- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
- 53
- Konu Sahibi Sakura1011
Bayan kadin dogum doktoru kayseri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla ben bayan doktorda daha rahat ediyorum cevrende bildigin bayan iyi doktor varmimemorial cemal unlu。 acayip bilgili oranlar ile konusur hep cokta ilgili bi gidiyosun aylarca tlfda bilgide veriyo
yok canim vallaAbla ben bayan doktorda daha rahat ediyorum cevrende bildigin bayan iyi doktor varmi
Tamm abla sagolasin yinedeyok canim valla
Bu arada hayirli saglikli dogumlar abla saglikla bebegini kucagina alirsn insallah
hepimiz ins saglikla hayirla gelsin kuzularBu arada hayirli saglikli dogumlar abla saglikla bebegini kucagina alirsn insallah![]()
Dünyam hastanesi züleyha güzel yada aynur simur ikiside çok iyi ve ilgiliBayan kadin dogum doktoru kayseri
Dr um hüma hastanesi gönül erkan çok seversin tavsiye ediyorumBu arada hayirli saglikli dogumlar abla saglikla bebegini kucagina alirsn insallah![]()
Tamm ablaDünyam hastanesi züleyha güzel yada aynur simur ikiside çok iyi ve ilgili
Tamm ablaDr um hüma hastanesi gönül erkan çok seversin tavsiye ediyorum
Şehir hast venhar ceyhan var çok konuşmuyor ama sevilen bir dr
Abla gonul erkan muayene ucreti ne kadar acaba birde dogum ucreti?Dr um hüma hastanesi gönül erkan çok seversin tavsiye ediyorum
Şehir hast venhar ceyhan var çok konuşmuyor ama sevilen bir dr
110 tl 2500 tlAbla gonul erkan muayene ucreti ne kadar acaba birde dogum ucreti?
Abla ultrasonda muayene ucretinin icindemi110 tl 2500 tl
Evet herkese abla demeseniz iyi olurAbla ultrasonda muayene ucretinin icindemi
Siz kac yasindasinizEvet herkese abla demeseniz iyi o
Size ne yaşımdan istersem 50 olayım kimse kimsenin ablası değilSiz kac yasindasiniz
Ben zaten ablamsin mi dedim ben 20 yasindayim benden 1 yas buyuk insana bile saygi ve sinir bakimindan abla derim siz niye bu kadar abarttiniz abla dediysem ne olmus sanki kufurmu ettik burda o kadar kisiyle konstum ben kimsede bana donupte sizin gibi tavir yapmdi eger insanlara boyle asagilacksiniz cevap vermeyin olur biterSize ne yaşımdan istersem 50 olayım kimse kimsenin ablası değil