Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba. Diş estetiği yaptırmak istiyorum. Kayseri'de önerebileceğiniz bir doktor var mı? İşinde iyi olması ve fiyatlarının da çok çok pahalı olmaması lazım :) Malum Türkiye şartları.. :) Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba. Diş estetiği yaptırmak istiyorum. Kayseri'de önerebileceğiniz bir doktor var mı? İşinde iyi olması ve fiyatlarının da çok çok pahalı olmaması lazım :) Malum Türkiye şartları.. :) Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bende araştırıyorum ama herkes bi iyi bi kötü diyo şimdi denta foruma gidicem murat kaytancı iyi diyolar sende bi araştır istersen. Sen ne yaptırcaksın tam olarak ?
aa zirkonyum daha mı doğalmış? o zaman onu da düşüneyim bir valla. ben kayseride oturmuyorum ama bana yakın olduğu için oraya geleceğim. senin haberlerini bekliyorum ona göre geleyim ben de.