Kayseri burun ameliyatı

Siz neden tavsiye etmiyor sunuz hocam
dr cok iyi bir insan ama burundaki kirik ve yamukluk aynen kaldi burun ucunu daraltmis ben ondan kirigimi duzeltmesini istemistim ucunda sorun yoktu。 derdimi biliyor diye ikinci kez gittim ayni dr a yine duzelmedi hatta yaklasik bir sene sonra cokuntu olustu。 ilk gittigimde magnette calisiyordu sinra sehir hastanesine gecmisti。insanligina lafim yok cok iyi ama ameliyat sonucu malesef

dr cok iyi bir insan ama burundaki kirik ve yamukluk aynen kaldi burun ucunu daraltmis ben ondan kirigimi duzeltmesini istemistim ucunda sorun yoktu。 derdimi biliyor diye ikinci kez gittim ayni dr a yine duzelmedi hatta yaklasik bir sene sonra cokuntu olustu。 ilk gittigimde magnette calisiyordu sinra sehir hastanesine gecmisti。insanligina lafim yok cok iyi ama ameliyat sonucu malesef
Revizyon için daha erken miymiş :(

Devlette olup memnun olan gormedm kayseride. Kuzenim dunyam hastanesi esabil hocaya burun kardesim de kulak yaptirdi. Cok memnunlar. Kuzenimin burnu o kadar guzel oldu ki hatta 🤭

Siz sercan yücel ile ilgili arastırma yaptınız mı hocam 🙈 yaptıysanız bilgi verirseniz sevınırım🌼
Bizim binada fakültede çalışan dis asistanı o emliyat oldu sordum sercan yücele olmuş bide fakultede bi kizla konustum kizin arkadasi sercan hocaya ameliyat olmus kiz cok begenip ameliyat olmak icin gelmisti bilgilerim bu kadar 😊

Back
X