Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, ben kayseri de yaşıyorum burun estetiği ameliyatı olmak için doktor araştırıyorum tecrübe ve onerilerinizi benimle paylasirsaniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, ben kayseri de yaşıyorum burun estetiği ameliyatı olmak için doktor araştırıyorum tecrübe ve onerilerinizi benimle paylasirsaniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Merhaba ben oldum. Hem de 3.kez burun estetiği çok önemli doktor seçimini çok iyi yapmalısın yoksa nefes alamazsın burnun eskisinden kötü olur aynı benim gibi . Ben 3. Ameliyatımı dr.umut özbebite oldum. Keşke enbaştan ona olsaydım çok yoruldum çok yiprandim . İlk başta para çok gibi gelmişti başka plastik cerraha oldum o yüzden yoksa umut beyin yaptığı burunları çok gördüm hepsi birbirinden güzel . Hem de kayseri de ki diğer plastik cerrahlar gibi aynı tornadan çıkmış gibi herkese aynı burunu da yapmıyor . Ama sonra çok pişman oldum . Bir o kadar ilaçlara doktora para verdim . Sonunda umut beye ameliyat oldum düzeltti. Şimdi çok çok mutluyum ama halen rüyalarıma giriyor