kayseride hastane ve kadın doğum uzmanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar Ben Kayseriyi Pek Tanimiyorum Bana önebileceğiniz Bir Hastane Ve Doktor Varmi Burda Huma Var Ne Dersiniz Kayserili Arkadaşlarlar Yardici Olurmusunu

meraba sorunun ney bilmiyorum ama erciyes hastanesi var orda rakip turan var ben ona gidiyorum çok iyi bir doktor benceona gitt derim:nazar:

meraba sorunun ney bilmiyorum ama erciyes hastanesi var orda rakip turan var ben ona gidiyorum çok iyi bir doktor benceona gitt derim:nazar:
merhaba öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim,benim sorunum 10 aydır bebişimin olmaması,buraya ilk geldiğimizde rakip hocaya gittim,bana hiç bir sorunun yok en kısa zamanda olur dedi,test felen yaptı eşime bana sorun yok dedi ama 8 ay bekledim yok sonuç alamadım,durum bu,

Merhaba Arkadaşlar Ben Kayseriyi Pek Tanimiyorum Bana önebileceğiniz Bir Hastane Ve Doktor Varmi Burda Huma Var Ne Dersiniz Kayserili Arkadaşlarlar Yardici Olurmusunu
merhaba arkadaşlar bende tam bunu ararken karşıma çıktı.bende kayderide bi doktora gidicem ama hangisinine bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.çok kafama takıldı çok morelim bozuk....

kızlar size çok süper bir doktor önerebilirim bende izmirde yaşıyorum ama keşke imkanım olsaydı ona giderdim ben 3 yıl izmirde gitmediğim doktor kalmadı kayseride erciyes hastanesi, ÇETİN ARIK süper bir doktor başarı oranı çok yüksek bana teşhisi o koydu ve onun bilgileri sayesinde izmirde tedavime devam ettim telefonla bile benimle çok güzel ilgilendi tüm test sonuçlarımı ona faks lıyordum ve beni yönlendiriyordu kesin görüşmeni tavsiye ederim ben hamişim bu arada onun sayesinde

merhaba ömür hastanesinde Mustafa Ertürk var çok iyi doktor size öneririm

ablamın doktoru erciyes hastanesinden çetin arıktı ve süper bir doktor. ablam doğum yapalı 5 ay oldu fakat bir sorunu olsa hemen çetin beyi arıyor adamcağız danışmanlık yapıyor hala ablama. ne doktorlar var para için yok yere muayenehaneye çağıran. çetin bey ilaç ismi veriyor, tavsiyelerde bulunuyor. Allah razı olsun. herkese tavsiye ederim

arkadaşlar özel erciyes haatanesinde çetin arık hocaya gidiyorum.orada epidural sezeryan olan varmı sonuç nasıl yani.norml doğumdan korkuyorum da

canım bende özel erciyeste doğum yaptım.4 ay oldu drum zeki yılmaz.çok memnunum normal doğum yaptım epidurali önerdi ama sakıncaları olduğunu duydum sonrasında baş ağrısı hmm bide doğumda sancı hissedilmediği için bebek sıkışıyomuş.yani bence en güzeli normal doğumdu.eveett çok acı çektim ama değdi diyorum zeki bey inanılmaz bi doktor bilgisi ve tecrübesine çok güveniyorum.çok dr gezdim biliyomusun tedaviyle gebe kaldım ve önce Allah sonrada zeki bey sayesinde.şimdi bebeğim kucağımda ve çok mutluyum teşekkürler zeki yılmaz.:hooray::lepi::nazar:

acıbadem de mesut kayman a gitme de kime gidersen git...acilde 3 saat sancı çektirip başka hastaneye sevk etmeye kalkan bi doktor nasıl doktorsa???

merhaba arkadaslar, bende ozel erciyes hastanesinde tedavi gordum her yaz, doktor zeki yilmazdi benim doktorum gercekten cok iyi birisi ama benim bebegim hala yok beni ankarayada yolladi tup bebek icin gecen yil dis gebelik oldu. simdi kendi tup bebek yapmaya baslamis yaptiran arkaslardan bilgi alabirirmiyim.

özel erciyes kartal hastahanesinde zeki bey çok disiplinli ve çok bilgili tavsiye ederim

Arkadaşlar kayseride bende iyi bir doktor ve hastane arıyorum şöyleki bebeğim için üçlü tarama testi yapılacak bu konuda bilgili ve tecrübeli olan arkadaşlar lütfen bizi yönlendirsin....Malum bu testi herkes ve herhastane yapamıyor.Allah herkese ve bana da sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi nasip etsin inşallah.AMİN.

Back
X