• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri’de burun ameliyatı olacağım öneri doktor

Yesim Tekdemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2025
5
0
1
18
Kayseri’de burun ameliyatı olacağım ve doktor önerisi istiyorum bütçem kısıtlı o yüzden devlette olmayı düşünüyorum bildiğiniz uygun fiyatlı bir doktor ve ücretini söylerseniz sevinirim

Devleti bilemicem ama sinan Akdeniz var şimdi melikgaziye geçmiş heralde baya iyi bir eli var heykeltıraş gibi bi bak fiyatı da çok değildi 1 sene önce şuan ne oldu bilmiyorum devlet biraz riskli bence rino için ameliyattan sonra takip çok önemli rino da da birinin hastanasına başka doktor falan da bakmıyo

Devleti bilemicem ama sinan Akdeniz var şimdi melikgaziye geçmiş heralde baya iyi bir eli var heykeltıraş gibi bi bak fiyatı da çok değildi 1 sene önce şuan ne oldu bilmiyorum devlet biraz riskli bence rino için ameliyattan sonra takip çok önemli rino da da birinin hastanasına başka doktor falan da bakmıyo
Peki siz ne kadara yaptırdınız

Ben hastanede çalışıyordum ordan biliyorum bu memorialda ki adam bile bozdu çok paracı oldu 32 ye yapıyordu en son

Şehir hastanesinde bi tane doçent var seyfi Şahin'in oğlu o da iyiydi onu bulabilirsen o da iyi kbbler daha iyi rino yapıyo

Back
X