Merhaba hanımlar. Ben de Kayseri'de bir kadın doğum uzmanı arıyorum. Doktorun açıklayıcı tutumu benim için çok önemli. Gebelik düşündüğüm için ilk muayenemi dünyam Hastanesi'nde Züleyha güzel'e olmuştum. Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla güler yüzlü ve güvenilir bulduğum için tercih ettim. Muayene ise sıkıntılı geçmedi ancak Züleyha Hanım'ın tavrı çok açıklayıcı gelmedi, çok hızlı hareket edip muayeneyi sonlandırmaya çalıştı gibi hissettim niyeyse

bir de beni rahatsız eden nokta kadın doğum muayenesi son derece özel bir muayene, buna rağmen sağlık personeli olmayan bir dr yardımcisinin muayene esnasında yanımızda bulunmasıydı. Hemşire misiniz diye sordum hayır sekreterim dedi ve Züleyha hanım da o bana yardımcı oluyor diye direk kestirip attı.. bu nedenle ikinci muayene için kararsızım açıkçası. Erciyes Hastanesi'nde Demet Cengiz hanıma kızkardeşim için gitmiştik son derece rahatw, açıklayıcı gelmişti bana tutumu. Bir de deneyimli bir dr diye düşünüyorum. Bu arada 9 aydır korunmuyoruz ve bebek düşünüyoruz bununla alakalı gerekli takibi yapmak için bir dr tavsiyesine ve sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var