E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Merhaba Arkadaşlar Ben Kayseriyi Pek Tanimiyorum Bana önebileceğiniz Bir Hastane Ve Doktor Varmi Burda Huma Var Ne Dersiniz Kayserili Arkadaşlarlar Yardici Olurmusunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim huma varmış orayada sizinsöylediğiniz yerede bakacamömür hastanesine mustafa ertürk war ona gitmeni tawsiye ederim
merhaba öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim,benim sorunum 10 aydır bebişimin olmaması,buraya ilk geldiğimizde rakip hocaya gittim,bana hiç bir sorunun yok en kısa zamanda olur dedi,test felen yaptı eşime bana sorun yok dedi ama 8 ay bekledim yok sonuç alamadım,durum bu,meraba sorunun ney bilmiyorum ama erciyes hastanesi var orda rakip turan var ben ona gidiyorum çok iyi bir doktor benceona gitt derim![]()
tesşekkür ederim ilgilendiğiniz için şuan bi doktor buldum ama inşallah iyidirsevgi hastanesinde bihter hanım var ona gitmenizi tavsiye ederim.
merhaba arkadaşlar bende tam bunu ararken karşıma çıktı.bende kayderide bi doktora gidicem ama hangisinine bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim.çok kafama takıldı çok morelim bozuk....Merhaba Arkadaşlar Ben Kayseriyi Pek Tanimiyorum Bana önebileceğiniz Bir Hastane Ve Doktor Varmi Burda Huma Var Ne Dersiniz Kayserili Arkadaşlarlar Yardici Olurmusunu