G gul1710 Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2023 11 4 6 27 13 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Bennucann #21 Bennucann .!.: Arkadaslar bu ay Ahmet Emin Mutlu beye gitmeyi düşünüyorum telefonda cok iyimser ilimli biri gidenler varmi lutfen dürüstçe ne yardimci olun Genişletmek için tıkla... Merhabalar üstünden bir sene geçmiş ama gittiniz mi aceba bende bu sene için gideceğim inşallah gorursunuz mesajı
Bennucann .!.: Arkadaslar bu ay Ahmet Emin Mutlu beye gitmeyi düşünüyorum telefonda cok iyimser ilimli biri gidenler varmi lutfen dürüstçe ne yardimci olun Genişletmek için tıkla... Merhabalar üstünden bir sene geçmiş ama gittiniz mi aceba bende bu sene için gideceğim inşallah gorursunuz mesajı
B Bennucann Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2022 231 235 53 34 15 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Bennucann #22 gul1710 .!.: Merhabalar üstünden bir sene geçmiş ama gittiniz mi aceba bende bu sene için gideceğim inşallah gorursunuz mesajı Genişletmek için tıkla... İlk defa hakkında yorum yapacağım sakın gitmeyin igrenc biri bana bırak heyecanlanma çok soru sorarsanız dizi tersliyor ve sonuç yokk
gul1710 .!.: Merhabalar üstünden bir sene geçmiş ama gittiniz mi aceba bende bu sene için gideceğim inşallah gorursunuz mesajı Genişletmek için tıkla... İlk defa hakkında yorum yapacağım sakın gitmeyin igrenc biri bana bırak heyecanlanma çok soru sorarsanız dizi tersliyor ve sonuç yokk
G gul1710 Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2023 11 4 6 27 15 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Bennucann #23 Bennucann .!.: İlk defa hakkında yorum yapacağım sakın gitmeyin igrenc biri bana bırak heyecanlanma çok soru sorarsanız dizi tersliyor ve sonuç yokk Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun inşallah istediğin sonuca ulaşırsiniz Rabbim dualarinizi kabul etsin
Bennucann .!.: İlk defa hakkında yorum yapacağım sakın gitmeyin igrenc biri bana bırak heyecanlanma çok soru sorarsanız dizi tersliyor ve sonuç yokk Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun inşallah istediğin sonuca ulaşırsiniz Rabbim dualarinizi kabul etsin
B Bennucann Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2022 231 235 53 34 15 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Bennucann #24 gul1710 .!.: Allah razı olsun inşallah istediğin sonuca ulaşırsiniz Rabbim dualarinizi kabul etsin Genişletmek için tıkla... İnsallah sende cnm gerçekten kötü yazdığım için üzgünüm ama sağlıkçı olmama rağmen sorduğum herseyi heyecana bağlayıp geçiştirdi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
gul1710 .!.: Allah razı olsun inşallah istediğin sonuca ulaşırsiniz Rabbim dualarinizi kabul etsin Genişletmek için tıkla... İnsallah sende cnm gerçekten kötü yazdığım için üzgünüm ama sağlıkçı olmama rağmen sorduğum herseyi heyecana bağlayıp geçiştirdi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi