• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de Çocuklara İşkence Görüntüleri

Ben kendinde değilim,nefesim daraldı.Tamamını izleyemedim.:KK61::KK61:Cocuklar ne durumda şuan?

Allah kahretsin adı şerefsiz, kadın olduğumdan utandım ayrılanlar, koca da bulunur kadında ,bir anne bir baba bulmak zor bu kadını elime verseler bilmiyordum ne yapardım ,inşallah yarın iyi halden cezasını azaĺtmazlar iyi halden yada ruh hali buzul diye sadece başına baktım ,bakamadım belki ne kadar böyle yaşayan çoçuk var .

Yarisini izleyebildim minicikler yazik altlarını çıkartmış sopa yla vuruyordu pis yaratik.allah bin türlü belasini versin
Umarim annesi terk etmemistir...
Hem annelerinin yoklugu hem siddet kolu kanadı kiriktir zaten onlarin...
Böyleleri evlat sahibi olmayi hak etmiyor.

Son düzenleme:
Rabbim kahhar ismiyle onu kahretsin vicdansız kelimesi bile az kalır yaptıkları yanında cani Allah onu süründürsün o hapisanedeki mahkumlar inşallah daha beterini yaparlar ona

Goruntuleri izlemedim, ama herkes bu kadar dehsete dustuyse neler oldugunu tahmin edebiliyorum. Peki bu goruntuler cekilene kadar kimse farketmedi mi bu kadinin cocuklara iskence ettigini? Hic mi akrabasi yakini komsusu bilmemnesi yok bu cocuklarin? Toplumsal duyarsizligimizin sonucu bu :KK43:
Babası şüphelenip eve gizli kamera koymuş o şekilde öğrenmiş sanırım bide çocuğun bağırsakları yırtılmış iki ay hastanede yatmış haberlerde izledim cani çocukları mahvetmiş Allah belasını versin

Bence bu vakalar yeni değil eskidende vardı ama haberdar olamıyorduk bugün evet haberdar oluyoruz sosyal medya sayesinde
halen yaşanan dramlar var , böyle vakalar ihbar edilmeli , hastalıklı toplumun engellenmesi için ,
Böyle vakalar eminim ki çok vardır ama çoğu çocuk korkudan anlatamıyor rabbim çocukları vicdan dan yoksun canilerin eline düşürmesin.

bende anneyim ve boyle seyleri gordukce esime hep derim,olursem evlenme diye.ben koklamaya kiyamazken baska bi caninin cocuklarima boyle davrandigini dusundukce...peki ya o cocuklarin anneleri?biz bu kadar uzulurken o nerde acaba?en cok da merak ettigim goruntuler farkli gunlerd cekilmis,bu babalari olacak adam hergun izlemis mi,neyi beklemis mudahale etmek icin?bide ben o adamin yerinde olsam kendi isimi kendim halleder once cezasini ben verirdim.kalan parcalarini da polise verir oyle sikayetci olurdum...Allah butun cocuklari uzak tutsun bu ve bunun gibi pisliklerden...

Yorumları okumak aglamama yetti . iyiki görüntüleri silmissiniz yüreğim dayanmazdi. Allahim o masum çocukların yaralarini iyilestir . hafizalarini sil. Sil ki bu izleri omur.boyu tasimasinlar . Ama o çektikleri acilar of offff sozun bitip boğazda hickirik olduğu an. Yarabbim neden boyle neden isyan etmek haddim değil ama sen bunlari yanina koyma o pisligin

Babası şüphelenip eve gizli kamera koymuş o şekilde öğrenmiş sanırım bide çocuğun bağırsakları yırtılmış iki ay hastanede yatmış haberlerde izledim cani çocukları mahvetmiş Allah belasını versin

Demek istedigim bu olay bir gunluk bir olay degil, zaten okudugum kadariyla farkli gunlerden görüntüler var, kimbilir gecmisi ne zamana dayaniyor. Kimse bu noktaya gelene kadar durdurmamis mi bu kadini? Dehsete dustum. Cocuklar ne kadarlik bilmiyorum ama hic mi anlatmamislar kimseye, hic mi kimse farketmemis darp izlerini, bir babaanne hala vs kimse mi yokmus bu cocuklara arka cikacak :( herkes kulak tikamis, goz yummus gibi geldi bana :(

Demek istedigim bu olay bir gunluk bir olay degil, zaten okudugum kadariyla farkli gunlerden görüntüler var, kimbilir gecmisi ne zamana dayaniyor. Kimse bu noktaya gelene kadar durdurmamis mi bu kadini? Dehsete dustum. Cocuklar ne kadarlik bilmiyorum ama hic mi anlatmamislar kimseye, hic mi kimse farketmemis darp izlerini, bir babaanne hala vs kimse mi yokmus bu cocuklara arka cikacak :KK43: herkes kulak tikamis, goz yummus gibi geldi bana :KK43:
belki de böyle çekim yaparak ellerinde bir delil olması sağlandı. umarım uzun zamandır sürmüyordur bu işkence

Ölüm bile böyle o.... Bulara nasip olmasın ölmek için inlesinler çok perişanım aynı yaşta kızım var Rabbim böyle insanları Kahhar adıyla kahretsin yavrum bişeyler anlatiyo yine dayak yiyo kuzum o ayaklarına kurban olayım senin gül suyuyla yıkayayim ayaklarını canım benim :(((
O o.... Buyuda hapishanede inş aynısın hatta bin beterini yaşar hergün o sopayı bi yerine sokup çıkarırlar inş ölmek için yalvarir...
Rabbim sen o evlatları koru allahım hepimizin evladı sana emanet Allahım...

Of of ben mahvoldum kızlar kucağimda bebeğim emiyor ben ağliyorum.
Görüntüleri bile görmedim ama yazdiklariniz çok korkunç.
Allahim bir çocuğa nasil kiyilir ya benim aklim almiyor.
Allah belasini versin bin beterini yaşasin inşallah.
O babada baba değil bence olan çocuklara olmuş. Allah hepsinin belasini versin.

Allahimmm. Ya nasil yurekleri var bu insanların hic korkmuyorlar mi nerede vicdanlari nasil can vereceksin sen ettiğini bul insaAllah. Video falan izlemedim sadece 1. Ve 6. Sf yorumlari okudum. Allahim korusun evlatlarimizi ya daha melek onlar ne günahları var. Simdi sayacagim da baslayinca bitiremem diye korkuyorum. Allahindan bul ölme de sürün.

Rabbim helak etsin böylesini.Nasıl kıyarsın küçücük kendini savunamayan yavrulara.Bunun adı vahşet.Bin beterini yaşasın inşallah.Ölmesin sürüm sürüm süünsün.Çeke çeke bitiremesin.Mahvetti hepimizi.Içimize çöktü sıkıntısı.

Hanim kendi de şiddet görmüş. Yaşaması güzel değil yaşatması nasıl diye bakayım demiş heralde.Ah ne denir bilmem ki.Allahım onu da sen yarattin sen bilirsin.Evladı olanlar ayri olmayıp ta hasret çekenler ayrı üzüldüler.Verme Allahım böyle kullarına evlat, başka sınavlar ver.minnacik ayakların ellerin acı çekmesine engel ol...

Ya izledim kendimde değilim Allah im bu ne aci dovme diye agliyor garibim almis eline oklavayi nasil vuruyor vicdansiz nasil vuruyor insafsiz cocuklar ciplak agliyor erkek cocugun cinsel organina tekme atiyor agzina vuruyor Yarabbim o cocuk oyle acilar cekerken aglarken kimse duymadi mi o vahsetin izleri kalmadi mi morluklar kizirikliklar babasi nasil fark etmez Allah im o cocuklar ne olacak nasil duzelecekler ne olur ne olur ne olur bir avukat bir savci bir devlet erkani her kim olur cıksın bize bu çocukların ozel rehabilite ozel saglik kontrolü ozel bakim herneyse bu acilarinin unutulmasi için ne gerekiyorsa yapilmasi için bir adim atsin ne olur Allah im yardim toplansin cocuklar ayni acilari çekmesin

Back
X