Erkek İnfertilitesi kayseri erkek infertilitesi ıçin en iyi doktor

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

denizz5

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
337
108
kızlar merhaba uzun bir süredir gees yoktum. nedeni ev taşıma problemim di. hataydan kayseriye taşınacağız gibi görünüyor doktor araysi içindeyim bende. kısaca durumumuzu özetleyım.
nisan ayında eşimin azospermi oldugunu öğrendik. testler testlervderken gen normal çıktı. renkli ultrason sorunlu çıktı kanlanma azmis yada yokmus dr hap verdi yaklaşık 1aydır kullanıyor eşim. temmuz 15 gibi sperm fish testi yaptıracağız. bu aşamada dr değiştirmek ne kadar doğru. drmuz iskenderundaydi kayseri de seçeneğimiz daha çok olacak bilmiyorum çok kararsızım kızlar. kayseri onereceginiz dr var mi bu konuda alanında iyi bir doktr.

cevaplar ıçin şimdiden teşekkürler herkese

Merhabalar.. Benim de esim azospermi. Kayseride bu dalda uzman bi doktor olduğunu hic duymadim arastirmadim yok diye açıkçası.. Biz ankara gen-art' a gidiyoruz mufit gunel'e.. İnşallah iyi bi doktor bulursunuz siz de rabbim yardımcınız olsun..

iskenderunda olduğuna göre orda da vardır kesin diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabii

iskenderunda olduğuna göre orda da vardır kesin diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabii
Tabi ki vardır ama erkek infertilitesinde belirli isimler duydum ben hep. Biz ilk öğrendiğimizde memorial e gitmiştik ve hiiic memnun kalmadik urologdan. Tıp fakültesinde oğuz ekmekcioglu varmış ona gidebilirsiniz belki..

X