- 11 Aralık 2015
- 22
- 10
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'in adaleti yerini bulur canım.Olay Nisan ayında gerçekleşiyor, şeytan kadın önce 20 yılla tutuklu yargılanıyor şimdi cezası 46 yıl oluyor. Nisan ayında haberi okumuştum ama görüntüleri maalesef bugün izledim.
Hıçkıra hıçkıra ağladım. Kadına neler neler dedim. Yanlış duymadıysam çocuk "Allah"diye bağırıyor. Allah'ım neden yardım
etmedin diye diye ağladım işte
http://www.mynet.com/haber/yasam/ka...ence-goruntulerine-hakim-dayanamadi-1857493-1
"Hakim o kadar etkilendi ki ağzından bu sözler döküldü: 100 tane adam öldürüp gelsen o görüntüleri izlerdik ama bu görüntüleri izleyince titriyoruz..."
Adaletin yerini bulması uzun sürmez inşallah.Allah'in adaleti yerini bulur canım.
Dünyanın her yerinde çocuklar istismar ediliyor yeter artık, hele ki şu an suriyede esadın askerinin eline sakın bir çocuk düşmesin bu görüntüler çok hafif kalıyor malesef düşünün artık. Ciğerim soldu gerçekten başıma ağrılar giriyor geçmiyor.Olay Nisan ayında gerçekleşiyor, şeytan kadın önce 20 yılla tutuklu yargılanıyor şimdi cezası 46 yıl oluyor. Nisan ayında haberi okumuştum ama görüntüleri maalesef bugün izledim.
Hıçkıra hıçkıra ağladım. Kadına neler neler dedim. Yanlış duymadıysam çocuk "Allah"diye bağırıyor. Allah'ım neden yardım
etmedin diye diye ağladım işte
http://www.mynet.com/haber/yasam/ka...ence-goruntulerine-hakim-dayanamadi-1857493-1
"Hakim o kadar etkilendi ki ağzından bu sözler döküldü: 100 tane adam öldürüp gelsen o görüntüleri izlerdik ama bu görüntüleri izleyince titriyoruz..."
Dünyanın her yerinde çocuklar istismar ediliyor yeter artık, hele ki şu an suriyede esadın askerinin eline sakın bir çocuk düşmesin bu görüntüler çok hafif kalıyor malesef düşünün artık. Ciğerim soldu gerçekten başıma ağrılar giriyor geçmiyor.
bende az önce facede gördüm sadece aglamaya gücüm yetti 1 saat yerimden kıpırdayamadım Allah kahhar ismiyle kahretsin o pisliğiAkşam gazete haberlerine bakarken gördüm. Kayseri'de üvey bir annenin çocuklara yaptığı işkence görüntüleri vardı. Hayır bu işkence gibi bi basit bir kelimeyle ifade edilemez 1 dk izleyemedim neyseki sesini açmamıştım o çocukların çığlıklarını duymadım görüntüler bana yetti. Bu çocuklara ne olacak düşündükçe bir garip oluyorum Ya ne yapabiliriz. Bu çocukların annesi yok mu sahiplenen şu an baba var görünüyor ne yapalım nasıl destek olalım bu çocuklar böyle kalmamalı. Kadına bişey diyemiyorum Allahından bulsun ama çocuklar((( Ayrıca kücük çocuğu olanlar lütfen izlemeyin dayanılacak görüntü degil Allahım yavrularınıza bağışlasın diyorum sadece. Ama birşeyler yapalım.
Keşke şiddet görürken geberseydide bu çocuklara bunu yapamasaydı.merhamet başka birşey canım bana yapıldı psikolejim bozuldu bende bu çocuklaradan çıkarayım öfkeyi yok öyle bir dünya Allah merhametli vicdanlı kullarıyla karşılaştırsın hepimiziBu kadında ailesinden şiddet görmüş vede piskolojisi bozukmuş
yine altından aile dramı çıkıyor,hasta ruhlu kadın evlendirmeyeceksin ama anneside evlensin kurtulayım gözüye bakmıştır anneside arızalı yani
Bilmiyorum ki bende merak ettim açıkçası hastaneden cikmislardir heralde. Aramizda kayseriden biri olsa belki bilirdi.Adaletin yerini bulması uzun sürmez inşallah.
Kadın pislik zaten. Önemli olan o çocukların şimdiki durumu nasıl. Keşke birileri ulaşabilse bir şekilde yardımcı olabilsek.
O kadin cehennemde ne halde olacak bi dusun canım. O zaman icime biraz olsun su serpiliyor. Cehennemin ve kabrin azabi bu dünyadaki hicbir aciya benzemeyecek nasılsa.Adaletin yerini bulması uzun sürmez inşallah.
Kadın pislik zaten. Önemli olan o çocukların şimdiki durumu nasıl. Keşke birileri ulaşabilse bir şekilde yardımcı olabilsek.
Kiz ortada işkence yapacak birşey yok cocuk altına kaciriyormus o yüzden yapmış!!Keşke şiddet görürken geberseydide bu çocuklara bunu yapamasaydı.merhamet başka birşey canım bana yapıldı psikolejim bozuldu bende bu çocuklaradan çıkarayım öfkeyi yok öyle bir dünya Allah merhametli vicdanlı kullarıyla karşılaştırsın hepimizi
Canım sen yanlış anlamışsın alıntı yaptığım mesaja bak kadıň kendi ailesinden şiddet görmüşte ondan bu yavrucaklara yapıyormuş diye biri yorum yapılmış beňde okadın ocani için dedim keşke zamanında şiddet görürken geberseydi bu çocuklara bunu yaşatmasaydı diyeKiz ortada işkence yapacak birşey yok cocuk altına kaciriyormus o yüzden yapmış!!
Anladım canim da demek istediğim o çocuklara iskence yapilacak sebep yok. Yani tamam belki kendince bi şekilde intikam almis kendine yapilani yapmis bilmiyorum. Ama bi sebep yokken yapmış. Hadi belki çocuk sinirlendirmis olsa kötü olacak birseyler yapsa anlayacagim bak ben uslu bi cocuktum annemle bunlari yaşadım seni gidi terbiyesiz falan hibi birsey yaşayıp cinnet geçirip belki ama bunu baya bilincli bilinçli yapmis bu kadin. Onu demek istedim canim ama tabi sinirlerim bozuluyor icimdekileri doğrudan anlatamadiysam kusura bakmayın.Canım sen yanlış anlamışsın alıntı yaptığım mesaja bak kadıň kendi ailesinden şiddet görmüşte ondan bu yavrucaklara yapıyormuş diye biri yorum yapılmış beňde okadın ocani için dedim keşke zamanında şiddet görürken geberseydi bu çocuklara bunu yaşatmasaydı diye
Sana katılıyorum Bunu yapmasının hiçbir gerekçesi olamaz nalet olasıca kadının.o oklavayı alacan bilmem neresinden sokup ağzından çıkaracaksın cok kötü sinirlendim yaaAnladım canim da demek istediğim o çocuklara iskence yapilacak sebep yok. Yani tamam belki kendince bi şekilde intikam almis kendine yapilani yapmis bilmiyorum. Ama bi sebep yokken yapmış. Hadi belki çocuk sinirlendirmis olsa kötü olacak birseyler yapsa anlayacagim bak ben uslu bi cocuktum annemle bunlari yaşadım seni gidi terbiyesiz falan hibi birsey yaşayıp cinnet geçirip belki ama bunu baya bilincli bilinçli yapmis bu kadin. Onu demek istedim canim ama tabi sinirlerim bozuluyor icimdekileri doğrudan anlatamadiysam kusura bakmayın.