim. Salı bir daha çağırdı. Yumurta kontrolü yapıldı ilaçlarımın devamı yazıldı birde ekstradan bugün itibari ile vurulmam adına yumurta çatlatmama iğnesi verdi 2 tane..
Cumartesi kontrolüm var... süreç nasıl ilerleyecek bakalım. Buarada besin takviyesi için bana incir eşime keçiboynuzu kürü uygulamamız önerildi..

Bayadır ihmal etmişim burayı hemen sürece devam edeyim. Opuda 17 yumurta alınabildi ve 5. Güne 7 embriyo kaldı. Kaliteleri konusunda bilgi sahibi deilim hep soracagım deyip unutuyorum.. 1 sonraki adetimde gittim ve histereskopi günü aldık.(daha önceden olumsuz sonuçlanan transferlerden dolayı gerek görüldü) histereskopi bana opudan daha zor geldi ama sonuç itibari ile anestezili bir uygulama onun psikolojik etkiside olabilir. Sonrasında yaramın iyileşmesi için ilaçlarımı kullandım. Sonraki adetimin 3.günü yeniden gittim ve artık hazırlıklar başladı. Estrofem ve coraspirin devam ediyorum ayın 15 inde kontrole gittim rahim kalınlıgı 11mm olmuş perogesteron da başladık kullandıklarıma ek.. ve 21 inde transfer günü.. inşallah olumlu olacağına inandığım bir günü yaşayıp mutluluğumu hepinizle paylaşırım

Mrb hamile kaldınız mı acaba bende suan Mustafa tas tedavi oluyorum daha once gokalp onerde olumsuz sonuc aldım suan cok korkuyorum 1 kasımda transferin var ama hıc umudum yok sızın son durum nedir

Merhabalar son durumunuz ne oldu acaba?

Sunucunuz nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…