Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Devam etmemenizi tavsiye ederim
sizi yarı yolda bırakıyor tek amacı para bunu her seferinde kendi ağzıyla belirtiyor zaten gebe kaldığınızda doğuma doğru bunu sizd e duyacaksınız
randevu verdiği ameliyat günü sizi soğuk ameliyathanede yarım saat bekletebiliyor
yanındakı sekreterlerden nefret ettim doktor yanında rahat tavırları bilmişlikleri beni çileden çıkardı
çok basit olan kürtaji yapamadı kürtajdan iki gün sonra müthiş bir ağrı çektim
kendisini aradığımda saat 4 gibi sekreteri çıktı durumumu anlattım doktor çıktı dedi
siz hastaneye gidin orda size bakarlar dedi
tabi çok sinirlendim
ertesi gün başka doktora gittim bana siz kürtaj olmamışşınızki rahim duvarı tamamen duruyor dedi ve beni tekrar ameliyata aldı
yani diycem başlamadan vazgeÇin
yoksa bu anlattıklarımı sizde yaşayabikirsiniz
Uzun olucak ama naçizane fikirimi sunmak istedim. Ben tekden de Ahmet Acer e gittim gitmeye de devam edicem ilk başlarda devlet hastanesine gittim birkaç doktora hiçbiri bi problem olmadığını söyledi kısa çaplı araştırmalarım sonucunda tekden de Ahmet beyi duydum ilk önce gittiğimizde muayenemi yaptı pcos olduğumu bu problemin tedavi sürecini anlattı tatlı dil ile daha sonra adetimin 3. Gün gelmemi söyledi yine gittim kan hormon testi vs derken bana cümlesi şu oldu " Belki tedavi süresi 3 ila 6 ay sürecek belkide Allah 'ın izni ile 2 ay içinde bize ihtiyacın kalmadan hamile kalırsın " dediği gibide oldu hamileymişim fakat düşük ile sonuçlandı o kadar pişmanım ki devlete gittiğim için keşke yine Ahmet beyi tercih etseymişim. Bu ay bekliyorum bakalım bi sonuç almaz isem yine Ahmet beyin kapısını çalıcam.