Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prof. Dr. Mustafa Başbuğ teyzemin neden düşük yaptığını tespit edip tedavi uygulamisti. Ondan önce üç düşüğü vardı. Bir kaç kişiden daha iyi tanı koydugunu duymustumhamile kalamama sorunu için. horman kontrolü ve muayene
Ben şuan Dr.Mustafa Ertürk'e gidiyorum iyi olduğu söyleniyor 3.gitmem bu hayırlısı bakalım. Bı tanıdığım 10 yıldır gebe kalamiyordu iki kere gitmesinde olmuş nasip kısmethamile kalamama sorunu için. horman kontrolü ve muayene
Muayene ücreti ne kadar pekiBen şuan Dr.Mustafa Ertürk'e gidiyorum iyi olduğu söyleniyor 3.gitmem bu hayırlısı bakalım. Bı tanıdığım 10 yıldır gebe kalamiyordu iki kere gitmesinde olmuş nasip kısmet
600 tlMuayene ücreti ne kadar peki
Aradım sordum bugün 750 TL dedilercemal unlu 600 tl
Evet takip ediyorum. Tüp bebeğe bakıyormuş sadece bugün hastaneyi aradım öyle söyledilerInstagramdan bak çok güzel sonuçlar var
495 TL dediler bugün aradım da600 tl
onada mi zam gelmisAradım sordum bugün 750 TL dediler
Evet evet bende takip ediyordum kendisini dün aradım 750 TL dedionada mi zam gelmisdepremden bikacgun once kayseriye gelmeden aramistim 600 dedi sekreteri。 zaten klinik yeni acilmisti acibademden gecti oraya onlarda ucmus ne deyim
![]()
Biz 595 ödüyoruz495 TL dediler bugün aradım da