• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kayseri kadın doğum dr tavsiye

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İyi günler..Kayseri de kadın doğum dr tavsiyesi olan var mı? Hangi hastane ve dr tavsiye edersiniz doğum için
Merhaba Erşat Batmaz hoca iyidir . Ben başka şehirdeydim . Eğer Kayseri’de olsaydım Erşat hoca ile doğum yapacaktım

Merhaba, Erciyes kartal hastanesi Mehmet Karahançer on numara doktor ve insandır. Hüma Hastanesi'ne bulaşmayın sakın..

Ben erciyesde zerrin hanıma gidiyorum 21 haftalıkken acıbademden zerrin hanıma geçiş yaptım ilgili ve detaycı anlatıyor çoğu şeyi tek sorun çok yogun gerçekten

İyi günler..Kayseri de kadın doğum dr tavsiyesi olan var mı? Hangi hastane ve dr tavsiye edersiniz doğum için
Merhaba ben Hüma Hastanesinde Erşad Batmaz a gidiyorum.Kizimi da daha önce onda doğum yaptım memnunum.Surekli doktorum benim.Dusuklerimde dogumumda hepsinde ona gittim.Simdi niğde den gelip gidiyorum hatta.Sakin relax sizi strese sokmayan bir doktor arıyorsanız kesinlikle memnun kalirsiniz

Back
X