Kayseri ozel erciyes hastanesi cuneyt arig hakkinda bilgisi olan var mi
çetin arık değil mi canım o yaa..
kayınvalidemlerin aile doktoru.bende bir kere gittim. ama başka şehirde yaşadığım için sık gidemiyorum.
eltim kardeşi hepsi ona gitmiş.
gayet memnunlardı.
hatta eltimin kardeşinin tüpleri filan tıkanmış çocuk sahibi olamıyormuş ama çetin bey sayesinde olmuş dediler bana..
iletişimi güzel biri:)
ben gebeliğimin başından beri çetin beye gidiyorum gerçekten ilgili telefonla ulaşma imkanınız var sakin güleryüzlü bi doktor ama çok çok yoğun bakalım bir buçuk ay sonra sezeryan olcam şimdiye kadar olumsuz bi yönünü görmedim... doğumdada memnun olursam herkese güvenle tavsiye edebilirim...
Canim bende yakinda dogum yapicam cetin beyi duydum ve arastirmak istedim hastane hakkinda bilgisi olanvar mi peki
ya bir ben memnun kalmadım çetin beyden galiba. kardeşimde ona gitti. memnundu ben son düşüğümde gittim ona. adam gayet normal bir hamileymişim gibi bana 3 hafta sonrasına gün verdi düşük riskim olduğu halde. telefon açıp sancım var dediğimde normal olur dedi. gel bir bakalım bile demedi. bende bir daha gitmemiştim. kaldıki bebeğimide kaybettim. çok vurdum duymaz biri gibi geldi bana.
Cok cok gecmis olsun canim ya Allah bir daha gostermesin.. Ben de kararsiz kaldim acibadem iyi diyolar doguma 2 bin lira istiyo ozel erciyes ne kadar istiyo bilen var mi bi de hastane nasil ilgili mi temizligi dogumdan memnun olaniniz var mi
söylediğim gibi doğumdan sonra hastane hakkında fikrim olcak ama bu gittiğimde eşim doğumda ne kadar vercez dedi çetin beyde 350 dedi.. acıbademin çok pahalı olduğunu duymuştum ama ordan herkes çok memnun galiba özel sigortası falan varmış ben araştırmadım ama bi sor istersen acıbademe.....
Sigorta kampanyasi bitmis canim malesef( simdi normal paketi uyguluyorlarmis o da en ucuzu 2 bin lira. Acibadem de kontrol oluyorum beni 2 haftada bir kontrole her hafta da nts ye cagirdi doktor 33 haftalik hamileyim peki canim cetin bey seni ne siklikla kontrole cagiriyo sen benden hafta olarak daha ondesin ve muayneye gittiginizde katki payindan haric bi ucret oduyo musunuz ornegin ben oduyorum 12 tl katki 65 tl ayri aliyolar..
anladım ben ayda 1 gidiyorum sadece 30 lira muayene ücreti ödüyorum bazı tahlillerde para almıyolar galiba rutin kan testinde 5 lira falan vermiştim yani bize hesaplı geliyo benim bu zamana kadar hiç problemim olmadı ancak çetin bey sancın olursa kanaman olursa haberim olsun hemen gel dedi bana aralığın 5 inden sonra sezeryan için gün vercek... istersen bi git görüş çetin beyle hastaneye bak sadece çok yoğun ben bi ondan şikayetçiyim...
Masallah aman olmadin ben kucuk bi kanama riski gecirdim acibademdeki doktorum surekli dnlenmemi soyledi sezeryani sen mi sectin bi riskin yoksa normal dogumu dusunmuyo musun
benim ikinci bebeğim canım 7 yaşında bi oğlum daha var o sezeryan olmuştu o yüzden sezeryan olcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?