Kayseride hoca kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım para almayabilir, ama illa ki kendine bir menfaati vardır. Mesela onun amacı sırf kendine adam toplamak, ünlenmek bile olabilir.
Evet Allah dostu insanlar vardır, ama bu insanlar kendilerini gizlerler. Böyle gelin ben duanızı kabul ettireyim gibi şeylere girmezler.

Mesela çöp konteynırının dibinde ekmek toplayan biri bilemezsin belki duası en kabul olan kişidir.

Yardıma muhtac bir yaşlının evine git bir halini hatrını sor onun duasını al mesela.

Kendin kendi mülkünden harcayıp fakirlere yemek yedir mesela. Bunu da pazarlık gibi değil de, sadece Allah rızası için yapabilirsen bir mana ifade eder.

Bir de biz birşey istiyoruz ama o şey neticede hakkımızda hayırlı mı değil mi bilemiyoruz.

Allahım hakkımda hayırlı ise bana nasip et, değilse gönlümü olana razı et" çok güzel bir dua.

Arkadaşım konu silinmiş okuyamadım anladıgım kadarı ile hoca lazim. Bak beni dinle inanma öyle şeylere çünkü hep yalan dolan tamam Allah için yapanı vardır evet biliyorum zamanında bende. Aradim hoca ama anladım ki hepsi yalan ! Twk gerçek ne biliyoe musun otur evinde ne derdin varsa Allahtan iste ona yalvar inanki aksi takdirde daha kötü oluyor ya ben yasadim ben. Allah'tan iste..

Duayı insanın kendisinin yapamaması çok ilginç, para ile başkasına dua yazdırmak...
Elinizin altında Kur'an-ı Kerim var ve belli ki ömürlük inancınızı bu kitaba ve öğretilerine bağlamışsınız.
Ne kadar biliyorsunuz?

İnsan, bilmediği, sadece başkalarından dinlediği, başkalarının anlattığı, duasını bile başkasının yazdığı bir hale kendini nasıl teslim eder, inancını nasıl bu hale getirir?

Daha yazacağım da dini içerik diye yazamıyorum, biraz bilinçlenin. Neye nasıl inanıyorsunuz öğrenin, irdeleyin.
İnancınızda neyin ne kadar yeri var, bilinçlenin ki böyle suistimal edilmeyin.
Bunun bir tık üstü cennetten tapu!
Muhteşemsiniz ,kesinlikle katiliyorum harfi harfine yazdiklarinizin

Tekrar okudum. Dua hoca diyince kadınlar kulübü coşuyor.

Dini konu yasak. Bunun dışında gerçekten kötü bir şey yazmamış ki.

Ben gitmem mesela, çünkü güven problemi yaşıyorum.

Gitmek isteyene de bildiğim duaları söylerim mesela ya da kaynak öneririm..

Kadın dua etmıyor anlamadınız galıba sana dua okutuyor allahım ya nasıl ınsanlar toplanmıs buraya ne kadar kotuluk dolusunuz namazı da imam kıldırmasın o zaman her zaman dın konusunda bızden daha bılgılı ınsanlar olabılır danısmakta ne kotuluk var kımse benım adıma dua etmeyecek ve komse para almayacak
sen de dua edebilirsin Allahin kimin duasini kabul edecegi belli olmaz belki de seninkini kabul eder Mevlananin cok guzel bir sozu vardir "Gel ne olursan ol yine de gel"

Arkafaşlar durumu sende biraz yanlış anlamışsın ve yanlış anlaşılmış evet böyle bir kadn degl hacenne vardi geçen sene vefat etti ama gerçekten Allah dostu ve asla parayla isi yok gittiginde yemeksiz kaldirmaz yani sadece zikir verir dua degl 5 tl bir ucret alir oda verdigi zikir icin 500 luk tesbih verir yani alipta yemiyor yanlis anlasilmasn hoca degl yani

Duayı insanın kendisinin yapamaması çok ilginç, para ile başkasına dua yazdırmak...
Elinizin altında Kur'an-ı Kerim var ve belli ki ömürlük inancınızı bu kitaba ve öğretilerine bağlamışsınız.
Ne kadar biliyorsunuz?

İnsan, bilmediği, sadece başkalarından dinlediği, başkalarının anlattığı, duasını bile başkasının yazdığı bir hale kendini nasıl teslim eder, inancını nasıl bu hale getirir?

Daha yazacağım da dini içerik diye yazamıyorum, biraz bilinçlenin. Neye nasıl inanıyorsunuz öğrenin, irdeleyin.
İnancınızda neyin ne kadar yeri var, bilinçlenin ki böyle suistimal edilmeyin.
Bunun bir tık üstü cennetten tapu!
İste o kadar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X