• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de Çocuklara İşkence Görüntüleri

Amor-a

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
7.163
8.019
723
Akşam gazete haberlerine bakarken gördüm. Kayseri'de üvey bir annenin çocuklara yaptığı işkence görüntüleri vardı. Hayır bu işkence gibi bi basit bir kelimeyle ifade edilemez 1 dk izleyemedim neyseki sesini açmamıştım o çocukların çığlıklarını duymadım görüntüler bana yetti. Bu çocuklara ne olacak düşündükçe bir garip oluyorum Ya ne yapabiliriz. Bu çocukların annesi yok mu sahiplenen şu an baba var görünüyor ne yapalım nasıl destek olalım bu çocuklar böyle kalmamalı. Kadına bişey diyemiyorum Allahından bulsun ama çocuklar :KK43:((( Ayrıca kücük çocuğu olanlar lütfen izlemeyin dayanılacak görüntü degil Allahım yavrularınıza bağışlasın diyorum sadece. Ama birşeyler yapalım.

Son düzenleme:
Keske oklava kismini falan yazmasaydin. Izlemis kadar oldum.
Elime bi sans gecse o kadini nasil doverdim tahmin edemiyorum.
Cocuklari almistir insallah devlet

Keske oklava kismini falan yazmasaydin. Izlemis kadar oldum.
Elime bi sans gecse o kadini nasil doverdim tahmin edemiyorum.
Cocuklari almistir insallah devlet

Aaa evet pardon ya :( Kusura bakmayın dehşete düştüğüm için ne bileyim paylaşmak istedim görüntüleri paylaşmadım insan merak eder bakar.

Ben izlemedim bilerek yuregim resmen parcalandi ve eve donene kadar agladim gercekten. Sirkette tam cikarken bir kac arkadas acmis izliyordu cocuklarin cigliklari baslayinca ofisten ciktim hemen....

görüntüleri izlemedim ama düşündükçe bile ağlamaktan helak oldum... kadın hakkındaki fikirlerimi burada paylaşamam. dilerim ki girdiği delikte bu haberleri okumuştur görmüştür diğer mahkumlar.

çocuklar için ise elimden ne gelirse yapmaya hazırım şu anda. maddi ihtiyaçları var mı bilmiyorum ama en çok muhtaç oldukları şey sıcak bir kucak sanırım... o küçücük bedenlerine taze zihinlerine ne kadar ağır bir yük yarabbim, sen yardım et yavrulara.

Bir kadın bunu nasıl yapabilir ya ? Nasıl bir vicdan nasıl insanlık anlamıyorum. Niye böyle kötü insanlar var nasıl ufacık cocuklara bunu yasatabiliyor:KK61:

Bu görüntüleri kim çekmiş? Bu kadınada aynısını yapsınlar. O kadar öfkeliyim ki şu an!

İzledim bugun aglamaktan perisa oldum. O bebiskeri gorunce ogluma sarilip agladim. Allahim sanki benim oglumu dovmusler gibi yuregim yandi. Dilerim o bebeklerin nasil yurekleri yandiysa o kadinin 10mislini yaksin rabbim. Dilerim can veremesin. Her nefes alisinda yuregi erisin dilerim allahim. Aksam aksam yuregim ole bi yandiki anlatamiyorum. Arkadasim goz yaslarima hakim olamiyorum.

Offff bende izledim. Malesef. İçim parçalandı. Nasıl vijdan nasıl insanlık bu. Keşke izlemeseydim. Hala. Şoktayım. O çocukların sesleri kulağında. O kadınada aynısını yapsınlar. O baba görüntüleri görünce ne yaptı acaba yaa. Ben olsam. Polise falan vermez cezasını aynı şekilde kendim verirdim :KK67: çocuklar. İnş unutur yaşadıklarını

Bu görüntüleri kim çekmiş? Bu kadınada aynısını yapsınlar. O kadar öfkeliyim ki şu an!

Çocukların öz babası şüphelenip eve gizli kamera koymuş o şekilde çıkmış. Hemen yargıya polise teslim etmiş tabi. Ekşi sözlükte filan önce bir görüşseydin filan yazmışlar haklı olarak ama bilemiyorum. Söz yargının bundan sonra umarım cezasını bulur. Ama o kısım umurumda degil ben çocuklara ne olacak onu düşünüyorum nasıl geçecek o kalplerindeki yaralar.

Hala kendime gelemedim ben babaları olsam o kadını yaşatmazdım kendine hakim biriymiş babaları , inşallah hapiste aynısını o kadına yaparlar bı anne de mı çıkmayacak hapiste ?

biraz evvel izledim..hala etkisindeyim..Allah kahretsin..hadi bu vicdansız belasını buldu ama daha bilinmeyen duyulmayan neler vardır kimbilir .Allahım herkesin yavrusunu iyilerle karşılaştırsın..

Ben izleyemem kalbim dayanmaz etkisinden çıkamıyorum günlerce. Hangi anne baba o çocukların yaşadığı duygusal cokuntuden kurtarır, yaralarını sarabilir. Lütfen çocuk yaparken tekrar tekrar düşünelim.

46 yıl hapis cezası almış yazıyordu 46 yıl ne ki sonsuza kadar cehennemde ateşi bol olsun videoyu biz izlerken acı çekiyoruz kim bilir o yavrum nasıl acı çekmiştir :(

Back
X