- 19 Nisan 2013
- 442
- 153
- 133
- Konu Sahibi eternity38
kayseride önereceginiz burun estetiği için doktor isimleri ve tecrübelerinzi bekliyorum. özellikle umut özbebit ali osman aksoy ve ahmet tuna eren hakkında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de umut özbebit i düşünüyorum. Ahmet bey hakkında kötü yorumlara rastladım çok. Ne yaptınız oldunuz mu 2 yıl geçmişkayseride önereceginiz burun estetiği için doktor isimleri ve tecrübelerinzi bekliyorum. özellikle umut özbebit ali osman aksoy ve ahmet tuna eren hakkında
Umut beye oldum ben. Ahmet beye bir arkadaşım yaptırdı kızın burnu uzun ve yamuk kaldı bi garip olduMerhaba ben de umut özbebit i düşünüyorum. Ahmet bey hakkında kötü yorumlara rastladım çok. Ne yaptınız oldunuz mu 2 yıl geçmiş
Bende umut beye oldum 6 hafta önce Sen ne zaman yaptirdin? Memnun mu sunUmut beye oldum ben. Ahmet beye bir arkadaşım yaptırdı kızın burnu uzun ve yamuk kaldı bi garip oldu![]()
Benim 7 ay oldu evet sıkıntı yok gibi duruyor siz memnun musunuz?Bende umut beye oldum 6 hafta önce Sen ne zaman yaptirdin? Memnun mu sun![]()
Yaaaa-niiii bilemedimki valla, Sekli biraz Komik duruyo cikaramadim NormalBenim 7 ay oldu evet sıkıntı yok gibi duruyor siz memnun musunuz?
Ilk 2-3 ayin Nasil gecti acaba ?Yaaaa-niiii bilemedimki valla, Sekli biraz Komik duruyo cikaramadim Normal
Mi degil mi![]()
Özelden fotoğraf atabilir misiniz merak ettim ben de atayım sizeYaaaa-niiii bilemedimki valla, Sekli biraz Komik duruyo cikaramadim Normal
Mi degil mi![]()
Ne kadara oldunuz acabaBen Sercan yücel e oldum ama yorum yapmam için henüz erken 25 gün oldu daha
İyi günler nasıl memnunmusunuz acabaBen Sercan yücel e oldum ama yorum yapmam için henüz erken 25 gün oldu daha
merhaba bende gidicem sercan yucele lutfen instagramimda bana burunun resmini gonderimisin ayse_ateuBen Sercan yücel e oldum ama yorum yapmam için henüz erken 25 gün oldu daha
merhaba bende gidicem sercan yucele lutfen instagramimda bana burunun resmini gonderimisin ayse_ateuYaaaa-niiii bilemedimki valla, Sekli biraz Komik duruyo cikaramadim Normal
Mi degil mi![]()