Tüp Bebek Merkezleri Kayseri tüp bebek merkezleri

Mavilik12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
6
1
1
35
Kayseri memorial tüp bebek merkezinde biir düşük geçirdim.kayserideki tüp bebek merkezlerlerine gidenler deneyimlerinizi ve doktorlardan önerebileceklerinizi yazar mısınız

ben ilk başta bi yerde tedaviye başladım çok iyi embriyolar olmasına rağmen hamile kalamadım daha sonra acıbademde çağlar yazıcıoğluna giitik eşimde ve bende sıkıntılar vardı bende rahim şekli bozukluğu vardı ameliyata karar verdik daha sonra çok kaliteli embriyo olmamasına ragmen transfer oldu şu anda hamileyim ve ikizlerimiz olacak doktorumuzun dikkati ve bilgisi sayesinde bu mutluluğu yaşıyoruz ona ne kadar dua etsek azdır

Ben 3 gün önce Acıbadem de Çağlar beyle tedaviye başladım. Hayırlısıyla pozitif olur inşallah. Doktorumdan şimdilik memnunum.

Erciyes üniversitesinde tüp bebek yaptıran var mı arkadaşlar?

Çarşamba günü tüp bebek tedavisine başlayacağız Memorial tüp bebek merkezinde tedavi görüp memnun kalan var mı yorumlarınızı bekliyorum :KK68:

Siz yaptirdinizmi Erciyes Üniversitesinde yaptirdiysani hagi dr tavsiye edersiniz
Henüz tedaviye başlayamadık ama iki defa doktor Semih Zeki Uludağ a muayene oldum. Çok ilgilenen, nazik bir doktor, guven veriyor. Yalniz fakültenin tüp bebekte başarısı nasıldir çok fazla bilgim yok. Ben de bunu merak ediyorum.

Henüz tedaviye başlayamadık ama iki defa doktor Semih Zeki Uludağ a muayene oldum. Çok ilgilenen, nazik bir doktor, guven veriyor. Yalniz fakültenin tüp bebekte başarısı nasıldir çok fazla bilgim yok. Ben de bunu merak ediyorum.
Himmm hayirlisi olsun banada bu dr tavsiye ettiler ben ilkini ercan aygunde yaptirdim memerolde oldu a ma butun tahliller fakultede oldu ,sonra Acıbadem de iki tüp bebek yaptirdim turgut aydin dr olmadi ama Labaratuar onemli diyorlar benim maddi olarak toparlanmam lazim ama kararsıziz iki tup 13 binlara oldu acibademde ama orayada cok güveniyorum simdi drum istanbula gitmis Çağlar bey dr varmış onada iyi diyorlar hep özellerde denedim bide fakülte deneyim diyorum Labaratuar nasıl bilgim yok nasipte varsa olur rabbim drmuzun ilacini rast getirsin..

Yanliz benim bir tanidigim soyledi semih zeki uladaga yaptirmis tüp bebegi ikiz çocuğu olmus rabbim bizede nasip etsin inş. ..

Kusura bakmayın birşey daha soracagim muayene ucret ne kadar odediniz..

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim be_yourself be_yourself kızlar ne yaptınız fakültede tüp bebek olayı nasil oluyor ? Direkt başlıyor musunuz . Normal kadın doğuma randevu alıp sonrasında onlar mı yönlendiriyor ? Ben Ankarada yaptırdım bütün tahlilleri vs . Herşey tamam burda ancak bazı sebeplerle burda devam edemeyeceğim m . Fakültede acaba çok ugrstiriyorlar mi ? Nedir ne değildir merak ediyorum

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim be_yourself be_yourself kızlar ne yaptınız fakültede tüp bebek olayı nasil oluyor ? Direkt başlıyor musunuz . Normal kadın doğuma randevu alıp sonrasında onlar mı yönlendiriyor ? Ben Ankarada yaptırdım bütün tahlilleri vs . Herşey tamam burda ancak bazı sebeplerle burda devam edemeyeceğim m . Fakültede acaba çok ugrstiriyorlar mi ? Nedir ne değildir merak ediyorum
Hayirli geceler ben hic fakultede yaptirmadim ancak 4 cu tup bebegimi semih zeki uludagda denemeyi dusunuyorum ancak 10 cu ayda gideceğim fakulteye .onceden Acıbadem turgut aydinda iki kez yaptirdim iki tup bebegi... adetin ikinci veya üçüncü günü gidersen durumuna bakip hemen baslar dr tedaviye yaklasik 13-15 gun sürer sonra embriyo transfer edildimi bi 10 gun sonra gebelik oldumu olmadimi test edilir...yani toplam bi ay kadar sürer
Sen ilkmi ysptiracaksin bilmiyorum ben tedavi surecini yaziyim dedim hakkinda hayırlısı olsun ins hic korkulacsk bi dirum yok cok heyacanli bi donem rsbbim bir ez zsmada doldursun kucaklarimizi.bence adet olmadan iki gun once git bi gorus dr la şu gun regl olacam dersin gununde gidersin.. Fakültede tüp bebek bolumune git direk dr görüş canım. .

Arkadaşlar Kayseride fakültede semih zeki uludağa tüp bebek yaptırmaya karar verdim ama semih bey hangi günlerde orda oluyor bilmiyorum bide ücret ne kadar oluyor bilgisi olan varmı

Arkadaşlar bende Acıbadem ve fakülte arasında kararsızım Acıbadem’de Özge hanımla görüştüm 4.900 tl + 2000 tl ye yakın ilaçlar sesi fakülteyi aradım 1364 tl doktor alır 4200 tl tüp bebek 1500 tl ilaçlar dediler fakülte nasıl oluyorsa daha pahalıya geliyor Memorialde Acıbadem’le aynı fiyatları verdi sizler ne kadar fiyat aldınız hangi merkez daha iyi sonuç verir sizce

Arkadaşlar bende Acıbadem ve fakülte arasında kararsızım Acıbadem’de Özge hanımla görüştüm 4.900 tl + 2000 tl ye yakın ilaçlar sesi fakülteyi aradım 1364 tl doktor alır 4200 tl tüp bebek 1500 tl ilaçlar dediler fakülte nasıl oluyorsa daha pahalıya geliyor Memorialde Acıbadem’le aynı fiyatları verdi sizler ne kadar fiyat aldınız hangi merkez daha iyi sonuç verir sizce
Bunda bir yanlış lij var fakulte daha ucuz bi tanidik sadece 3 bin TL yaptirdi die biliyorum ama acibademde turgut aydina iki defa yaptirdim 13 bin tl verdim ozge hanima neden yaptiriyorsun erkek dr daha iyu hakkin da hangi dr iyiyse onu cikarsin karsina rabbim..

Çağlar bey sanırım erkek dr dediğiniz ben gittiğimde kendisi izindeydi onunla daha görüşme imkanım olmadı onunla ilgili de çok güzel şeyler duydum kendisiyle de görüşsem daha net olurum sanırım fakülteyi direk aradım verdikleri fiyat karşısında şok oldum zaten yakınınız rapor çıkartıp mı yaptırmıştı ?

İyi akşamlar kızlar . Ben de ağustos ayında araştırma yapıyordum fakülte için ama hiç sormadan ankara da bir araştırma hastahanesinde tedaviye başladım eylül ayında . Rapor da çıkarıldı . Tedavinin bana maliyeti ilaçlar dahil 1355 tl oldu . Transfer sonrası da kullanılan ilaçları da dahil edersek ortalama 1500 e mal oldu . Ki şuan hala transfer sonrası verilen jel vs kullanıyorum

İyi akşamlar kızlar . Ben de ağustos ayında araştırma yapıyordum fakülte için ama hiç sormadan ankara da bir araştırma hastahanesinde tedaviye başladım eylül ayında . Rapor da çıkarıldı . Tedavinin bana maliyeti ilaçlar dahil 1355 tl oldu . Transfer sonrası da kullanılan ilaçları da dahil edersek ortalama 1500 e mal oldu . Ki şuan hala transfer sonrası verilen jel vs kullanıyorum
Hayirli olsun ins bebisin senledir :))

Çağlar bey sanırım erkek dr dediğiniz ben gittiğimde kendisi izindeydi onunla daha görüşme imkanım olmadı onunla ilgili de çok güzel şeyler duydum kendisiyle de görüşsem daha net olurum sanırım fakülteyi direk aradım verdikleri fiyat karşısında şok oldum zaten yakınınız rapor çıkartıp mı yaptırmıştı ?
Evet Çağlar beyde yeni geldi heral onu bende duydum iyi oldugunu,ama Acıbadem in Laboratuvarı çok iyi diyorlar onemli olan embriyoloklar ama ozge hanima gitme tavsiye olarak..
Fakuktede zaten rapor çıkartıyor lar ama senin duruma göre gerci ben Iki asilama yaptirmistim gitsem rapor verirler, Acıbadem rapor vermiyor özel hastane karsilamiyor..

Back
X