Kayseri tüp bebek öneri 2020

Masalim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2020
4.065
7.546
108
Arkadaslar biraz ara verdikten sonra 2.tup bebek denemesi dusunuyorum ve doktor arastiriyorum kime gittiniz ne sonuc aldiniz ? Duydugum semih zeki uludag, caglar yazicioglu, gokalp oner ve ahmet emin mutlu var sizlerin tecrubeleri neler ?

Kayseride hic kimse tup bebek yaptirmamis olamaz kizlar onerilerinizi bekliyorum

Mrb ben İstanbul'dayım ama imkanların elverse burdan Ahmet Emin mutluya giderdim insta dan takip ediyorum ve çok başarılı geliyor bana. Çok düşündüm orada tedavi olmayı ama önce İstanbul'da deneyeceğim 2. Yi ama Kayseri'de olsaydım ona giderdim .sürekli canlı yayınlar yapıyor ve soruları yanıtlıyor yardımcı oluyor ilgileniyor,merak ediyor.

Sagol canim onerini degerlendiricem

Arkadaslar biraz ara verdikten sonra 2.tup bebek denemesi dusunuyorum ve doktor arastiriyorum kime gittiniz ne sonuc aldiniz ? Duydugum semih zeki uludag, caglar yazicioglu, gokalp oner ve ahmet emin mutlu var sizlerin tecrubeleri neler ?
Merhaba acaba hangi doktora gittiniz ? Gebe kalmışsıniz tedavi gordunuz mu ?

Merhaba. Evet tup bebek.gebeligi acibadem kayseri caglar yaziogluna gitmistim. Siddetle onerecegim bir doktor ancak gaziantep sanko hastanesine gitti. Kayseride mi dusunuyossunuz siz d3

Merhaba. Evet tup bebek.gebeligi acibadem kayseri caglar yaziogluna gitmistim. Siddetle onerecegim bir doktor ancak gaziantep sanko hastanesine gitti. Kayseride mi dusunuyossunuz siz d3
Evet acibadem de dusunuyorum. Caglar bey icin gec kaldim sanirim mustafa tas ile gorusecegim.

Merhaba son durumunuz nedir gittiniz mi herhangi bir doktora

Evet acibadem caglar yazicioglunda yaptik 2.denemeyi ve cok sukur pozitif sonuclandi. Siddetler tavsiye ederim doktorumdan cok memnunum ancak antep e gitti kayseride degil. Sizin durumunuz nedir ilk deneme mi.olacak
Aynen ilk denemem olacak. Çağlar hocayı çok duydum ya keşke gitmemiş olsaydı memorial semih beyi düşünüyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…