Tabi ki vardır ama erkek infertilitesinde belirli isimler duydum ben hep. Biz ilk öğrendiğimizde memorial e gitmiştik ve hiiic memnun kalmadik urologdan. Tıp fakültesinde oğuz ekmekcioglu varmış ona gidebilirsiniz belki..iskenderunda olduğuna göre orda da vardır kesin diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabii
erciyes de mi canımTabi ki vardır ama erkek infertilitesinde belirli isimler duydum ben hep. Biz ilk öğrendiğimizde memorial e gitmiştik ve hiiic memnun kalmadik urologdan. Tıp fakültesinde oğuz ekmekcioglu varmış ona gidebilirsiniz belki..
Evet. Prof.dr. bize memorialdeki önermişti daha sonra bi kac kisi olumsuz seyler yazmış biz de hic gitmedik..erciyes de mi canım
araştırmak lazım tabiEvet. Prof.dr. bize memorialdeki önermişti daha sonra bi kac kisi olumsuz seyler yazmış biz de hic gitmedik..
Insallah iyi bi doktor denk gelir canım.. Sifaniza vesile olur da sağlıklı hayırlı evlatlara kavusursunuz tez zamanda..araştırmak lazım tabi
inşallah canım inşallah hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlara kavusuruzInsallah iyi bi doktor denk gelir canım.. Sifaniza vesile olur da sağlıklı hayırlı evlatlara kavusursunuz tez zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?