- 20 Eylül 2017
- 52
- 2
- 86
- 31
- Konu Sahibi Ezgi marasli
Kayseri şehir hastanesinde veya fakültede burun ameliyatı olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olmadım Kasım'da Sercan Yücel e olacagım inşallah o zaman yazarım hocam. Fakat bu sorunun cevabını ben de merak ediyorumKayseri şehir hastanesinde veya fakültede burun ameliyatı olan var mı?
Ne zaman muane oldunuz sizBen olmadım Kasım'da Sercan Yücel e olacagım inşallah o zaman yazarım hocam. Fakat bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
1 ağustosta hocamNe zaman muane oldunuz siz
Siz neden tavsiye etmiyor sunuz hocamsehirhastanesi erdem ozdemire oldum。tavsiye etmiyorum ayni degisen。bisey yok
Erken vermişler ameliyat gününü bense gittiğimde bana 1 yıl beklersiniz demişlerdi1 ağustosta hocam
Doktor mu dedi yoksa sekreterlik miErken vermişler ameliyat gününü bense gittiğimde bana 1 yıl beklersiniz demişlerdi
Sekreter demişti eylülde tekrar gideceğim muane icinDoktor mu dedi yoksa sekreterlik mi
Belli olmaz belki yakın tarihlere verir.Sekreter demişti eylülde tekrar gideceğim muane icin
Evet sercan yucele muane olacağım siz normal muanemi oldunuz ücretli muane mi oldunuz acabaBelli olmaz belki yakın tarihlere verir.Ben de şaşırmıştım hatta. Siz sercan yücel e mi muayene olacaksını simdi
dr cok iyi bir insan ama burundaki kirik ve yamukluk aynen kaldi burun ucunu daraltmis ben ondan kirigimi duzeltmesini istemistim ucunda sorun yoktu。 derdimi biliyor diye ikinci kez gittim ayni dr a yine duzelmedi hatta yaklasik bir sene sonra cokuntu olustu。 ilk gittigimde magnette calisiyordu sinra sehir hastanesine gecmisti。insanligina lafim yok cok iyi ama ameliyat sonucu malesefSiz neden tavsiye etmiyor sunuz hocam
Ücretli muayene oldumEvet sercan yucele muane olacağım siz normal muanemi oldunuz ücretli muane mi oldunuz acaba
Revizyon için daha erken miymişdr cok iyi bir insan ama burundaki kirik ve yamukluk aynen kaldi burun ucunu daraltmis ben ondan kirigimi duzeltmesini istemistim ucunda sorun yoktu。 derdimi biliyor diye ikinci kez gittim ayni dr a yine duzelmedi hatta yaklasik bir sene sonra cokuntu olustu。 ilk gittigimde magnette calisiyordu sinra sehir hastanesine gecmisti。insanligina lafim yok cok iyi ama ameliyat sonucu malesef
Ne kadar ödedinizÜcretli muayene oldum
Ne kadar ödediniz
Teşekkür ederim
Siz sercan yücel ile ilgili arastırma yaptınız mı hocamTeşekkür ederim
Bizim binada fakültede çalışan dis asistanı o emliyat oldu sordum sercan yücele olmuş bide fakultede bi kizla konustum kizin arkadasi sercan hocaya ameliyat olmus kiz cok begenip ameliyat olmak icin gelmisti bilgilerim bu kadarSiz sercan yücel ile ilgili arastırma yaptınız mı hocamyaptıysanız bilgi verirseniz sevınırım
![]()