- 23 Nisan 2019
- 233
- 376
- 53
- 41
- Konu Sahibi Prenseshayali
-
Merhaba bende mustafa tas ile gorusme yapamayi dusunuyorum. Gittikden sonraki asamalarini merakla bekliyorum. Gecen yil görüştüğün doktor kimdi sakincasi yoksa?Mrb arkadaşlarım.2015 de ilk tüp bebekle oğluma kavuştum hamdolsun.Geçen yıl üstüste 2 deneme ve negatif sonuç aldım. Histereskopi ilaç dozajı artırımı herşey denedi ancak ne yazıkki olmadı.
Bu ay Mustafa Taş a gidecegim ancak geçen sefer ki doktorun tavrı ve yaşadığım sonuç beni endişelendiriyor.
Daha önce Mustafa beye gidenlerden tecrübelerini benimle paylaşmalarını istiyorum. Bende gittikten sonraki her aşamayı buraya yazıp tüp bebek düşünen arkadaşlarıma yol göstermek istiyorum.
Bende heyecanlıyım. Mutlaka paylaşıcam.Geçen yıl ki doktor gökalp Öner diMerhaba bende mustafa tas ile gorusme yapamayi dusunuyorum. Gittikden sonraki asamalarini merakla bekliyorum. Gecen yil görüştüğün doktor kimdi sakincasi yoksa?
Merhabalar son durumunuz ne oldu acaba?Bayadır ihmal etmişim burayı hemen sürece devam edeyim. Opuda 17 yumurta alınabildi ve 5. Güne 7 embriyo kaldı. Kaliteleri konusunda bilgi sahibi deilim hep soracagım deyip unutuyorum.. 1 sonraki adetimde gittim ve histereskopi günü aldık.(daha önceden olumsuz sonuçlanan transferlerden dolayı gerek görüldü) histereskopi bana opudan daha zor geldi ama sonuç itibari ile anestezili bir uygulama onun psikolojik etkiside olabilir. Sonrasında yaramın iyileşmesi için ilaçlarımı kullandım. Sonraki adetimin 3.günü yeniden gittim ve artık hazırlıklar başladı. Estrofem ve coraspirin devam ediyorum ayın 15 inde kontrole gittim rahim kalınlıgı 11mm olmuş perogesteron da başladık kullandıklarıma ek.. ve 21 inde transfer günü.. inşallah olumlu olacağına inandığım bir günü yaşayıp mutluluğumu hepinizle paylaşırım
Sunucunuz nedir acabaBayadır ihmal etmişim burayı hemen sürece devam edeyim. Opuda 17 yumurta alınabildi ve 5. Güne 7 embriyo kaldı. Kaliteleri konusunda bilgi sahibi deilim hep soracagım deyip unutuyorum.. 1 sonraki adetimde gittim ve histereskopi günü aldık.(daha önceden olumsuz sonuçlanan transferlerden dolayı gerek görüldü) histereskopi bana opudan daha zor geldi ama sonuç itibari ile anestezili bir uygulama onun psikolojik etkiside olabilir. Sonrasında yaramın iyileşmesi için ilaçlarımı kullandım. Sonraki adetimin 3.günü yeniden gittim ve artık hazırlıklar başladı. Estrofem ve coraspirin devam ediyorum ayın 15 inde kontrole gittim rahim kalınlıgı 11mm olmuş perogesteron da başladık kullandıklarıma ek.. ve 21 inde transfer günü.. inşallah olumlu olacağına inandığım bir günü yaşayıp mutluluğumu hepinizle paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?